Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cairns

 • Solopgang i luftballon ved Cairns

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 8 personer)
  Det er buldermørkt udenfor, klokken er 4 og vi står i lobbyen på vores hotel og venter på vores bus. Det er godt nok tidligt, men det er okay for forude venter en oplevelse jeg har set frem til - jeg skal ud og flyve i lufballon!

  Vores bus fra Hot Air Ballooning ankommer og vi starter køreturen til Mareeba ca.
  Se hele rejsetippet
 • På Great Barrier Reef med Pearl Lugger "Falla"

  (Bedømt af 3 personer)
  04.01.13: Inger Dehn
  På vore fire rejser til Australien har vi især lagt vægt på at afprøve de steder og oplevelser, som australiere vi talte med har anbefalet.
  Se hele rejsetippet
 • Scuba diving ved Great Barrier Reef

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  27.12.11: Betina Nielsen
  Kunne du tænke dig at dykke ved Great Barrier Reef ? Så tag med på en snorkel/dykkertur til det ydre rev fra Port Douglas. Selvom du ikke har dykket før, kan du på en dagstur købe helt op til 3 dyk på 3 forskellige steder, under kyndig vejledning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cairns

Boomerang
Rejsetips indsendt af:
Berit Jørgensen
Hobro
30. juni 2011

Boomerang

At boomerangen er kendt fra Australien er ikke et tilfælde. Når først man har været i landet har man bare lyst til at vende tilbage igen og igen.
Det er på alle måder et storslået land og der er noget at se for enhver. Lige meget om man er til storby, regnskov, strand, bjerge, ørken eller dyreliv, så har Australien det hele. Befolkningen er nok et af de mest gæstfri folkefærd man finder. Alle steder hilser mennesker man overhovedet ikke kender på en med et smil og et g'day.
Der er ingen grænser for hvor lang tid man kan bruge på en rejse til Australien, men jeg synes man som at absolut minimum skal forsøge at have mindst 4 uger Down Under for at få nok ud af besøget.
Jeg har rejst i Australien 4 gange både med rygsæk og som mere luksuriøs gæst på flotte resorts. Begge rejsemåder er helt fantastiske og man får enestående oplevelser ud af både den ene og den anden.

Her vil jeg dog fortælle om en 4 ugers rejse med min Mor til det fantastiske land:

Vi fløj til Cairns i Nordøst Australien hvor vi havde booket de første par nætter på et fantastisk resort lige udenfor byen. Cairns Colonial hedder det. Helt igennem skønt. Hotellet er bungalows der ligger spredt mellem palmer og swimmingpools. Man mærker nærmest ikke der er andre mennesker på stedet, da det hele minder om en regnskov hvor man ikke kan se over til naboen. Herfra lejede vi en bil og kørte nordpå til Cape Tribulation, hvor vi boede på et resort inde i regnskoven. Her kunne man komme på mange forskellige ture i skoven med guide og få masser af fortællinger og dyrelivet og i særdeleshed fuglelivet, der er helt fantastisk i denne del af Australien. Vi var også ude at sejle og kigge på saltvandskrokodiller. Uha - det er med at holde fingrene inde i båden..:-)

Herefter gik turen sydpå med diverse overnatninger og oplevelser. Da vi kom til Airlie Beach tog vi på et 4 dages Cruise på en gammel Norsk sejlbåd der hedder Coral Trekker. Vi var 9 gæster ombord og havde en fantastisk tur ud til Whitsunday Islands. Undervejs prøvede vi at svømme med delfiner, snorkle og dykke. Der var endda et hollandsk par med ude at dykke, hvor manden friede til kæresten 12 meter under havoverfladen. Det udløste naturligvis champagne om aftenen. En helt igennem fantastisk tur der bestemt kan anbefales.

Længere sydpå tog vi en én dags tur til Fraiser Island. Her er ingen asfaltveje, så al kørsel foregår i 4-hjulstrækkere ind mellem træerne. Der er mange skibsvrag på stranden derude man kan se på og inde på øen er der nogle fantastisk flotte ferskvandssøer man kan bade i. Fraiser er det sted i Australien hvor der er størst chance for at se Dingo'er. Det er den Australske vilde hund.

Efter Fraiser kørte vi til Brisbane hvor vi nød bylivet og shopping et par dage før vi tog et par dage ud på en lille ø for at suge det sidste sol til os før rejsen hjem til kolde Danmak for at holde jul.
 
Jeg kunne fortælle meget mere om Australien. Om Sydneys hyggelige havnefront, Tasmaniens smukke rå natur, Ayers Rock i den røde ørken, De fantastiske vidder i Vestaustralien, Regnskoven i Nord og om hvordan jeg har tilredet vildheste, slukket skovbrande og serveret øl i the Tablelands. Man får aldrig nok af dette skønne land, så jeg kan varmt anbefale alle, ligegyldig alder at tage på sit livs rejse til det fantastiske land Down Under.
Boomerang

Boomerang

Boomerang

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Cairns

Hoteller i Cairns
Rejser til Cairns
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.