All inclusive rejser

Skal du på ferie og leder du efter ferieboliger i Europa med All inclusive? Klik nedenfor på det rejsemål du ønsker at rejse til, så får du 3 eksempler på All inclusive ferieboliger.

All inclusive rejser - når alt på feriestedet er betalt på forhånd

All inclusive rejser - når alt på feriestedet er betalt på forhånd
Når ferien planlægges, er det store spørgsmål, hvor meget der skal sættes af til restaurationsbesøg. Det undgår I helt, når I bestiller All inclusive rejser. Når I ankommer til jeres feriested med All inclusive, kan ungerne drikke alle de sodavand, de har lyst til, og mor og far kan uden at blinke bestille en ny drink, når isterningerne er smeltede. For med All inclusive er alt betalt på forhånd, og tegnebogen skal kun frem, når I skal bruge lommepenge.

Ønsker du en oversigt over alle vores udvalgte ferieboliger med All inclusive? Her får du en oversigt for et land du skal rejse til:

Grækenland - Malta - Portugal - Spanien - Tyskland - Østrig
All inclusive inkluderer

All inclusive inkluderer

Prisen inkluderer alle måltider, snacks, soft drinks, øl, vin, diverse drinks samt kaffe og te. Drikkevarerne vil ofte være de lokale produkter. All inclusive er blevet en utrolig populær ferieform – kig efter All inclusive-symbolet. Hvad All inclusive indeholder kan variere fra sted til sted, læs mere under de enkelte feriesteder.
* Vær opmærksom på at ophold med All inclusive ikke indeholder fly til destinationen, men kan selvfølgelig tilkøbes.

Mallorca - eksempler på All inclusive ferieboliger

Costa del Sol - All inclusive ferieboliger

 • Spanien, Costa del Sol, Benalmadena Costa

  Hotel Playabonita

  Playabonita Hotel er et herligt familiehotel med egen strand og masser af aktiviteter i Benalmadena på Costa del Sol. Fra alle værelser er der en skøn udsigt over havet. Mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • Spanien, Costa del Sol, Fuengirola

  Hotel Las Palmeras

  Hotel Las Palmeras er et stort, ældre hotel, der ligger på strandpromenaden og lige overfor marinaen i Fuengirola med masser af liv døgnet rundt. Perfekt til familien, der ønsker en ferie fyldt med aktiviteter. Mulighed for at tilkøbe All inclusive.
 • Spanien, Costa del Sol, Fuengirola

  Nuria Sol

  Nuria Sol er et dejligt feriested for familier i Los Boliches i Fuengirola på Costa del Sol tæt på en af de bedste, hvide sandstrande og med alt indenfor gåafstand. Nem adgang med tog fra lufthavnen (20 min.). Mulighed for at bestille med All inclusive.

Costa Brava - All inclusive ferieboliger

 • Spanien, Costa Brava, Calella

  Hotel Fergus Espanya

  Pænt hotel, lige ved stranden i Calella og i gåafstand til centrum og de mere livlige områder af byen. I Calella er der i dag mange gode restauranter, tapas- og vinbarer. Her er mulighed for en super bade og oplevelsesferie.
 • Spanien, Costa Brava, Pineda del Mar

  Hotel Fergus Montemar

  Glimrende hotel tæt på stranden i Pineda de Mar og i gåafstand til nabobyen, det mere livlige Calella. Byerne er sammenhængende og her er der masser af muligheder for en god badeferie, udflugter på Costa Brava og gode og smagfulde spanske måltider.
 • Spanien, Costa Brava, Malgrat de Mar

  Hotel Fergus Maripins

  Dejligt hotel i Malgret de Mar. Nyd stranden og benyt hotellets gode faciliteter, og ikke mindst smag på de spanske delikatesser. Det er muligt at bestille All inclusive.

Tenerife - ferieboliger med All inclusive

Kreta - eksempler på All inclusive ferieboliger

 • Grækenland, Kreta, Chania

  Nireas

  Nireas er oplagt for en stille og rolig familieferie, et hyggeligt lille feriested med 27 lejligheder og fredeligt beliggende i idylliske Kato Daratso 4 km nordvest for Chania. med de hvide bjerge "Lefka Ori" i baggrunden. Alle lejligheder har udsigt over poolområdet. Der kan tilkøbes All inclusive light.
 • Grækenland, Kreta, Agia Pelagia

  Blue Bay Resort

  Et helt fantastisk feriested for børnefamilier med tre poolanlæg samt masser af aktiviteter og underholdning. Og med All inclusive er mad og drikkevarer inkluderet. Shuttlebus til stranden.
 • Grækenland, Kreta, Rethymnon

  Odyssia Beach

  Odyssia Beach er et meget familievenligt hotel, fredeligt beliggende lige på den skønne, hvide sandstrand 3 km uden for Rethymnon. Mulighed for at bestille All inclusive.

Rhodos - All inclusive ferieboliger

 • Grækenland, Rhodos, Ialysos og Ixia

  Filerimos Village

  Filerimos Village ligger for foden af Filerimos-bjerget ved Ialyssos på den nordvestlige side af Rhodos. Et godt budgethotel for familier med All inclusive og masser af aktiviteter og flere poolanlæg.
 • Grækenland, Rhodos, Ialysos og Ixia

  Cosmopolitan Zeus Hotel

  Cosmopolitan Zeus Hotel er et skønt familievenligt hotel med 377 værelser beliggende lige ud til stranden og strandpromenaden i Ixia, 3.5 km fra Rhodos by. Mulighed for at bestille All inclusive.
 • Grækenland, Rhodos, Ialysos og Ixia

  Oceanis Hotel

  Oceanis Hotel er et virkelig dejligt hotel, der ligger lige over for stranden Ixia 6 km fra Rhodos by. Hotellet ligger i gåafstand til butikker, tavernaer, barer og diskoteker og er perfekt til par og som udgangspunkt for udflugter på hele øen. Mulighed for at bestille All inclusive.

Malta - All inclusive ferieboliger

Italien - All inclusive ferieboliger

Portugal - All inclusive ferieboliger

Tyskland - All inclusive ferieboliger

Østrig - All inclusive ferieboliger

Find din rejse
Denne side er udskrevet d. 25. november 2015 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.