Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer:

  • Ophold på gode turistklassehoteller
  • Lokale skatter
  • Rejseguide/kørselsvejledning på engelsk

Ikke inkluderet:

  • Flytransport
  • Billeje

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Det frodige sydvest

Perth - Margaret River - Albany - Kalgoorlie - Perth

9 dage fra Perth til strande, vinmarker og blændende natur
Oplev de flotteste kyststrækninger i det vestlige Australien tilsat lækre strande, vinområder, nationalparker og gamle hvalfanger- og minebyer.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 3.583 kr.

Pr. person i dobbeltværelse i 8 nætter på standard hotel og kørselsvejledning.

Information om Det frodige sydvest

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Perth - Margaret River
Dag 2 : Margaret River
Dag 3 : Margaret River - Pemberton
Dag 4 : Pemberton - Albany
Dag 5 : Albany
Dag 6 : Albany - Esparance
Dag 7 : Esperance
Dag 8 : Esparance - Kalgoorlie
Dag 9 : Kalgorlie - Perth

Total ca. 2.117 km
Dag 1
Dag 1

Perth - Margaret River (267 km)

Turen går mod syd ud af storbyen Perth og langs kysten ad Bussell Highway til vinregionen, Margaret River. Nyd den smukke kystlinje og gå på opdagelse undervejs ved Cape Naturaliste Lighthouse og Ngilgi hulen nær Yallingup, før I ankommer til selve Margaret River.
Dag 2
Dag 2

Margaret River

Dagen er fri tilat udforske denne skønne og frodige del af Western Australia. Her finder I masser af vingårde og lokale producenter af madvarer med hyggelige butikker, lækre hvide sandstrande og en stribe nationalparker.
Dag 3
Dag 3

Margaret River - Pemberton (140 km)

Turen går videre fra Margaret River mod dagens mål Pemberton. Undervejs bør I gøre stop i tømmerbyen Manjimup, og en del af eftermiddagen bør I bruge på at nyde Gloucester National Park, med sine voldsomt høje Karri træer.
Dag 4
Dag 4

Pemberton - Albany (240 km)

Afgang fra Pemberton med første stop ved den berømte, Valley of the Giants Tree Top Walk i Walpole-Nornalup nationalpark. Fortsæt langs kysten og gør stop ved de fascinerende grønne vandhuller ved byen Denmark, iøvrigt opkaldt efter en britisk skiblæge, Alexander Denmark, i 1829. Dagens mål er Albany, Vestaustraliens ældste by.
Dag 5
Dag 5

Albany

Brug dagen til at gå på opdagelse i og omkring den gamle by, der er masserr af både gamle og nye ting at se. Nyd fx scemerite omkring nationalparken Torndirrup med klippeformationerne The Gap og Natural Bridge. Besøg Whale World, som giver et godt indblik i det arbejdende liv omkring hvalfangst i området. Albany var det sidste sted i Australien som drev hvalfangst frem til 1978.
Dag 6
Dag 6

Albany - Esperance (480 km)

Dagen idag står i strandenes og udsigtspunkternes tegn. Følg den utroligt smukke kystlinje fra Albany til Esperance, dagen mål.
Dag 7
Dag 7

Esperance

Nyd det krystalklare vand og de spektakulære udsigtspunkter ved Cape Le Grand National Park. Tag et cruise (ikke inkl.) ud mellem Recherche ø-gruppen eller kør de ca. 40 km på Great Ocean Drive med stop ved Pink Lake, hvis farve varierer i lyserøde farver alt efter indholdet af en bestemt algesort.
Dag 8
Dag 8

Esperance - Kalgoorlie (390 km)

Idag går turen nordpå ind i landet og målet er Kalgoorlie, Byen blev grundlagt i 1893 som en del af det store "gold rush". Guldgravertiden lever i bedste velgående i byens gamle bygninger, museer og udstillinger.
Dag 9
Dag 9

Kalgoorlie - Perth (600 km)

Turens sidste dag er ganske lang, så vi anbefaler en tidlig start. I kører nu vestpå mod Det Indiske Ocean og Perth. Turen tager jer via Coolgardie, Southern Cross og den travle by og forstad Northam, før I er tilbage i Perth.

Start nu! Det er let at bestille Det frodige sydvest


Perth - Margaret River - Albany - Kalgoorlie - Perth
Fra 3.583 kr.

Prisen er Pr. person i dobbeltværelse i 8 nætter på standard hotel og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
1. januar 2017 - 31. marts 2018 

Hotelkategorier:
  • Standard: Moteller og turistklasse hoteller
Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage / 8 nætter

Længde: ca. 2.117 km            

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/egypten/sharm-el-sheikh/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.