Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Brisbane

Vores Australien-specialister giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Brisbane.
Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig.
Ring 70 11 60 11... eller bestil selv online i søgeboksen.

Om Brisbane Airport

Brisbane er indgangsbyen til det hele Queensland og ikke mindst Great Barrier Reef. Mange vælger at flyve til Brisbane da både det nordlige og sydlige Queensland kan nås.

Til og fra Brisbane Airport

Brisbane Airport har både nationale og internationale afgange, og mange turister vælger faktisk at flyve ud af Australien via Brisbane og flyve videre til Sydøstasien, frem for at flyve via fx Sydney, da der er en betragtelig omvej. Selve Cairns Airport ligger ca. 20 minutters kørsel fra Brisbane centrum, og der kører shuttelbusser mellem lufthavnen og byen. Prisen er 12 A$ for en enkelttur. Vælger du en taxa er prisen cirka 35 A$. Alle store biludlejningsfirmaer har også kontorer i Brisbane Airport.
Værd at vide om flybilletter til Brisbane
FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Brisbane i Australien. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Brisbane tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Brisbane.

Prisen på en flybillet til Brisbane ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Brisbane i Australien i kombination med fx hotel og billeje.  

Kontakt FDM travel for en flybillet til Brisbane
Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Brisbane, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Australien.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Brisbane, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Australien til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Brisbane med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flybillet til Australien, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Brisbane er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Australien i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Brisbane.

Book din flybillet til Brisbane online
Du kan også vælge at bestille din flybillet til Australien i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Brisbane, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Australien, end den du ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i Australien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.