Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Argentina

Argentina - Buenos Aires
Rejsetips indsendt af:
Kai Hans Jensen
Korsør
22. april 2009

Argentina - Buenos Aires

Argentina og især Buenos Aires er et sydamerikansk mekka af oplevelser. Fra gamle farverige Boca over det trendy Palermo-Soho-område til vandfaldet Foz de Iguazu og fodbold. Læs om mine oplevelser i Argentina...
Buenos Aires - restauranter og oksekød

Buenos Aires - restauranter og oksekød

Buenos Aires i Argentina er et sydamerikansk mekka for forskelligheder fra gamle farverige Boca med huse malet i skrigende røde, gule, blå og grønne nærmest skrigende nyancer over det trendy Palermo-Soho-område med Avenida Honduras som centrum til byens virkelige centrum gående udfra verdens største Avenue, Avenida de 9 julio. Den har en kæmpe obelisk, hvorfra bl.a. gågaden Florida udløber strækkende over 10 blokke med masser af shoppingmuligheder! Allerede her er tiden løbet fra én i Buenos Aires, men besøg restauranten La Cabrrera i Palermo-Soho og spis Lomo, 500 gram oksemørbrad for ca. 100 dkk pr. couvert og du bliver ikke skuffet - del blot couverten, og når tjeneren kommer med en gave i form af en ekstra flaske vin - så la´ vær´ med at tjekke bonen - for selvom du er blevet charged for ´gaven´ - så er det stadig super billigt.
Foz de Iguazu
Foz de Iguazu

Vandfaldet - Foz de Iguazu

Herefter kan man flyve til vandfaldet Foz de Iguazu på grænsen til Brasilien til verdens i bredden største vandfald - et vandfald som i Danmark ville være afspærret med minimum sikkerhedsafstand på 100 meter! Både fra Argentina-siden og Brasilien-siden hvortil du kører i bil selv - ikke farligt brug blot horn regelmæssigt - kommer du helt tæt på, og med helt tæt på menes der et til lejligheden opført plateau som nærmest bringer dig udover selve vandfaldet - det er ganske simpelt fantastisk.
El Superclasico
El Superclasico

El Superclasico

Har du din kæreste og børn med kan man altid benytte lejligheden til at smutte forbi den danske kirke i Buenos Aires og blive gift, aftal og sørg for detaljerne hjemmefra og den dansktalende og meget venlige præst sørger for resten - turen kan så meget passende afsluttes på fodbold stadionet, La Bombanera, til lokalopgøret, klassikeren, El Superclasico, mellem Boca Juniors og River Plate, verdens ubetinget største og mest sagnsomspundne lokalopgør og det gør hele turen og anledningen til én stor fest sammen med 58000 - efter vores standarder - meget fanatiske tilskuere og turen og anledningen bliver noget man aldrig glemmer!! - kik her efter det eneste gule sæde i VIP-logen og sidder der én person, er det ingen ringere end verdens igennem tiderne bedste fodboldspiller, manden med guds hånd, Diego Maradona - er ´gud´ ikke tilstede er sædet tomt - det benyttes kun af ham!!

Kommentarer til rejsetips om Argentina

Fantastisk mad i San Telmo!

11/01 2010 Sanne Kellberg
På en dejlig ferie i udlandet - i dette tilfælde Argentina nærmere bestemt Buenos Aires - er det vigtigt at have gode oplevelser med det man ser, såvel som med det man putter i maven. Vi havde læst godt om La Cabrera, men det er der tilsyneladende også mange andre der har, og efter at vaere gået forgæves til den berømmede restaurent, var vi noedsagede til at finde en anden. Ved et tilfælde faldt vi over Brasseri Petanque i San Telmo, og sikke et held for maden der er mildest talt superb. Grunden til at vi gik derind var styrtregn, og andre havde fået samme gode ide, så der var pakket med mennesker. Men hvad gør det, når man tages imod med et smil ved døren; skrives op til den foerstkommende ledige plads, for derefter at fordrive ventetiden med små drinks (som vi fik overrakt personligt af tjeneren og som ikke kostede ekstra). Personalet forstår at begå sig paa engelsk og efter lidt hjælp, valgte vi henholdsvis gris der havde kogt i 4 timer garneret med indkogt balsamico og risotto. Begge dele smagte så fantastisk at vi var nødt til også at spise dessert - noget vi normalt ikke gør, men maden smagte simpelthen af mere. Som nævnt var stedet pakket med mennesker pga. regnen, men det mærkede vi ikke noget til. Servicen var i top og jeg synes det taler for sig selv at restaurenten er i stand til at have en god kvalitet også når der er mange mennesker. Et godt råd: Prøv det!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/palma-de-mallorca/villa-club-sa-marineta.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.