Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Læs mere om rejser til Far North Queensland

Mudbrick Manor
Rejsetips indsendt af:
Allan Schlundt
København
30. juni 2011

Mudbrick Manor

Hvis jeres tur går til Australiens østkyst, kan vi anbefale at man kombinere bil og fly, såfremt man skal fra Sydney og op til det nordlige Australien (far north i Queenland).
Det kan være en meget lang tur i bil - så vi valgte at flyve fra Sydney til Townsville, og leje en bil derfra videre op til Cairns (ca 400 km).
Undervejs besøgte øen Magnetic Island, som simpelthen er paradis på jord. Natur, strand m.m. Vi var bl.a. på en stillehavsstrand, som var helt fantastisk. Det var vinter i Australien, så derfor var vejret perfekt - luften 25-26 gr. vandet 23 gr.

Vi var i en naturpark, hvor vi så vilde koalaer, samt blev advaret om at se os godt for. En af parkens beboer var en deathadder, en af verdens giftigste slanger.

Vi køte videre til Mudbrick Manor i nærheden af Cardwell. Her boede vi på det alledejligste Bed- and breakfast. 3 personer i stort værelse med skøn morgenmad for kr 625.

Selv om ikke det var så langt at vi kørte, 400 km, oplevede vi helt klart en hel anden siden af Australien en Sydney, og vi gik ikke sukkerkolde af en lang biltur.

Så det kunne være en ide for andre, der gerne vil køre op langs kysten, men måske ikke har mod på en 1.800 km køretur.

Transport
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Far North Queensland

Hoteller i Far North Queensland
i Far North Queensland
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thailand-50-aar-og-paa-toppen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.