Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Alice Springs

 • Tag the Ghan fra Alice Springs til Darwin

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  28.07.11: Ulla Skytte
  Når I har udforsket det fantastiske område omkring Ayers Rock så tag nattoget fra Alice Springs op til Darwin. Toget afgår hver mandag fra Alice Spring og fra april-oktober også torsdag.
  Se hele rejsetippet
 • Alice Springs – svæv over bushen

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 9 personer)
  28.07.11: Ulla Skytte
  Har I en overnatning i Alice Springs efter de uforglemmelige oplevelser ved Ayers Rock, så stå tidligt op og tag med på ballontur. I bliver hentet på jeres hotel ca. kl. 5 om morgenen og køre ud i det mørke og åbne landskab.
  Se hele rejsetippet
 • Alice Springs

  (Bedømt af 4 personer)
  19.05.11: Pia Wind
  Australien er et fantastik rejseland. Vi rejste rundt fra Darwin i nord til Alice Springs i midten (Ayers Rock/Uluru) til Cains nordpå og sydpå til Sydney - med Greyhound bus.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Alice Springs

Australien fra den 3 jan - 23 feb 2008
Rejsetips indsendt af:
Eva Gram Simonsen
Udbyhøj
20. okt. 2008

Australien fra den 3 jan - 23 feb 2008

Jeg var på køreselv tur i Australien. Vi lejede en autocamper i Alice Springs, og kørte så syd på. Vi kørte 7119 km på 6 uger. Fantastisk tur. Vi så en masse, og jeg er ved og lave en tur mere i 2011.

Hold hovede koldt

Vi kom fra -3 grader og små sne, ned til Alice Spring, til 39 Graders varme.

Den vigtigste ting i min rygsæk var min cowboy hat, det er ikke kun for udsenet, at næsten alle der er outback bruger en kraftig cowboyhat, den skygger for ansigtet og nakken, så man ikke bliver solskollet så let, men den holder også hovedet køligt, da der er luft under hatten, og ventelation. Vent ikke med, at købe hatten til i kommer der ned, men tag den med her hjemme fra, og lad ikke sparsomheden komme over dig, når du stå for, at vælge, da den er med til, at give dig en gode tur.

Når i så kommer der ned mærker i med det samme de har mange fluger, men gå ikke i panik, for de har et middel som er godt til fluger, dette kan både købes som spray og fast, det sælges i rigtig mange daglig varer butikker, den virker, jeg kan desværre ikke huske hvad det hedder, men spørg efter noget mod fluer.

Det er ikke en gode idè, at køre efter mørkets frembrud, for der kommer kænguruerne, og de kommer hertigt ud på vejen, derfor ligger der også så mange af dem i vejkanten.

Sidst men ikke mindst, køb bogen rejsen går til Australien,brug noget tid, på at planlægge turen i store træk hjemme fra, men lav lidt rum til tips om flotte steder der ende og køb nogle magesiner der ned, og se om der er nogle ting i gerne vil se.

Rigtig gode tur

Kommentarer til rejsetips om Alice Springs

Rejs alene til Australien.

09/11 2008 Lone
Jeg rejste alene til Australien i 2000.Det var den ultimative oplevelse. Jeg kørte med bus fra Brisbane til Cains, fløj derfra til Alice Springs, derefter med bus igen til Darwin. Det tog 26 dage. Når man køre med bus møder man mange forskellige mennesker. Både unge som gamle. Jeg var selv 39 dengang, det gjorde ingen forskel. Jeg boede på vandre hjem , i store sovesale og også to persons værelser. Der delte jeg nogle nætter værelse, med en ældre kvinde fra New Zealand. Det var en meget stor oplevelse. jeg kan bare anbefale denne rejse form. Der er utrolig mange der rejser alene, så man møder altid nogen at rejse med.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Alice Springs

Hoteller i Alice Springs
Rejser til Alice Springs
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/malaysia/borneo/riverside-majestic-hotel-kuching.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.