Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Australien

 • Surfing på Bondi Beach

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  Kan du surfe? Jeg kan ikke... ikke rigtigt i hver fald.

  Kunne du tænke dig at prøve? Det gør ikke noget det er din første gang.
  Se hele rejsetippet
 • Sydney på to hjul

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  Jeg synes den bedste måde at opleve de fleste storbyer på er på cykel - og Sydney er ingen undtagelse.

  Vi havde valgt en guidet tur hos Bonza Bike Tours.
  Se hele rejsetippet
 • Et fugle perspektiv....

  (Bedømt af 9 personer)
  15.11.13: Hanne Primdahl
  Sydney er en kæmpe by, men mange muligheder og ikke mindst nogle "must-see" så som Opera huset, Sydney Harbour Bridge, Botanisk have og mange flere, men et sted som jeg elsker og som mange af Aussie venner ikke kender er O'bar som er en bar der ligger i CBD og let af overse hvis man ikke kender stedet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Australien

Australien - Indkvartering i regnskoven
Rejsetips indsendt af:
Ole Bertelsen
Hillerød
1. dec. 2011

Australien - Indkvartering i regnskoven

G'day Mates!
I skal allesammen prøve det vi prøvede. Som en del vores tur landede vi på et styke efter Brisbane på et sted der hedder O'Reillys.
Et skønt sted for bl.a. fugleelskere, rene ornitologer eller bare naturelskere. Vi styrtede rundt i deres anlagte og mindre anlagte stisystemer og mødte alverdens - dvs. den sydlige halvkugles fulgle og sjove dyr. Dyr som er specielle for Australien. I regnskovens bække, små flodløb så vi flodkrebs 'mundhugges' og træerne var 'fyldt' med papegøjer af mange slags. Mangefarvede, sorte, og bare to-tre farvede. fantastiske fugle. Bregne i skoven på flere meter og de kæmpe træer med snoede planter om, hule træer med planter i - alting kæmpestort. I trætoppene havde lodgens folk hængt hængebroer op mellem nogle af de mange træer. Langt ned! Spændende at gå på, and a bit scary too a' know.

Vi boede fantastisk, stort bedroom, entre med det alt ekstra plads til opakning, næsten walk-in-closet, og luksus badeværelse. Balkon med udsigt over the plains mod The Great Dividing Range - sikken solnedgang. Aner ikke hvor mange billeder dét blev til. Og næsten ens allesammen... På gelænderet hver dag og især aften sad der mellem 10 og 20 småfugle, kulørte kanariefugle sikkert - herlige og stort set tamme (det var dem der boede der :-)), og bare ventede på at blive fodret.

Det var placeret på et plateau / bjælker op i ca. 3 meter for at der ikke skulle blive for megen trafik af dyr, og dem havde vi så stor glæde af under balkonen. Forskellige og sjove som vi bestemt ikke har hjemme.

Nogle aftener var der foredrag om områdets fugle- og dyreliv. Planter og klima - alt kunne de forklare holde interessante foredrag om. Ikke kedeligt, må jeg sige. De er Aussies - ikke skolelærere.

På en anden plusside er selvfølgelig vejret. Vi var måske heldige, men vi ramte en måned med varme og en del sol. regn så vi ikke af. Og februar er ellers en 'ustabil' feriemåned.

En skøn oplevelse.

Derefter ik turen til Fraser Island - men dét er en anden historie om solskin, badetøj, jeep, dingos omkring sig og mere jungle og nok en lodge der var endnu mere 'hold da helt op'...


fuglene på balkonen, bestemmer fodringstiden...
fuglene på balkonen, bestemmer fodringstiden...

Når burfuglene er ude i naturen

- er det sjovere og pludselig mere spændende.
Der var masser af forskellige og det er umuligt at prøve at gengive dem alle her. Det ville blive en hel hjemmeside. Men se videre på FDM's hjemmeside eller på Wikipedia om Australiens forunderlige verden.
'Jane' på vej op
'Jane' på vej op

I skovene føler man sig lidt langt væk

- hvis man ikke har været i regnskoven før.
Så kan man jo opleve at 'Jane' er på vej til 'Tarzan' som dér faktisk har lianer at svinge sig i ...
Udsigt til Dividing Range fra træerne
Udsigt til Dividing Range fra træerne

Udsigt til godt vejr

Fra de høje trætoppe, kan man se om vejret holder - udover at det er flotte udsigter. Vi startede fra Brisbane - ret godt udgangspunkt i øvrigt - og kom så til O'Reillys. Det er virkelig modsætninger. Fra højhuse til skov på no-time. Og værs'go' - op i træerne med os! Frem med kameraet - igen (som i Brisbane) det var umuligt at sidde eller stå stille. Alt skal og må opleves.
Inde ved bregner træer og alt det spændende...
Inde ved bregner træer og alt det spændende...

Den fantastiske bevoksning

- det varer nok et stykke tid før vi ser det igen. Men én ting er helt sikker: Vi skal til Australien igen - og se mere flere steder, andre steder og møde flere mennesker. For det er samtidig, nogle af de mest imødekommende mennesker jeg har mødt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Australien

Udflugter i Australien
Rejser til Australien
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.