Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Rejsetips af samme forfatter

 • Levadaer på Madeira

  (Bedømt af 5 personer)
  10.11.11: Steen Jensen
  I foråret var min kone og jeg sammen med et par venner på Madeira i 14 dage. Vores venner havde aldrig været der før, og de havde kun lidt kendskab til øen, og hørt vores rosende omtale heraf.
  Se hele rejsetippet
 • Den gamle by Slesvig

  (Bedømt af 3 personer)
  27.10.11: Steen Jensen
  I sommer var i Slesvig by, og hvis man er historisk interesseret er det en meget interessant by.
  Byen har en flot historisk bydel, hvor byens gamle danske domkirke overstråler alt andet.
  Se hele rejsetippet
 • Calpe Klippen nord for Alicante

  (Bedømt af 6 personer)
  30.12.09: Steen Jensen
  Vi har været flere gange i Calpe, som ligger ca. 80 km nord for Alicante. Ved byen ligger Calpe Klippen, som er en imponerende klippe på 326 m.
  Læs hele rejsetippet
En af de 3 søer i området.
Rejsetips indsendt af:
Steen Jensen
Aabybro
19. marts 2009

Flot vandretur i Andorra

Vi var på besøg i Andorra i 4 dage, hvor vi gik flere flotte vandreture. Her er beskrivelsen af den flotteste vi gik.
Trods 22 grader var der sne.
Trods 22 grader var der sne.

Vandretur i mellem sne og flotte blomster.

Vi har været i Andorra flere gange, men sidste gang afsluttede vi vores ferie med en rigtig flot vandretur på 3-4 timer i det nordvestlige Andorra ved Es de Tristaina. Turen starter officielt ved et lille skilt sat op ved vejkanten, men man kan også køre lidt længere hen ad vejen til et godt parkeringsområde, hvorfra man også kan gå ind i området.
Vi parkerede bilen ved det lille skilt, sammen med 4-5 andre biler. Turen starter med at man gå ned i en dal, over et lille vandløb og så op igen på den anden side. Her går man over en lille bjergkam. Oppe fra bjergkammen er der en flot udsigt, bl.a. ned over en flot lille sø.
Vi fulgte stien ned til søen mellem lyserøde rododendron og andre flotte blomster og visse store hvide områder med sne, selvom kalenderen viste juli. En enkelt lystfisker stod og fiskede i søen. Ellers så vi ikke meget til de andre vandrende. Vi gik videre af stien til den næste sø, hvor der stod en flok heste og græssede. Det skal lige siges, at køer og heste går frit omkring de fleste steder i landet. De bærer klokker, så man kan høre dem, selvom man somme tider skulle tro, at de havde lært at gå med dem uden at få dem til at ringe.
Stien fortsatte over en bakkekam, og på den anden side af denne var der endnu en flot lille sø, masser af rododendron og andre blomster. Vi gik samme vej tilbage, men der går en sti rundt om alle 3 søer, men den ville tage noget mere tid at gå og så er den medium svær at gå. Den del vi gik er let til medium at gå.
Endu en lille sø.
Endu en lille sø.

Hint

Gå ind på et af de mange turistinformations kontorer i Andorra, og spørg efter om de ikke har noget materiale over vandreture i landet. Så får man en lille bog med adskillige forslag til ture i forskellige sværhedsgrader.

Seværdigheder
Vandreture

Kommentarer til rejsetips om Andorra

Rejse til Andorra

26/04 2010 Signe
Hej JesperVores rejsekonsulenter vil meget gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige rejse til dig. Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 70116011 eller skrive til en e-mail til sydeuropa@fdm.dk for at høre mere om transportmuligheder og/eller ophold. Rigtig god tur, Signe - FDM travel

hvordan kommer dertil

25/04 2010 jesper kjølseth
hej fdm jjeg kunne godt tanke mig at komme til andora kunne u hjælpe mig vh jesper

Svar Andorra

28/04 2009 Steen Jensen
Det er svært at sige, hvor lang turen er. Men vi gik ikke stærkt. Vi nød vejret og nature. Selve turen er let at gå, der er kun et sted, hvor den er middel (5m -fordi der er en stejl stigning). Jeg havde almindelige joggingsko på og min kone og datter havde sandaler på. Girona i Spanien er tæt på, og Perpignan i Frankrig.

andorra

26/03 2009 Ole Draskau
det lød som en god vandretur, hvor lang er den, og hvad er sværhedsgraden, nødvendigt med vandrestøvler? vi kender Madeira, Acorerne og la Gomera, men opsøger gerne ukendte steder. Bedste fly fra CPH, til Toulouse eller Barcelona ? mvh odr
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.