Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Dunk Island

Australiens absolut smukkeste tropiske regn-skovsø med de berømte hvide sandstrande og palmer. Øens oprindelige beboere kaldte øen for “Coonanglebah” – the Island of Peace and Plenty. Og mulighederne og tilbuddene er da også utallige. Dunk Island ligger 176 km syd for Cairns og blot 4 km fra kysten af Mission Beach, og kan nås både med fly og båd.

Den smukkeste regnskovsø

Udsigt fra resort på Dunk Island

Naturlig skønhed

Dunk Island er verdenskendt for dens naturlige skønhed. Feriestedets gæster kan vælge mellem fire typer værelser blandt de i alt 160 værelser, som alle har egen balkon eller lille gårdhave med den skønneste udsigt til enten de tropiske haver eller stranden og havet. Alle værelser har desuden aircondition, tv, te- og kaffe-faciliteter, hårtørrer og telefon. 

 

Besøg Great Barrier Reef

Når dagen er veloverstået med enten et besøg til Great Barrier Reef, et besøg på toppen af Mt Kootaloo med den storslåede udsigt over øen, en vandretur gennem regnskoven eller en afslappende dag på de vidunderlige strande, kan Voyages Dunk Island Resort byde på ikke mindre end fire restauranter med alt fra tropiske fiske- og skaldyrsretter, moderne australsk køkken til grillmad på stranden. Her er tre barer, spa, børneklub, pools, helseklub, tennis og golf. Diverse vandsportsaktiviteter og fiskeri mod betaling.
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/fdm-travel-club-regler/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.