Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Afrika

 • Visum

  25.02.16: Ken
  Skal du til Egypten på ferie skal du ha et visum der gælder i 3 måneder, Dette turist visum får du i flyet og skal blot udfyldes, når du kommer til lufthavner skal dette kort afleveres mod betaling pt.
  Se hele rejsetippet
 • "Sommerferie" i marts/april

  (Bedømt af 109 personer)
  23.04.15: J. Gilbert
  I en del år er vi taget på "sommerferie” i Egypten i marts, for at slippe væk fra en lang sur vinter, og for at få lidt sol på kroppen.
  Se hele rejsetippet
 • Senegal Blues

  (Bedømt af 20 personer)
  Senegal i Vestafrika er en blandet landhandel. Spring Dakar og Saint Louis over og tag direkte til en af de gode strande i Casamance-provinsen sydpå - hvis der da ikke er udbrudt borgerkrig.
  Se hele rejsetippet
At rejse er at leve
Rejsetips indsendt af:
Josephine

7. okt. 2010

At rejse er at leve

"At rejse er at leve" - sådan udtrykte H.C. Andersen for over 100 år siden den følelse man oplever når man rejser.

Oplev det lokale

Stadig i dag er det at rejse en vidunderlig følelse. Det er skønt at komme ud og opleve nye, anderledes kulturer, møde nye mennesker, få nye venner og i det store hele opleve en masse ting man aldrig glemmer.
For når man kommer tilbage fra ferien og hverdagen starter op igen, er det skønt at tænke tilbage på de dejlige minder, man har fået - minder man i mange år kan glædes over.

Da jeg selv, for snart to år siden rejste til Malawi, Afrika, var det denne følelse af at være i live der fyldt mig, og alle de oplevelser jeg fik, er nogle jeg stadig tænker tilbage på.
Det kan klart anbefales, at hvis man ønsker at rejse til et af de fattige lande i Afrika, så tag tid til at kom ud i de små landsbyer og mød lokalbefolkningen. Lær en hilsen hjemmefra og oplev den varme og kærlighed, der er iblandt dem, selvom de lever i en verden der på frygtligste vis er plaget af sygdom og død.

Man finder for alvor ud af hvor priviligerede og forkælede vi er herhjemme i Danmark. Og det er sundt at komme ud og se med egne øjne, hvor slemt det står til i andre dele af verden...
Safari

Safari

Derudover kan det klart anbefales at tage på Safari.
Vi tog til nabolandet Zambia, hvor Robin Pope Safari ligger.
Den service vi fik der var helt i top! Virkelig søde guider mv. og der var sørget for alt. Vi kan helt tæt på både leoparder, løver, bøfler, flodheste osv. osv.

Vi var også på en af de såkaldte 'walking safaries' hvor man går rundt ude i bushen (husk ordentligt fodtøj!). Dette var også en stor oplevelse, da man nu ikke var beskyttet af bilen længere, men var på 'højde' med dyrerne. Og man følte sig samtidig helt sikker, da der var en ekstra mand med, som hed Jackson, der beskyttede os med et kæmpe gevær mod eventuelle fare.

Alt i alt var det en fantastisk tur, som helt klart kan anbefales til andre.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.