Lad os gøre din ferie bedre

All inclusive rejser

All inclusive rejser

Skal du på ferie og leder du efter ferieboliger med All inclusive? Her kan du se lister med All inclusive ferieboliger i GrækenlandMalta, Portugal og Spanien, Tyskland og Østrig.

All inclusive rejser - når alt på feriestedet er betalt på forhånd

All inclusive rejser - når alt på feriestedet er betalt på forhånd
Når ferien planlægges, er det store spørgsmål, hvor meget der skal sættes af til restaurationsbesøg. Det undgår I helt, når I bestiller All inclusive rejser. Når I ankommer til jeres feriested med All inclusive, kan ungerne drikke alle de sodavand, de har lyst til, og mor og far kan uden at blinke bestille en ny drink, når isterningerne er smeltede. For med All inclusive er alt betalt på forhånd, og tegnebogen skal kun frem, når I skal bruge lommepenge.
All inclusive inkluderer

All inclusive inkluderer

Prisen inkluderer alle måltider, snacks, soft drinks, øl, vin, diverse drinks samt kaffe og te. Drikkevarerne vil ofte være de lokale produkter. All inclusive er blevet en utrolig populær ferieform – kig efter All inclusive-symbolet. Hvad All inclusive indeholder kan variere fra sted til sted, læs mere under de enkelte feriesteder.
* Vær opmærksom på at ophold med All inclusive ikke indeholder fly til destinationen, men kan selvfølgelig tilkøbes.

Mallorca - eksempler på All inclusive ferieboliger

Costa del Sol - All inclusive ferieboliger

Costa Brava - All inclusive ferieboliger

 • Spanien, Costa Brava, Lloret de Mar - Santa Cristina

  Hotel Rosamar Garden Resort

  Hotel og lejlighedskompleks, ideelt til børnefamilier. Mange faciliteter, stor børneklub og kun få meter til centrum og stranden. I kan også benytte faciliteterne på de tre andre Rosamar-hoteller, som ligger inden for få meter.
 • Spanien, Costa Brava, Calella

  Hotel Fergus Espanya

  Pænt hotel, lige ved stranden i Calella og i gåafstand til centrum og de mere livlige områder af byen. I Calella er der i dag mange gode restauranter, tapas- og vinbarer. Her er mulighed for en super bade og oplevelsesferie.
 • Spanien, Costa Brava, Pineda del Mar

  Hotel Fergus Montemar

  Glimrende hotel tæt på stranden i Pineda de Mar og i gåafstand til nabobyen, det mere livlige Calella. Byerne er sammenhængende og her er der masser af muligheder for en god badeferie, udflugter på Costa Brava og gode og smagfulde spanske måltider.
 • Spanien, Costa Brava, Santa Susanna

  Hotel Fergus Mar Mediterrania

  Hotel Fergus Mar Mediterrania er et lækkert hotel kun for voksne. Det ligger direkte på stranden i Santa Susanna og er perfekt til en afslappende og afstressende ferie.
 • Spanien, Costa Brava, Lloret de Mar - Santa Cristina

  Hotel Sun Village

  I Lloret de Mar er der en glimrende strand, gode forretninger og herfra er der rigtig gode udflugtsmuligheder. Her bor mange spaniere, og der er derfor mange restauranter med lokale retter i byen. Et godt sted til en god og varieret ferie.

Kreta - eksempler på All inclusive ferieboliger

Rhodos - All inclusive ferieboliger

Malta - All inclusive ferieboliger

Italien - All inclusive ferieboliger

Portugal - All inclusive ferieboliger

Tyskland - All inclusive ferieboliger

Østrig - All inclusive ferieboliger

Find din rejse
Denne side er udskrevet d. 17. september 2014 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.