Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Heron Island

Heron Island er en af de sydligste koraløer i Great Barrier Reef og ligger 72 km nordøst for Gladstone. Øen er kun 1 km lang og blot 3 m høj, men et sandt tropeparadis. Fra de flotte, hvide sandstrande svømmer man direkte ud i en uendelig smuk have af koraller. Her på Heron Island vrimler havet i bogstaveligste forstand med fantastisk farverige fisk.

Den smukkeste regnskovsø

Du kan snorkle ud for Heron Island

Her ånder alt fred

Heron Island ligger på behagelige 20-23 °C om vinteren og helt op til 25-27 °C om sommeren. På Heron ånder alt fred og idyl, ingen bygninger er højere end træerne og her er udelukkende adgang for øens ferie-gæster, så man møder ingen turister på endagsture, hvilket gør opholdet til en unik oplevelse, man kun finder få andre steder i verden. Heron Island er kendt for sit rige fugleliv, hvoraf den fredede hejre har givet øen sit navn, og er hjemsted for tusinder af Noddyterner. På Heron Island svømmer store hvaler forbi, og hvert år kommer hundredvis af havskildpadder for at lægge æg.

 

Voyages Heron Island Resort

Voyages Heron Island Resort er der i alt 109 værelser og suiter af varierende størrelse, men fælles for alle er balkon eller terrasse, loftsventilator, te- og kaffefaciliteter, hårtørrer, strygefaciliteter, køleskab og strandhåndklæder. Her er desuden en dejlig swimmingpool, spa, udlejning og salg af dykkerudstyr, dykker-kurser, helikopterture, børneklub og restaurant.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.