Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Cairns

Cairns er den havneby, som ligger tættest på Great Barrier Reef. Denne by i troperne var tidligere en lille by, hvorfra de mest eventyrlystne kunne tage afsæt på deres ture til revet. I dag er det anderledes. Infrastrukturen er i top og det er let at komme til Great Barrier Reef eller til den tropiske regnskov Daintree Forrest.

Største seværdigheder

Great Barrier Reef

Great Barrier Reef

Great Barrier Reef er verdens største koralrev. Revet strækker sig over 2.000 km langs Australiens nordøstkyst. Great Barrier Reef er verdens største levende organisme. Astronauter har rapporteret, at man kan se koralrevet fra rummet. Gør jer selv den tjeneste at tage på en sejltur ud i det blå.
 

Cairns Tropical Zoo

Queensland er et af de få steder i Australien, hvor man på ganske lovlig vis kan få lov til at klappe en koala. Cairns’ zoologiske have ligger ca. 25 minutters kørsel fra krydstogthavnen og her kan I fodre en kænguru, klappe en koala, foder en lemur og tage billeder af krokodiller, kvælerslanger, wombats, dingoer, røde pandaer, firben og verdens farligste fugl, kasuaren.
 

Daintree Rainforest

Den tropiske regnskov Daintree Rainforest går helt ned til havet begynder et par timers kørsel nord for Cairns. En stor del af regnskoven er en del af Wet Tropics i Queensland, et naturområde på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. Skoven er den ældste i verden.
Udendørs pool i Cairns

En tur på stranden

Hvis I gerne vil en tur på stranden, er det bestemt ikke anbefalelsesværdigt at gøre det inden for en radius af 30 km fra Cairns. Ved Cairns ligger der nemlig masser af saltvandskrokodiller og soler sig. Sæt i stedet kursen mod den menneskeskabte Esplanade Lagoon, en tur på omkring 10 minutter fra Trinity Wharf langs esplanaden.

Lagunen er stor, sikker og fuld af saltvand. På stranden er der livreddere, en snackbar og toiletter. Og det er gratis. Husk at medbringe et håndklæde fra skibet.

Havn

Cairns har bygget en krydstogtterminal på Trinity Wharf, som ligger få minutters gang fra midtbyen.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.