Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

All inclusive rejser

Skal du på ferie og leder du efter ferieboliger i Europa med All inclusive? Klik nedenfor på det rejsemål du ønsker at rejse til, så får du 3 eksempler på All inclusive ferieboliger.

All inclusive rejser - når alt på feriestedet er betalt på forhånd

All inclusive rejser - når alt på feriestedet er betalt på forhånd
Når ferien planlægges, er det store spørgsmål, hvor meget der skal sættes af til restaurationsbesøg. Det undgår I helt, når I bestiller All inclusive rejser. Når I ankommer til jeres feriested med All inclusive, kan ungerne drikke alle de sodavand, de har lyst til, og mor og far kan uden at blinke bestille en ny drink, når isterningerne er smeltede. For med All inclusive er alt betalt på forhånd, og tegnebogen skal kun frem, når I skal bruge lommepenge.

Ønsker du en oversigt over alle vores udvalgte ferieboliger med All inclusive? Her får du en oversigt for et land du skal rejse til:

Grækenland - Malta - Portugal - Spanien - Tyskland - Østrig
All inclusive inkluderer

All inclusive inkluderer

Prisen inkluderer alle måltider, snacks, soft drinks, øl, vin, diverse drinks samt kaffe og te. Drikkevarerne vil ofte være de lokale produkter. All inclusive er blevet en utrolig populær ferieform – kig efter All inclusive-symbolet. Hvad All inclusive indeholder kan variere fra sted til sted, læs mere under de enkelte feriesteder.
* Vær opmærksom på at ophold med All inclusive ikke indeholder fly til destinationen, men kan selvfølgelig tilkøbes.

Mallorca - eksempler på All inclusive ferieboliger

Costa del Sol - All inclusive ferieboliger

 • Spanien, Costa del Sol, Benalmadena Costa

  Hotel Playabonita

  Playabonita Hotel er et herligt familiehotel med egen strand og masser af aktiviteter i Benalmadena på Costa del Sol. Fra alle værelser er der en skøn udsigt over havet. Mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • Spanien, Costa del Sol, Fuengirola

  Hotel Las Palmeras

  Hotel Las Palmeras er et stort, ældre hotel, der ligger på strandpromenaden og lige overfor marinaen i Fuengirola med masser af liv døgnet rundt. Perfekt til familien, der ønsker en ferie fyldt med aktiviteter. Mulighed for at tilkøbe All inclusive i perioden 1. maj - 31. oktober 2016.
 • Spanien, Costa del Sol, Fuengirola

  Nuria Sol

  Nuria Sol er et dejligt feriested for familier i Los Boliches i Fuengirola på Costa del Sol tæt på en af de bedste, hvide sandstrande og med alt indenfor gåafstand. Nem adgang med tog fra lufthavnen (20 min.). Mulighed for at bestille med All inclusive.

Costa Brava - All inclusive ferieboliger

 • Spanien, Costa Brava, Calella

  Hotel Fergus Espanya

  Pænt hotel, lige ved stranden i Calella og i gåafstand til centrum og de mere livlige områder af byen. I Calella er der i dag mange gode restauranter, tapas- og vinbarer. Her er mulighed for en super bade og oplevelsesferie.
 • Spanien, Costa Brava, Pineda del Mar

  Hotel Fergus Montemar

  Glimrende hotel tæt på stranden i Pineda de Mar og i gåafstand til nabobyen, det mere livlige Calella. Byerne er sammenhængende og her er der masser af muligheder for en god badeferie, udflugter på Costa Brava og gode og smagfulde spanske måltider.
 • Spanien, Costa Brava, Malgrat de Mar

  Hotel Fergus Maripins

  Dejligt hotel i Malgret de Mar. Nyd stranden og benyt hotellets gode faciliteter, og ikke mindst smag på de spanske delikatesser. Det er muligt at bestille All inclusive.

