Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Busrundrejser med AAT Kings Tours

Sammen med vores samarbejdspartner AAT Kings en lang række spændende og varierede rundrejser og oplevelser i Australien og New Zealand. Ring 70 11 60 11 til vores Australien/New Zealand-specialister, hvis du vil vide mere eller bestille en rundrejse.

Service i bussen på rundrejsen gemmen Australien

Guidede rundrejser

Rundrejser af 3-22 dages varighed i Australien og New Zealand med overnatning i prisklassen ”Premium” og ”Cost Saver”, transport i luksusbusser, mange måltider og alle de obligatoriske udflugtsmål, som bare skal opleves.
 

Rundrejser for den individuelt rejsende

Ferien til de rejsende, der ønsker at kombinere den individuelle rejse med guidede ferieoplevelser. Få fordelen af AAT Kings erfarne guider og mød nye rejsefæller på hver tur. Vælg ud fra en bred vifte af muligheder over hele Australien – hvad enten I er til byer eller den australske Outback. Turene er af 2-5 dages varighed, transport til lufthavnen er inkluderet, og der er op til fire forskellige hotelkategorier at vælge mellem. De fleste ture starter daglig.
Der er erfarne guider på AAT Kings Tours

”Small Group Touring” – en eksklusiv rejse for de kræsne

Turen er for de rejsende, der ønsker at komme tæt på oplevelserne i mindre grupper med maks. 21 deltagere med erfarne guider. Forslagene til turene er mangfoldige, og i Australien er vægten er lagt på Northern Territory – omkring Red Centre og Top End of Australia. I New Zealand kører de luksuriøse Midi-busser ad de mindre veje, gruppen overnatter på fantastiske resorts og boutique-hoteller, og oplevelserne og sightseeingen er af ekstra høj kvalitet.

 

Sightseeing og udflugter

AAT Kings tilbyder sightseeing og udflugter i alle dele af Australien. Få en rabat på op til 25%, hvis I køber flere forskellige ture. Alle ture er med engelsktalende guide.

 

Overnatninger før og efter en rundrejse

Ønsker I at få en nat, inden turen starter eller blive en nat efter, den er slut? I alle byer, hvor rundrejser starter eller slutter, tilbydes ekstra hotelovernatninger.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.