Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Europa

Læs mere om rejser til Europa

Rejsetips indsendt af:
Lars Peter Larsen
Blære 9699 Aars
23. juni 2010

2 fantastiske uger i Montenegro

Mit rejse tips handler om det flotteste område på balkan, jeg har været udstationeret overalt på balkan, men Montenegro med super flotte bade strande, sorte bjerge, Naturpark, god vin, mad og megen historie, klostre, borge & gamle byer. Budva er min favorit

En rejse igennem Montenegro

Vi landede i Podguridza hovedstaden i Montenegro via Zurich med Montenegrian Airways. Vores udlejningsbil stod klar i lufthavnen, og det gik mod vest mod Budva på Kysten. Turen til Budva varede godt en time og det føste sug i maven kom da vi krydsede toppen af bjergkæde og så Adriaterhavet foran os.

Vi kom frem til Budva som er en lille version af Dubrovnik i Kroatien og blev indlogeret på Hotel ivalo lige uden for den gamle by.

1. dag var vi ude langs kysten mod nord, Kotot bugten med byerne Kotor, Herzig Novi & Igalo. vejen gik langs bugten, vand til ventre og høje bjerge til højre. Frokosten undervejs bestod af super Seafood samt Prsuta, røget skinke støttet af en god Chardonnay fra vinhuset i Podguridza. Alt ialt en særdeles flot dag med middag undervejs tilbage til Budva, Mesana Messo, Mixed grill med Vranac pro Corde rødvin, ligeleds fra vin huset i Podguridza.

De næste knap 2 uger bestod af ture ind i landet, national parker, søen ved byen Plav tæt på Albanien og Kosovo. Vi besøgte også restaurenten kaldet Sjælland ved floden indtil byen Plav, den er ejet af en Montenegrinsk/Dansk familie, super røgede Ørredder eller stegte.

Vi lejede bil men der er mange busser samt tog til byen Berane, hvorfra man også kan leje bil
Montenegro eller Crna Gora/Sorte Bjerge er efter vores mening det bedste feriemål på Vestbalkan, prisgunstig og flot flot natur og historie. Vintersport er også en mulighed qua de massive bjerge.

God tur
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Europa

Hoteller i Europa
Rejser til Europa
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.