Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Ayers Rock

Læs mere om rejser til Ayers Rock

Uluru, også kaldet Ayers Rock
Rejsetips indsendt af:
Trine
Bjæverskov
21. juli 2007

Åhhr hvor skal jeg begynde

Bare tag afsted det er det FEDESTE land jeg nogensinde har været i! Folk er fantastiske, de er så søde og naturlige og helt igennem skønne!

Uluru

Jeg rejste lidt over det hele - Alice Springs - Sydney - Brisbane (Lamington nat. forrest) - Fraser Island - Beerwah (inkl. Australia zoo) - Brisbane.

Jeg var fuldkommen vild med Uluru - vi var der i december, hvor det var UHYRLIGT varmt - vi mødte en dansker dernede (ved Kings Canyon) som sagde at det havde været 60 grader i solen !!
Så husk solcreme og hat med skygge og masser masser masser af vand!
Men tag afsted - det kan ikke beskrives med ord!!

Og snyd ikke jer selv for Sydney heller - det er en fantastisk storby, helt speciel og anderledes end andre storbyer - og Operahuset..woooooow!

Kommentarer til rejsetips om Ayers Rock

Uluru

03/02 2011 Jan Algreen-Ussing
Når man hører de mærkværdige lyde fra en didgeridoo - et lurlignende instrument Aboriginerne spiller på, kan man kun tænke på Uluru, som indeholder en mysticisme, som leder tanken hen på okulte ritualer. En kultur, som sagtens matcher vores egen kultur tilsat en temperatur på 30 - 35 grader celsius.
En fantastisk oplevelse, hvor man pludselig møder sin træforhandler fra Kvistgård, hvad pokker han så laver derude i No Man´s Land. En ekstra oplevelse betinget af splitsekunders leg med tid og sted.
Oplev lys og farveskiftet på denne kæmpesten i samspil med det røde sand. Så har man været på et af de mange seværdige steder Australien har at byde på.
Det må vi prøve endnu engang!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Ayers Rock

Hoteller ved Ayers Rock
Rejser til Ayers Rock
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/ikke-altid-pizza.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.