Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cairns

 • Solopgang i luftballon ved Cairns

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 8 personer)
  Det er buldermørkt udenfor, klokken er 4 og vi står i lobbyen på vores hotel og venter på vores bus. Det er godt nok tidligt, men det er okay for forude venter en oplevelse jeg har set frem til - jeg skal ud og flyve i lufballon!

  Vores bus fra Hot Air Ballooning ankommer og vi starter køreturen til Mareeba ca.
  Se hele rejsetippet
 • På Great Barrier Reef med Pearl Lugger "Falla"

  (Bedømt af 3 personer)
  04.01.13: Inger Dehn
  På vore fire rejser til Australien har vi især lagt vægt på at afprøve de steder og oplevelser, som australiere vi talte med har anbefalet.
  Se hele rejsetippet
 • Scuba diving ved Great Barrier Reef

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  27.12.11: Betina Nielsen
  Kunne du tænke dig at dykke ved Great Barrier Reef ? Så tag med på en snorkel/dykkertur til det ydre rev fra Port Douglas. Selvom du ikke har dykket før, kan du på en dagstur købe helt op til 3 dyk på 3 forskellige steder, under kyndig vejledning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cairns

Fotooptagelse midt på savannen.
Rejsetips indsendt af:
Mona Gerhardt
Værløse
11. dec. 2009

Australien - outback, helt vildt.

Selvom man er omkring 50, kan man godt opleve Australien i en autocamper. At se regnskov, savanne og ørken samt et fantastisk dyreliv var bare helt fedt.
At vandre opad er hårdest i klipper.
At vandre opad er hårdest i klipper.

Gå ikke glip af en god oplevelse.

Med udgangspunkt fra Cairns i Queensland kørte vi ud i tableland. Områder der er meget smukke, frodige og bjergrige.

Forstil dig at vandre rundt i en varm og fugtig regnskov med lianer hængende ned fra træerne, fuglekvidder i alle tonearter der blander sig med andre dyrelyde, alt imens du forsøger at undgå de største lavaklipper, kæmpe rødder fra regnskovens træer samt diverse slanger.

Pludselig hører du vand der bruser og lidt efter kommer der en åbning i skoven. Foran dig er det smykkeste vandfald som solen stråler falder i og der dannes en regnbue ved foden af vandfaldet. Det at være helt alene i en uspoleret regnskov langt fra civilisationen, er en oplevelse der burde være alle forundt. Jeg var meget skeptisk men sprang ud i det, som kvinde og som 54 årig og kan kun opfordre andre til at gøre det samme.
Bare ligeud sammen med termitterne.
Bare ligeud sammen med termitterne.

Udover savannen.

Efter regnskoven fortsatte vi mod vest. Landskabet ændrede karakter. Bjergene gik over i bakker og der blev længere mellem træerne, som nu var en anden lavere type og bundvegetationen blev mere tør. Bakkerne fladede til sidst helt ud, så landskabet var fuldstændigt fladt. Tilbage var kun gult afsvedet græs og nogle få meget spredte træer.

Forestil dig at køre kilometer efter kilometer af en fuldstændig lige vej på en fuldstændig flad slette, hvor du kan køre meget længe uden at møde andre biler. Herude gælder det om at vide hvor næste tankstation ligger, så man ikke kører tør for benzin, samt at have rigeligt med drikkevand med, hvis der skulle ske noget. De fleste australier kører rundt med mere end et reservedæk i deres bil og det er meget forståeligt, for det er kun hovedvejene der er asfalteret og nogle endda kun med en bane midt på vejen. Men det er noget man selv skal opleve.

Aktiviteter
Regnskove, Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Cairns

Hoteller i Cairns
Rejser til Cairns
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/bayern/burghausen-faestningen-i-tyskland-med-europas-laengste-borgmur-miniferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.