Lad os gøre din ferie bedre

All inclusive rejser

All inclusive rejser

Skal du på ferie og leder du efter ferieboliger med All inclusive? Her kan du se lister med All inclusive ferieboliger i Europa.

All inclusive rejser - når alt på feriestedet er betalt på forhånd

All inclusive rejser - når alt på feriestedet er betalt på forhånd
Når ferien planlægges, er det store spørgsmål, hvor meget der skal sættes af til restaurationsbesøg. Det undgår I helt, når I bestiller All inclusive rejser. Når I ankommer til jeres feriested med All inclusive, kan ungerne drikke alle de sodavand, de har lyst til, og mor og far kan uden at blinke bestille en ny drink, når isterningerne er smeltede. For med All inclusive er alt betalt på forhånd, og tegnebogen skal kun frem, når I skal bruge lommepenge.
All inclusive inkluderer

All inclusive inkluderer

Prisen inkluderer alle måltider, snacks, soft drinks, øl, vin, diverse drinks samt kaffe og te. Drikkevarerne vil ofte være de lokale produkter. All inclusive er blevet en utrolig populær ferieform – kig efter All inclusive-symbolet. Hvad All inclusive indeholder kan variere fra sted til sted, læs mere under de enkelte feriesteder.
* Vær opmærksom på at ophold med All inclusive ikke indeholder fly til destinationen, men kan selvfølgelig tilkøbes.

Mallorca - eksempler på All inclusive ferieboliger

Costa del Sol - All inclusive ferieboliger

Costa Brava - All inclusive ferieboliger

Kreta - eksempler på All inclusive ferieboliger

 • Grækenland, Kreta, Chania

  Althea Village

  I Althea Village kan I slænge jer ved de to skønne poolanlæg, spille bordfodbold og billard. De små kan boltre sig på legepladsen eller i de to separate børnepools.
 • Grækenland, Kreta, Chania

  Nireas

  Nireas er oplagt for en stille og rolig ferie, et hyggeligt lille feriested med 27 lejligheder og fredeligt beliggende i idylliske Kato Daratso 4 km nordvest for Chania. med de hvide bjerge "Lefka Ori" i baggrunden. Alle lejligheder har udsigt over poolområdet.
 • Grækenland, Kreta, Agia Pelagia

  Blue Bay Resort

  Et helt fantastisk feriested for børnefamilier med tre poolanlæg samt masser af aktiviteter og underholdning. Og så er mad og drikkevarer inkluderet.
 • Grækenland, Kreta, Hersonissos

  Zeus Hotels the Village Resort & Waterpark

  Zeus Hotels the Village Resort & Waterpark beliggenhed på klipperne og en fantastisk udsigt over havet. Det er børnenes Eldorado med eget poolområde med poolbar med børnespecialiteter, eget vandland og børnediskotek.
 • Grækenland, Kreta, Rethymnon

  Odyssia Beach

  Odyssia Beach er et meget familievenligt hotel, fredeligt beliggende lige på den skønne, hvide sandstrand 3 km uden for Rethymnon.
 • Grækenland, Kreta, Chania

  Creta Palm Hotel

  Creta Palm hotel ligger overfor sandstranden og har to skønne swimmingpools med hver sin poolbar og solterrasse med solsenge. Et godt valg for både familier og par.
 • Grækenland, Kreta, Sissi

  Sentido Vasia Resort & Spa

  Et flot resort, der ligger lige ved den idylliske fiskerlandsby Sissi på klipperne med udsigt over havet. Her er alle tænkelige aktiviteter og faciliteter for både børn og voksne.
 • Grækenland, Kreta, Rethymnon

  Maravel Hotel

  Maravel Hotel er fredligt beliggende i udkanten af Adelianos Kampos blot 70 m fra den skønne sandstrand og 7 km fra Rethymnon. Et dejligt hotel til børnefamilier.
 • Grækenland, Kreta, Chania

  Solimar Hotels Aquamarine

  Solimar Aquamarine er et skønt hotel med en fredelig beliggenhed og udsigt til den skønne sandstrand Pirgos Psilonerou lidt udenfor Platanias. Hotellet har store flotte værelser, og flere af dem har egen lille pool.

Rhodos - All inclusive ferieboliger

Malta - All inclusive ferieboliger

Italien - All inclusive ferieboliger

Portugal - All inclusive ferieboliger

Tyskland - All inclusive ferieboliger

Find din rejse
Denne side er udskrevet d. 26. oktober 2014 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.