Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Brisbane

Oprindeligt blev Brisbane betragtet som en udørk i Australien, men i dag er det landets tredjestørste metropol - og et af de mest eftertragtede steder at bo i Australien. Brisbane ligger på bredden af floden af samme navn og byder på elegant sandstensbygninger fra det 19. århundrede, en livlig kulturscene og fantastiske parker. Brisbane er også porten til helt unikke australske eventyr: Gold Coast eller Queenslands blændende strande.

Største seværdigheder

Gold Coast i Australien

Gold Coast

Gold Coast eller guldkysten består af over 40 km med strande, hoteller, restauranter, indkøbscentre, et kasino, luksushuse og golfbaner. Gold Coasts fantastiske klima og de lækre strande har gjort det til det for australiere, som den spanske solkyst er for danskere og Florida er for amerikanere: Det ultimative paradis at nyde alderdommen i.
 

Australia Zoo

Den zoologiske have Australia Zoo blev grundlagt af den afdøde Steve Irwin, TVs krokodillejæger. De zoologiske have har både fersk- og saltvandskrokodiller, koalaer, kænguruer og kæmpe kvælerslanger.
 

Surfers Paradise

Surfers Paradise er den by i verden, som kan prale af at have verdens bedste strand. Stranden er bred med gyldent sand og her er fremragende muligheder for at surfe – deraf navnet Surfers Paradise. Surfers Paradise ligger på gold Coast.
 

Mt. Tamborine

Inde i landet i forhold til gold Coast ligger det vulkanske plateau Mt. Tamborine. Det er et frugtbart landskab med nationalparker, regnskove og lunde med macadamia-, kiwi- og avocadotræer.

Havn

Havn
De fleste af krydstogtskibe lægger til kaj ved molen Portside Wharf, som ligger på den nordlige bred af floden Brisbane.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.