Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Paradise Bay

Paradise Bay, også kendt som Paradise Harbor, er verdensberømt for sin skønhed. Den brede bugt og naturhavn på den vestlige side af den antarktiske halvø fik sit navn af hvalfangere, som opholdt sig i området i 1920'erne. Når I sejler her ser I isdækkede bjerge og klipper. De danner den perfekte baggrund for det rige dyreliv, hvor I kan være heldige at se hvaler boltre sig alt imens pingvinerne kigger på fra land som stolte majestæter.

Mere om Paradise Bay

Mere om Paradise Bay
Paradise Bay er en af krydstogternes foretrukne destinationer ved Antarktis. Her er nemlig gode chancer for at se en kælvende gletsjer og det er en utrolig oplevelse, når et kæmpe stykke is brækker af og rammer havoverfladen med voldsom kraft.

Det er de færreste krydstogter, der gør landgang på Antarktis, men fortvivl ej! Oplevelsen er lige så stor fra skibets dæk, hvorfra I har en vidunderlig udsigt over gletsjere, bjerge og dyreliv.
Denne side er udskrevet d. 16. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/milano/milanos-must-see.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.