Tenerife - ferieboliger med All inclusive

 • Spanien, Tenerife, Playa las Americas - Costa Adeje

  Columbus

  Columbus ligger i hjertet af Playa de las Americas med de bedste badestrande, shoppingmuligheder, restauranter og nattelivet indenfor gåafstand. Hotellet er ideelt for såvel par som familier, her er masser af underholdning, og der er mulighed for at tilkøbe All inclusive.
 • Spanien, Tenerife, Puerto de la Cruz

  Gran Hotel Turquesa Playa

  Lidt vest for Puerto de la Cruz i et nyere område, ligger Gran Hotel Turquesa Playa, et dejligt og børnevenligt hotel med mange faciliteter kun 100 m fra den sorte lavastrand Playa Jardin. Hotellet er også velegenet for par, og der er mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • Hotel Blue Sea Interpalace
  Spanien, Tenerife, Puerto de la Cruz

  Hotel Blue Sea Interpalace

  Puerto de la Cruz er nok den ferieby på Tenerife, der har mest originalitet og charme med mange små spanske restauranter med lokale retter og friskfangende fisk. Hotellet ligger fredeligt i bydelen la Paz højt oppe over byen. Mulighed for tilkøb af All inclusive.

Kreta - eksempler på All inclusive ferieboliger

 • Grækenland, Kreta, Chania

  Nireas

  Nireas er oplagt for en stille og rolig familieferie, et hyggeligt lille feriested med 27 lejligheder og fredeligt beliggende i idylliske Kato Daratso 4 km nordvest for Chania. med de hvide bjerge "Lefka Ori" i baggrunden. Alle lejligheder har udsigt over poolområdet. Der kan tilkøbes All inclusive light.
 • Grækenland, Kreta, Rethymnon

  Hotel Stella Katrin

  Stella Katrin er et hyggeligt, mindre All inclusive-hotel med 40 værelser, der ligger 50 m fra sandstranden i Adelianos Kampos 6 km fra Rethymnon.
 • Grækenland, Kreta, Heraklion

  Gouves Water Park Holiday Resort, Gouves

  Gouves Water Park Holiday Resort i Gouves er et større resort med 263 værelser og sjov og ballade for hele familien specielt i aquaparken med 6 rutsjebaner. Her er tre store swimmingpools og to mindre til de små gæster, hvor I frit kan kan benytte solsenge og parasoller på solterrasserne. Og sandstranden er indenfor gåafstand.

Rhodos - All inclusive ferieboliger

Malta - All inclusive ferieboliger

Italien - All inclusive ferieboliger

 • Italien, Gardasøen, Cecina - Toscolano

  Villaggio Piccolo Paradiso

  Villaggio Piccolo Paradiso ligger lidt nord for Maderno - Toscolano kun få meter fra søen. Det er et godt familievenligt hotel med store værelser til en familie på fire og ophold med all inclusive light som er helpension inkl. en øl, vand eller vin til maden.
 • Park Hotel Casimiro Village
  Italien, Gardasøen, San Felice del Benaco

  Park Hotel Casimiro Village

  Det bliver ikke meget bedre. I et ualmindeligt roligt område og direkte ved søens bred og en lille strand er der stille, udsigten smuk og Salò er indenfor få kilometers rækkevidde. I sommerhalvåret er det meste mad og drikke inkluderet. Dejligt hotel til hele familien hvor Gardasøens rutebåde lægger til ved hotellet.
 • Italien, Gardasøen, Malcesine

  Hotel Sole

  Hotel Sole ligger lidt nord for Malcesine i den lille by Navene, lige ned til Gardasøen, en helt igennem skøn beliggenhed. Er I til mountainbike ture eller vandreture i bjergene eller mere stille og rolige vandreture langs søen, så finder I det hele nær hotellet.

Portugal - All inclusive ferieboliger

Tyskland - All inclusive ferieboliger

Østrig - All inclusive ferieboliger

Denne side er udskrevet d. 1. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.