Tilbud lige nu

Turprogram i kort udgave

Rejsen inkluderer

 • 9 dages billeje Full Size 4WD inkl fri km og GPS.
 • 2 nætter på Fraser Island, 2 bedroom appartment, Kinmgfisher Bay Resort
 • Færge til Fraser Island t/r.
 • 1 nat i Bagara, Family room, Kelly Beach Resort
 • 1 nat i Rockhampton, 2 bedroom apartment, Quest Rockhampton
 • 2 nætter i Airlie Beach, 2 bedroom apartment, Toscana Village Resort
 • 2 nætter i Townsville, 2 bedroom apartment, Park Regis Anchorage
 • Lokale skatter
 • Rejseguide/kørselsvejledning på engelsk

Ikke inkluderet

 • Flytransport
 • Udflugter og aktiviteter (tilkøb)

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

East Coast Experience med familie og venner

Brisbane - Fraser Island - Airlie Beach - Townsville - Cairns

9 dage fra Brisbane til Cairns
Hvad er bedre end at have nogen af dele de spændende ferieoplevelser med?Her kommer I fra Brisbane til Cairns gennem et meget varieret landskab med gyldne strande og nationalparker suppleret med en imponerende udsigt til Great Barrier Reef og besøg på verdens største sandø, Fraser Island.
Fra 919 AUD

pr. person ved 5 personer i værelse med 2 soveværelser/familieværelse på 9 dages kør-selv-rundrejse med 8 nætters ophold samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Mere information om kør selv rundrejsen

Bilen
Bilen

Plads til alle

Vi har inkluderet en Full Size 5 dørs 4WD bil med GPS, som giver plads til familier eller vennepar. Bilen har plads til op til 5 personer, 2 store kufferter og 2 små kufferter.

Vejledende biltype: Hyundai Santa Fe
Hotellerne
Hotellerne

Med leverum

Vi har fokus på, at I får god plads at nyde hinandens selskab og de mange oplevelsesmuligheder. På hotellerne har vi udvalgt lejligheder eller familierum, som har godt med fællesplads, men stadig også plads til privatliv.

Fraser Island
Kingfisher Bay Resort ***

Bagara
Kelly Beach Resort ***

Airlie Beach
Toscana Village Resort ***

Townsville
Park Regis Anchorage ***
Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Brisbane to River Heads/Fraser Island
Dag 2 : Fraser Island
Dag 3 : Fraser Island/River Heads - Bargara
Dag 4 : Bargara - Rockhampton
Dag 5 : Rockhampton - Airlie Beach
Dag 6 : Airlie Beach
Dag 7 : Airlie Beach – Townsville
Dag 8 : Townsville
Dag 9 : Townsville – Cairns

Totalt ca. 1.885 km
Dag 1
Dag 1

Brisbane - River Heads/Fraser Island (300 km)

I har forhåbentlig allerede nydt et par dage i vidunderlige Brisbane, der har så behageligt et klima.

Efter afhentning af jeres bil kører i nordpå af Bruce Highway. Vejen fører jeg lidt ind i landet fra Caloundra til Noosa på Sunshine Coast , på kanten af Hinterland regionen. Når I ankommer til Hervey Bay, fortsættes til River Heads landsbyen hvorfra der er afgang til Fraser Island. Verdens største sandø er 123 km lang, og et paradis for naturelskere. Check ind ved færgeterminalen og aflever bagage, hvorefter I kan parkerer bilen ved færgelejet. Ved ankomsten på Fraser Island er der indtjekning på hotellet og derefter resten af dagen er til fri disposition til at starte udforske øen.

Dag 2
Dag 2

Fraser Island

Hvalsafari
Hele dagen er fi til at udforske denne fascinerende sandø.

Fraser Island er et fabelagtigt sted, med sine lange ubrudte hvide strande flankeret af farvede sand klipper, og over 100 ferskvandssøer. Gamle regnskove vokser i sand langs krystalklare vandløb.

Dag 3
Dag 3

Fraser Island/River Heads - Bargara (145 km)

Afgang fra Fraser Island med færge tilbage River Heads. Efter I har afhentet bilen fortsættes oplevelserne af Bruce Highway mod Childers. Tag et skridt tilbage i historien og besøg Childers mange historiske bygninger, hold pause ved en af de hyggelige cafeer, og prøv evt. den lækre lokale is. Fortsæt tilbage mod kysten til Bargara, med en skøn blanding af smukke strande , fantastiske klippefyldte kysterne og begyndelsen af ​​Great Barrier Reef.

