Turprogram i kort udgave

 • Dag for dag
 • Dag 1: Brisbane - River Heads/Fraser Island (300 km)
 • Dag 2: Fraser Island
 • Dag 3: Fraser Island/River Heads - Bargara (145 km)
 • Dag 4: Bargara - Rockhampton (305 km)
 • Dag 5: Rockhampton - Airlie Beach (482 km)
 • Dag 6: Airlie Beach
 • Dag 7: Airlie Beach – Townsville (300 km)
 • Dag 8: Townsville
 • Dag 9: Townsville – Cairns (350 km)

Rejsen inkluderer

 • Ophold på valgte hotelkategori
 • Lokale skatter
 • Rejseguide på engelsk

Bemærk - Inkluderer ikke
 • Flytransport
 • Billeje

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

East Coast Experience

9 dage fra Brisbane til Cairns - Queensland

9 dage fra Brisbane til Cairns
Her kommer du fra Brisbane til Cairns via en af verdens smukkeste vejtrækninger. Turen går gennem et meget varieret landskab med gyldne strande og nationalparker suppleret med en imponerende udsigt til Great Barrier Reef. Du kan besøge en gammel guldmine, hyggelige byer, smukkeste strande, snorkeldykke ud fra et hav af små koraløer eller hvad med at tage en tur til verdens største sandø, Fraser Island.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 9.263 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 8 nætter på standard hotel

Mere information om kør selv rundrejsen

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Brisbane to River Heads/Fraser Island
Dag 2 : Fraser Island
Dag 3 : Fraser Island/River Heads - Bargara
Dag 4 : Bargara - Rockhampton
Dag 5 : Rockhampton - Airlie Beach
Dag 6 : Airlie Beach
Dag 7 : Airlie Beach – Townsville
Dag 8 : Townsville
Dag 9 : Townsville – Cairns

Totalt ca. 1.885 km
Dag 1
Dag 1

Brisbane - River Heads/Fraser Island (300 km)

I har forhåbentlig allerede nydt et par dage i vidunderlige Brisbane, der har så behageligt et klima.

Efter afhentning af jeres bil kører i nordpå af Bruce Highway. Vejen fører jeg lidt ind i landet fra Caloundra til Noosa på Sunshine Coast , på kanten af Hinterland regionen. Når I ankommer til Hervey Bay, fortsættes til River Heads landsbyen hvorfra der er afgang til Fraser Island. Verdens største sandø er 123 km lang, og et paradis for naturelskere. Check ind ved færgeterminalen og aflever bagage, hvorefter I kan parkerer bilen ved færgelejet. Ved ankomsten på Fraser Island er der indtjekning på hotellet og derefter resten af dagen er til fri disposition til at starte udforske øen.

Dag 2
Dag 2

Fraser Island

Hvalsafari
Hele dagen er fi til at udforske denne fascinerende sandø.

Fraser Island er et fabelagtigt sted, med sine lange ubrudte hvide strande flankeret af farvede sand klipper, og over 100 ferskvandssøer. Gamle regnskove vokser i sand langs krystalklare vandløb.

Dag 3
Dag 3

Fraser Island/River Heads - Bargara (145 km)

Afgang fra Fraser Island med færge tilbage River Heads. Efter I har afhentet bilen fortsættes oplevelserne af Bruce Highway mod Childers. Tag et skridt tilbage i historien og besøg Childers mange historiske bygninger, hold pause ved en af de hyggelige cafeer, og prøv evt. den lækre lokale is. Fortsæt tilbage mod kysten til Bargara, med en skøn blanding af smukke strande , fantastiske klippefyldte kysterne og begyndelsen af ​​Great Barrier Reef.

Dag 4
Dag 4

Bargara - Rockhampton (305 km)

Sandstensformationer ved byen Gin Gin
Dagen byder på en længere køretur til Rockhampton. Fra Bargara fortsætter I tilbage til Bruce Highway, her møder I den lille smukke by, Gin Gin, som har nogle besynderlige sandstensformationer, Mystery Craters, som muligvis stammer fra meteornedslag.

Fortsæt herefter nordpå til Gladstone og yderligere 108 km til Rockhampton, som markerer den nøjagtige linje af Stenbukkens vendekreds. 45 km fra Rockhampton er Yeppoon en badeby beliggende på kysten med udsigt Great Keppel Island.Rockhampton er hjertet i det store kvæglandskab.

Dag 5
Dag 5

Rockhampton - Airlie Beach (482 km)

Frodig regnskov og smukke vandfald

Fra Rockhampton fortsætter rejsen videre nordpå i retning Marlborough til Mackay . Lige uden for Mackay kan i tage en flot afstikker til Kap Hillsborough National Park, hvor regnskoven møder revet, området indeholder flere gode vandrestier. Fortsæt herefter til på Proserpine og drej af mod til Airlie Beach, porten til Whitsunday Islands, Queenslands 74 smukke øer. Havnefronten er en kosmopolitisk og pulserende by fyldt med palmestrand og grønne parker.

Dag 6
Dag 6

Airlie Beach

Med katemaran til Whitsunday
Dagen er på egen hånd, hvor I enten kan udforske Airlie Beach, slappe af eller evt. tage på en heldagstur til Whitsunday Islands med en af de imponerende katamaraner. Øgruppen består af 74 øer og ligger blot 10-50 km fra kysten og langt de fleste er ubeboede og fredede som nationalparker. Daydream Island og Hamilton Island er de største af øerne og har en spændende blanding af seværdigheder og aktiviteter.
Dag 7
Dag 7

Airlie Beach – Townsville (300 km)

Great Barrier Reef Wonderland
I dag kører I tilbage mod Proserpine, fortsætter ad Bruce Highway og kører gennem byerne Bower og Ayr, før I når Townsville, der er den næststørste by i Queensland og det kommercielle centrum i Northern Queensland. I Townsville kan I fx besøge Castle Hill, der ligger ca. 300 m over landskabet og har en fantastisk udsigt over byen. Great Barrier Reef Wonderland er en af de mest populære attraktioner og er bestemt også et besøg værd med den specielle undervandstunnel af glas, hvor man kan gå tørskoet og betragte det imponerende syn af smukke koraller og farverige fisk.
Dag 8
Dag 8

Townsville

Townsville

Townsville er et godt udgangspunkt til at udforske den gamle guldby Charter Towers, eller tage på en ø-oplevelse på Magnetic Island. Catamaran sejlads til Magnetic Island afgår regelmæssigt i løbet af dagen fra Breakwater Terminal.

Dag 9
Dag 9

Townsville – Cairns (350 km)

Cairns
I fortsætter mod nord ad Bruce Highway og kører via byerne Ingham, Mission Beach og Innisfail. Fra Innisfail kører I det sidste stykke frem til Cairns, og en fascinerende og naturskøn rundrejse nærmer sig sin afslutning. Det blevet tid til at aflevere bilen og flyve hjem, medmindre I har valgt at forlænge opholdet i det nordlige Queensland.

Start nu! Det er let at bestille East Coast Experience


9 dage fra Brisbane til Cairns - Queensland
Fra 9.263 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 8 nætter på standard hotel

Rejseperiode:
1.december 2017 - 31. marts 2018
 

Hotelkategorier:

 • Standard: Moteller og turistklasse hoteller
 • Superior: Turistklasse hoteller
 • Boutique: Førsteklasse hoteller og mindre steder
Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage / 8 nætter

Længde: 
ca. 1.885 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.