Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

7 gode tilbud på rejser

7 fordele med FDM travel

FDM travel er specialist i ferieoplevelser til destinationer verden rundt, og vores rejsespecialister har netop den uddannelse og rejseerfaring, der skal til for sammen med jer at sammensætte netop den ferie, som I ønsker. I kan derfor altid være sikre på at få den professionelle og kompetente rådgivning, som netop gør det til en forskel at rejse med FDM travel – også selvom I ikke er medlem af FDM.

Det giver sikkerhed, tryghed & kvalitet, når I rejser med FDM travel.

1: Sikkerhed for, at alt går godt

Vores rejsespecialister besøger selv vore feriesteder, så vi kender vores destinationer og er sikre på, at beskrivelserne også afspejler virkeligheden.

FDM travel er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening, registreret i Rejsegarantifonden og efterlever Pakkerejse-Ankenævnets kendelser, så I er sikre på, at vores ferieprodukter lever op til rejsebranchens garantinormer.

2: Sammensæt jeres egen pakkerejse og vær dækket af Pakkerejseloven

Hos FDM travel kan I selv sammensætte jeres egen pakkerejse og være dækket af Pakkerejseloven. Pakkerejseloven, der kun gælder for danske rejsebureauer, dækker jer ved uforudsete hændelser ved og under rejsen, og herved er I sikret økonomisk. FDM travel er et dansk rejsebureau med markedets bredeste udbud af rejseprodukter, så I kan sammensætte netop jeres egen pakkerejse med hotel eller feriebolig kombineret med enten fly- eller færgebillet eller overnatningshotel. Det giver jer alle muligheder for at sammensætte netop jeres pakkerejse og sikkerhed for jeres ferie.

3: Unikke ferieboliger

Vi har udvalgt vores ferieboliger ud fra kriterier som pris, kvalitet og beliggenhed. Kriterierne afspejler sig i vores kvalitetsangivelser, som er fastsat af FDM travels uvildige eksperter og derfor afspejler FDM travels og ikke feriestedets subjektive vurdering. Mange af de ferieboliger, I finder i vores katalog, kan ikke lejes gennem andre rejsebureauer, og I får derfor en helt unik ferie med FDM travel.

4: Gode råd og inspiration hos vores rejsespecialister

Har I brug for et par ekstra overnatninger undervejs? Skal I kombinere med billeje, forsikringer, billige flybilletter eller indgang til Disneyland® Paris? Fortæl os, hvad I ønsker, så giver vi gode råd og inspiration til at få den bedste ferie. Og så samler vi det hele for jer i en komplet ferie. I finder vores rejsespecialister i vores rejsebureauer over hele landet eller på telefon 70 11 60 11.

5: Sammensæt selv ferien på www.fdm-travel.dk

Vil I selv sammensætte jeres ferieoplevelse, kan I kombinere inspiration og bestilling her på www.fdm-travel.dk. Se det store udbud af ferieboliger og hoteller her, og kommer der nye feriesteder i løbet af året, så vil de altid være at finde her. Bestil også færgebillet, autotog og overnatningshotel, hvis I kører hele vejen selv eller kombiner med flybilletter og udlejningsbil på vores online bestilling.

6: Shop i vores netbutik og rejsebureauer

I netbutikken på www.fdm.dk kan I finde alt fra praktisk ferieudstyr til skøn rejseinspiration. Søg blandt 3.000 titler inden for kort og rejselitteratur, find campingguides og rejsetasker og køb navigations- og sikkerhedsudstyr. I er også velkomne til at komme ind i en af FDM’s bilistbutikker, hvor vi har et stort udvalg af sortimentet.

7: De bedste priser på vores ferieboliger

FDM travel sikrer jer de bedste priser med på alle vores ferieboliger i Europa.
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/sydtyrol/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.