Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Tilbud på rejser

Rejsetips fra bruger til bruger

Brug andres rejsetips som inspiration til din næste rejse og del dine ferieoplevelserne med andre. FDM travels populære rejsetips-univers modtager hver dag nye tips fra bruger til bruger. Her er ca. 5000 rejsetips og det er dermed en af Danmarks største online rejsetips-portaler.

Del dine rejsetips og få glæde af andres

Del dine rejsetips og få glæde af andres
En del af ferieglæden er ofte at dele sine rejseoplevelser med andre. Uanset om man har været på en forlænget weekend i Rom, en uge på Mallorca, en rundrejse i Østen eller en helt anden rejse, er bagagen fuld af indtryk, når man kommer hjem.

I FDM travels rejsetips-univers kan du dele dine rejsetips med alle rejseinteresserede og læse andres gode råd om et bestemt feriemål. Rejsetipsene skrives af brugere til andre brugere. Nogle har blot skrevet et enkelt tip, mens andre har skrevet op til 32 tips. Nogle fylder kun få sætninger, mens andre er en hel rejseskildring med meget tekst og mange billeder.

En af Danmarks største online rejsetips-portaler

"Mange af brugerne synes godt om rejsetipsene, fordi de er skrevet af forskellige mennesker og ofte indeholder meget konkrete tips. Rejsetipsene er som regel også meget direkte i beskrivelser af både positive og negative oplevelser, og fordi de er fra bruger til bruger, føler læseren sig hurtigt i øjenhøjde med forfatteren. Rejsetips-universet er således et socialt medie, en interaktiv kommunikationsplatform, hvor brugerne kan skrive sammen og dermed udveksler rejseinspiration i modsætning til klassiske rejsebøger. Og det kan vores rejsende tydeligvis godt lide", fortæller markedschef for FDM travel Line Danvad.

Alle kan indsende sine egne rejsetips

Alle kan indsende sine egne rejsetips på fdm-travel.dk og samtidig deltage i konkurrencen om at vinde rejsegavekort for bedste rejsetips. Man behøver ikke at have rejst med FDM travel for at være med.
Klik her og skriv dit rejsetips

"Vi elsker selv at rejse og er derfor glade for at stille et forum til rådighed, hvor alle kan dele deres meget konkrete erfaringer med hinanden. Rejsetips-universet er et rigtig godt supplement dels til den professionelle inspiration og viden, som vores mange rejsekonsulenter har, dels til vores mange artikler og informationer på fdm-travel.dk. Og brugerne sætter tydeligvis pris på rejsetipsene, for de bliver læst rigtigt meget", fortæller Line Danvad.

Mest aktive rejsetips rejsetipsforfattere

Mest aktive rejsetips rejsetipsforfattere

Else Nielsen - guldkorn fra Australien

Her er vores, for tiden suveræn flittigste rejseforfatter. Else Nielsen har en forkærlighed for Australien. Det ses tydeligt i de mange rejsetips, hvor af de fleste rejsetips åbner op utallige utraditionelle oplevelser i landet "Down Under". Men der er mange flere guldkorn fra fx Cuba og Riga.
Læs mere om Elsen Nielsen og de mange rejsetips
Ole Gertsen - en verden af oplevelser

Ole Gertsen - en verden af oplevelser

På kort tid er Ole Gertsen blevet en af de flittigste rejsetipsforfattere med flest og nogle af de totalt set bedste bedømmelser. Det er tydeligt at læse rejsefeberen for alvor har fået fat i Ole. Som han selv så godt formulerer;`"At rejse er selve livets eliksir - det er stærkt vanedannende". Læs Oles mange rejsetips fra flere steder i hele verden. Alle afsluttes med en god og saglig evaluering.
Læs Ole Gertsens mange rejsetips fra hele verden
Jørgen Uhd Jepsen - rejseglæde og viden så det batter

Jørgen Uhd Jepsen - rejseglæde og viden så det batter

Jørgen Uhd Jepsen formår at formidle rejseglæde, viden og oplevelser. Det ses også tydeligt på de mange kommentarer og utrolig flotte bedømmelser. Her er rejsetips fra jul i Barcelona, rundtur i det sydlige Indien til højdepunkter fra Mexico City og meget mere. Læs selv og bedøm.
Læs rejsetips fra Jørgens Uhd Jepsens højdepunkter

Vores rejsespecialister skriver også rejsetips til dig

Vores rejsespecialister skriver også rejsetips til dig
FDM travel har 10 kontorer over hele landet, hvor du kan få en hjælp og en masse gode rejsetips fra vores mange rejsespecialister. Her kan du læse om nogle af deres personlige rejsetips, som du forhåbentlig kan få gavn af.

Tina Kjærgaard fra Skivekontoret, har fuldstændig tabt sit hjerte til Australien, men storbyer i Europa er hun også helt vild med - Læs rejsetips af Tina

Jacob Sebæk sidder i Tåstrup kontoret. Hans motto er "Prøv noget nyt" og det skinner igennem hans spændende rejsetips - Læs rejsetips af Jacob

Morten Kirkegaard er Sales Manager for 3 kontorer i Jylland. Han har set det meste af verden og samler på eventyrlige oplevelser - Læs rejsetips af Morten
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/indonesien/bali/flybilletter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.