Dag 4
Dag 4

Bargara - Rockhampton (305 km)

Sandstensformationer ved byen Gin Gin
Dagen byder på en længere køretur til Rockhampton. Fra Bargara fortsætter I tilbage til Bruce Highway, her møder I den lille smukke by, Gin Gin, som har nogle besynderlige sandstensformationer, Mystery Craters, som muligvis stammer fra meteornedslag.

Fortsæt herefter nordpå til Gladstone og yderligere 108 km til Rockhampton, som markerer den nøjagtige linje af Stenbukkens vendekreds. 45 km fra Rockhampton er Yeppoon en badeby beliggende på kysten med udsigt Great Keppel Island.Rockhampton er hjertet i det store kvæglandskab.

Dag 5
Dag 5

Rockhampton - Airlie Beach (482 km)

Frodig regnskov og smukke vandfald

Fra Rockhampton fortsætter rejsen videre nordpå i retning Marlborough til Mackay . Lige uden for Mackay kan i tage en flot afstikker til Kap Hillsborough National Park, hvor regnskoven møder revet, området indeholder flere gode vandrestier. Fortsæt herefter til på Proserpine og drej af mod til Airlie Beach, porten til Whitsunday Islands, Queenslands 74 smukke øer. Havnefronten er en kosmopolitisk og pulserende by fyldt med palmestrand og grønne parker.

Dag 6
Dag 6

Airlie Beach

Med katemaran til Whitsunday
Dagen er på egen hånd, hvor I enten kan udforske Airlie Beach, slappe af eller evt. tage på en heldagstur til Whitsunday Islands med en af de imponerende katamaraner. Øgruppen består af 74 øer og ligger blot 10-50 km fra kysten og langt de fleste er ubeboede og fredede som nationalparker. Daydream Island og Hamilton Island er de største af øerne og har en spændende blanding af seværdigheder og aktiviteter.
Dag 7
Dag 7

Airlie Beach – Townsville (300 km)

Great Barrier Reef Wonderland
I dag kører I tilbage mod Proserpine, fortsætter ad Bruce Highway og kører gennem byerne Bower og Ayr, før I når Townsville, der er den næststørste by i Queensland og det kommercielle centrum i Northern Queensland. I Townsville kan I fx besøge Castle Hill, der ligger ca. 300 m over landskabet og har en fantastisk udsigt over byen. Great Barrier Reef Wonderland er en af de mest populære attraktioner og er bestemt også et besøg værd med den specielle undervandstunnel af glas, hvor man kan gå tørskoet og betragte det imponerende syn af smukke koraller og farverige fisk.
Dag 8
Dag 8

Townsville

Townsville

Townsville er et godt udgangspunkt til at udforske den gamle guldby Charter Towers, eller tage på en ø-oplevelse på Magnetic Island. Catamaran sejlads til Magnetic Island afgår regelmæssigt i løbet af dagen fra Breakwater Terminal.

Dag 9
Dag 9

Townsville – Cairns (350 km)

Cairns
I fortsætter mod nord ad Bruce Highway og kører via byerne Ingham, Mission Beach og Innisfail. Fra Innisfail kører I det sidste stykke frem til Cairns, og en fascinerende og naturskøn rundrejse nærmer sig sin afslutning. Det blevet tid til at aflevere bilen og flyve hjem, medmindre I har valgt at forlænge opholdet i det nordlige Queensland.

Start nu! Det er let at bestille East Coast Experience


Brisbane - Fraser Island - Airlie Beach - Townsville - Cairns
Fra 919 AUD

Prisen er pr. person ved 5 personer i værelse med 2 soveværelser/familieværelse på 9 dages kør-selv-rundrejse med 8 nætters ophold samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
1. september 2016 - 31. marts 2017

Pris pr. person ved 4 personer

1. september - 24. september 2016
Fra 1.073 AUD pr. person

25. september - 27. september 2016
Fra 1.129 AUD pr. person

28. september - 15. december 2016
Fra 1.073 AUD pr. person

9. januar - 31. mart 2017
Fra 1.073 AUD pr. person

Pris pr. person ved 5 personer


1. september - 24. september 2016
Fra 919 AUD pr. person

25. september - 27. september 2016
Fra 964 AUD pr. person

28. september - 15. december 2016
Fra 919 AUD pr. person

9. januar - 31. mart 2017
Fra 919 AUD pr. person

Længde: ca. 1.885 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 24. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/indonesien/bali/en-glemt-guldperle-bali-skal-opleves.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.