Turprogram i kort udgave

  • Dag 1: Brisbane - Noosa
  • Dag 2: Noosa
  • Dag 3: Noosa - Fraser Island - Hervey Bay
  • Dag 4: Hervey Bay - Rockhampton
  • Dag 5: Rockhampton - Daydream Island
  • Dag 6: Daydream Island
  • Dag 7: Daydream Island - Townsville - Mission Beach
  • Dag 8: Mission Beach - Atherton Tablelands - Cairns
  • Dag 9: Great Barrier Reef
  • Dag 10: Cairns

Rejsen inkluderer

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

East Coast Discovery

10 dages rundrejse med lokal guide

På 10 dage oplever I noget af det bedste, som Australiens østkyst har at byde på. Et par af højdepunkterne er uden tvivl besøget på verdens største sandø, Fraser Island og turen ud til Great Barrier Reef.
Fra 3.978 AUD

pr. person i dobbeltværelse i 9 nætter

Rundrejsen dag for dag

Dag 1
Dag 1

Brisbane - Noosa

Vi starter med en lille orienteringstur rundt i Brisbane, hvorefter vi skal ind og se på opaler. Fra Brisbane kører vi nord på til Noosa på Sunshine Coast. Fremme i Noosa, som har en kosmopolitisk atmosfære og en utrolig naturskønhed, venter os 2 overnatninger.
Dag 2
Dag 2

Noosa

Noosa
Nyd dagen på egen hånd. Her er pragtfulde strande, et godt og afslappende cafemiljø og butikkerne og restauranterne i Noosa er i første klasse. Det er også muligt at besøge den imponerende Noosa Nationalpark, der ligger meget tæt ved Noosa. Eller måske tage en sejltur i Noosa Everglades?
Morgenmad er inkluderet.
Dag 3
Dag 3

Noosa - Fraser Island - Hervey Bay

Fraser Island
En dag med mange oplevelser venter. Vi skal besøge Fraser Island - verdens største sandø. Inden vi sejler over til øen besøger vi Rainbow Beach, der er kendt for sand i et utal af flotte farvenuancer.

På Fraser Island tager vi rundt i 4WD og oplever regnskoven, besøger Lake McKenzie, der er omgivet af pragtfulde hvide sandstrande. Inden vi returnerer til fastlandet kan vi nyde en barbecue i skønne omgivelser. Overnatning i Hervey Bay.
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.
Dag 4
Dag 4

Hervey Bay - Rockhampton

Dagen i dag byder på besøg ved Langmorn Station, som er en aktiv kvægfarm. "Afternoon tea" bliver serveret på farmen, som er en restaureret "Queenslander farm” og oprindeligt bygget i 1873. Vi krydser Tropic of Capricorn og fortsætter til Rockhampton, som ligger ved den store Fitzroy-flod.
Morgenmad og middag er inkluderet.
Dag 5
Dag 5

Rockhampton - Daydream Island

Daydream Island
I dag kører vi nordpå via Mackay, Australiens ”sukkerhovedstad”, og lidt videre til Airlie Beach, hvorfra færgen skal sejle os over til Daydream Island - en lille paradisø.
Morgenmad og middag er inkluderet.
Dag 6
Dag 6

Daydream Island

Daydream Island
Nyd dagen på egen hånd. Måske har I lyst til en vandretur på øen eller I kan kaste jer ud i nogle af de mange aktiviteter der findes her. Det kan være beach volley, tennis eller en tur i vandet for at snorkle.
Der er også rig mulighed for at slappe af ved poolen og nyde omgivelserne.
Morgenmad er inkluderet.
Dag 7
Dag 7

Daydream Island - Townsville - Mission Beach

Mission Beach
Vi fortsætter nordpå til den tropiske by Townsville, hvor der bliver mulighed for at slappe lidt af eller måske slentre en tur langs The Strand, som er strandpromenaden i Townsville. Herefter fortsætter vi til Mission Beach.
Morgenmad og middag er inkluderet.
Dag 8
Dag 8

Mission Beach - Atherton Tablelands - Cairns

Atherton Tablelands
I dag skal vi køre gennem det tropiske højland Atherton Tablelands, der er et utroligt smukt, bakket og frodigt landbrugsområde. Her skal vi besøge Millaa Millaa Falls og det berømte Curtain Fig Tree. Vi fortsætter til Cairns, hvor vi skal overnatte de næste 2 nætter.

Sidst på eftermiddagen besøger vi Cairns Botanic Gardens og fortsætter til fods til historiske Whitfield House. Her er vi inviteret af Joy og Henry Glennie til en dejlig barbecue i vidunderlige omgivelser i den tropiske have.
Morgenmad og middag er inkluderet.
Dag 9
Dag 9

Great Barrier Reef

Great Barrier Reef
Vi sejler med en højhastighedskatamaran ud til Great Barrier Reef, hvor vi skal lære om og udforske de smukke koraller og tropiske fisk fra et undervands-observatorium. Der vil også være mulighed for at snorkle og opleve hele denne fantastiske undervands-verden på nærmeste hold. Snorkleudstyr findes på båden og er inkluderet. Før vi tager tilbage til Cairns om eftermiddagen, skal vi nyde en udsøgt tropisk frokostbuffet.
Morgenmad og frokost er inkluderet.
Dag 10
Dag 10

Cairns

Kuranda-toget
Rundrejsen slutter efter morgenmaden. Men sørg for at få alle oplevelserne med inden I tager til lufthavnen for rejse hjem eller fortsætte rejsen et andet sted i Australien.

Cairns-området byder på mange spændende oplevelser. Tag evt. med Kuranda-toget ud på en historisk rejse gennem det naturskønne landskab uden for Cairns til den kulturelle regnskovsby Kuranda, hvor I besøger de forskellige boder på det farverige Kurandamarked. Senere er der mulighed for at tage en tur med Skyrail Cableway, som tager jer op over Barron Gorge National Park. I kan også besøge den berømte Tjapukai Aboriginal Cultural Park, hvor I kan lære om den gamle kultur via teater, forestillinger og udstillinger, før I returnerer til Cairns.
Morgenmad er inkluderet.

Start nu! Det er let at bestille Tropiske oplevelser


10 dages rundrejse med lokal guide
Fra 3.978 AUD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 9 nætter


Rejseperiode:
1. april 2015 - 31. december 2016

Afgange: I henhold til AAT Kings katalog side 27

Pris pr. person fra:
Dobbeltværelse: 3.978 AUD  
Enkeltværelse:  5.000 AUD

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 4. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/japan/tokyo/transport/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.