Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Darwin

Læs mere om rejser til Darwin

Australien rundt med børn
Rejsetips indsendt af:
Familien M. Nielsen
Falster
9. sept. 2008

Australien rundt med børn

3 måneders orlov blev et minde for livet. Når man rejser til Darwin er det som oftest for at besøge National parken Kakadu. Men inden vi tager derud vil jeg gerne fortælle om en anden lille attraktion.

Darwin

Kun 10 min gang fra Darwin centrum finder man "Aquascene" Hver morgen åbnes scenen hvor en hav biolog fortæller om de kæmpestore fisk man både kan se,rører og håndfodre. Fiskene kommer med tidevandet og man bør derfor tjekke fra dag til dag hvornår scenen åbner (oplyses på de fleste hoteller)

Darwin er nem at finde rundt i og med de fine busforbindelser kan man feks. besøge den botaniske have eller Markedet ved Mindil beach.

"Museum & Art gallery of NT" er et must inden man begiver sig ud i Kakadu National Park. En rigtig flot udstilling med abboriginal kunst og kultur. Rejser man med børn kan man vise hvilke dyr de skal passe på og hvad man skal kigge efter for at få øje på dyrene. Fantastisk flot udstilling med udstoppet dyr fra hele området, bla skelettet fra den hidtil største saltvands krokodille set i NT.
Ikke at forglemme historien om cyklonen Tracy.

Kakadu National Park - 3 dages guidet tur.
Med et lille selskab på 17 deltagere begav vi os ud i Kakadu Nationalpark. De bekvemmelige asfaltveje ophørte og vi fortsatte af snoede røde grusveje de næste par dage.

Første blandt "bedste oplevelser" i Australien så rangerer denne tur meget højt!!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Darwin

Hoteller i Darwin
Rejser til Darwin
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.