Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Aktiv ferie i smuk natur

Vælg en aktiv ferie sammen med familien eller gode venner. Aktiv ferie er en sjov og sund måde at være sammen på - og en fantastisk lejlighed til at nyde den smukke natur, som cykel- eller vandreferien bringer jer igennem. Her er vores bud på cykel- og vandreferier i Europa, hvor de fleste kan være med.

Cykelferie i Frankrig

Cykelferie i Italien

 • Italien, Emilia-Romagna, Ferrara

  6 dages cykeltur gennem Emilia-Romagna

  Tag hele familien med på 6 dages cykelferie i provinsen Emilia-Romagna i Norditalien. Turen stater inde i landet og går gennem bakkede landskaber inden I når Adriaterhavet. I cykler dagsetaper på 25-50 km. pr. dag og bor på hyggelige hoteller i forskellige byer undervejs.
 • Italien, Sydtyrol, Dobbiaco

  7 dages cykelferie fra Dolomitterne til Gardasøen

  Cykleturen for kendere, fra Dolomitterne i nord til Gardasøen i syd. I cykler langs floderne Rienza og Eisack til floden Adige. Gennem Sydtyrols grønne landskab, æbleplantager og vinmarker side om side, gennem spændende gamle byer med masser af historie.
 • Italien, Sydtyrol, Dobbiaco

  8 dage på cykel fra Dolomitterne til Venedig

  Tænk at opleve landskabet skifte fra de majestætiske Dolomitter til den flade slette, for til sidst at slutte ved ”La Serenissima”, Venedig. Alt det får du muligheden for på den cykeltur, der tager dig gennem det ene smukke landskab efter det andet. Skønne byer venter jer på turen, med alt fra grappa over is til masser af mode inden turen slutter ved Adriaterhavets kyst.
 • Italien, Firenze

  8 dages cykelferie fra Firenze til Rom

  Tag på en fantastisk cykelferie fra Firenze til Rom. I cykler igennem den flotte natur og det skønne landskab, bløde bakker ved Trasimeno-søen og omstrejfende fåreflokke. Dufte og smagen af Italien venter jer på turen gennem Toscana og Umbrien til Rom, den “evige stad”.
 • Italien, Toscana, Montecatini Terme

  8 dages cykelferie, Toscana, vin kultur og natur

  Tag på en 8 dages cykeltur gennem Toscanas – en af Italiens bedst kendte regioner, her står oplevelserne nærmest i kø, På turen får du Chiantis skråninger med vinmarker, olivenlunde, høje cypresser og pinjelunde under huden. Du cykler gennem spændende småbyer med betagende udsigter fra bakketoppene og du kommer til at opleve skønne Siena og fascinerende Firenze. Turen starter i Montecatini og slutter i Firenze, undervejs er der god tid til at nyde naturen, vinen og det gode Italienske køkken.

Cykelferie i Tyskland

Cykelferie i Østrig

Vandreferie i Frankrig

Vandreferie i Italien

 • Italien, Friuli Venezia Giulia, Valbruna

  4 dages vandretur fra Valbruna til Kranjska Gora

  Oplev de smukke italienske og slovenske bjerge på en autentisk vandretur. I starter i Valbruna, i regionen Udine som ligger i det Nordlige Italien og ender i Kranjska Gora. I vil opleve smukke naturlandskaber og prøve at gå fra én landegrænse til én anden.
 • Italien, Sydtyrol, Merano

  7 dages vandreferie i Sydtyrol, alper og vin

  Oplev fantastisk natur, kultur samt skønne vine og mad på denne 7 dages vandreferie. I får det bedste fra to verdner, Østrigs orden og Italiens charme og glæde for gode vine og mad. Turen starter og slutter i Merano i Sydtyrol, en fin gammel kurby med et charmerende centrum. Turen tager jer til Bolzano og retur igen, via Nals og Mölten.
 • Italien, Piemonte, Torino

  8 dages vandretur i Piemonte, Alba og Barolo

  En pragtfuld vandretur i noget af Italiens smukkeste natur. 6 dages vandretur gennem vinmarker, trøffelskov og hasselnøddelunde. En tur gennem noget af det bedste vinområde i Italien, krydret med bjergtagende udsigter.
 • Italien, Lombardiet

  6 dages vandretur på Via Spluga

  En fantastisk vandreferie fra Thusis i Schweiz til Chiavenna i Italien. At vandre på Via Spluga er en vandretur på en historisk rute i det centrale Alper, ruten har gennem århundreder forbundet byerne Thusis i Schweiz og Chiavenna i Lomabardiet i Italien. Det meste af Via Spluga snor sig blidt langs det gamle muldyr-spor, gennem bjerglandsbyer der lever et stille og roligt liv som de har gjort gennem generationer.

Vandreferie i Østrig

Få en løbeoplevelse i USA

Få en løbeoplevelse i USA
Udskift din sædvanlige løberute med et stykke amerikanske natur i særklasse. FDM travel samarbejder med RUN the Canyons om unikke løberejser i USAs sydvestlige hjørne. Læs mere om løberejserne her.
Denne side er udskrevet d. 27. september 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.