Tilbud lige nu

Turprogram i kort udgave

 • Dag for dag
 • Dag 1: Sydney - Jervis Bay (198 km)
 • Dag 2: Jervis Bay - Tilba Tilba (246 km)
 • Dag 3: Tilba Tilba - Eden (184 km)
 • Dag 4: Eden - Lakes Entrance (257 km)
 • Dag 5: Lakes Entrance - Wilsons Promontory (257 km)
 • Dag 6: Wilsons Promontory - Philip Island (116 km)
 • Dag 7: Philip Island - Melbourne (141 km)
 • Dag 8: Melbourne
 • Dag 9: Melbourne - Apollo Bay (187 km)
 • Dag 10: Apollo Bay
 • Dag 11: Apollo Bay - Port Fairy (188 km)
 • Dag 12: Port Fairy - Halls Gap (157 km)
 • Dag 13: Halls Gap
 • Dag 14: Halls Gap - Ballarat (146 km)
 • Dag 15: Ballarat - Echuca (212 km)
 • Dag 16: Echuca - Albury (244 km)
 • Dag 17: Albury - Canberra (338 km)
 • Dag 18: Canberra - The Blue Mountains (309 km)
 • Dag 19: The Blue Mountains
 • Dag 20: The Blue Mountains - Sydney (100 km)

Prisen inkluderer

 • Ophold på valgte hotelkategori
 • Lokale skatter
 • Rejseguide på engelsk

Ikke inkluderet

 • Flytransport
 • Billeje, afhængig af sæson og bilstørrelse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Grand Southern Touring

20 dage fra Sydney til Sydney - New South Wales, Victoria og Australian Capital Territory

20 dage fra Sydney til Sydney
Oplev de smukke kyststrækninger langs sydøst kysten, og nyd den afvekslende natur og de små havnebyer. Tag på eventyr i bl.a. Wilsons Promontory, Grampians National Park og The Blue Mountains samt ikke mindst byerne Sydney, Melbourne og Canberra.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 9.263 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 19 nætter på standard hotel

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Sydney - Jervis Bay
Dag 2 : Jervis Bay - Tilba Tilba
Dag 3 : Tilba Tilba - Eden
Dag 4 : Eden - Lakes Entrance
Dag 5 : Lakes Entrance - Wilsons Promontory
Dag 6 : Wilsons Promontory - Philip Island
Dag 7 : Philip Island - Melbourne
Dag 8 : Melbourne
Dag 9 : Melbourne - Apollo Bay
Dag 10: Apollo Bay
Dag 11: Apollo Bay - Port Fairy
Dag 12: Port Fairy - Halls Gap
Dag 13: Halls Gap - Ballarat
Dag 13: Halls Gap
Dag 14: Halls Gap - Ballarat
Dag 15: Ballarat - Echuca
Dag 16: Echuca - Albury
Dag 17: Albury - Canberra
Dag 18: Canberra - The Blue Mountains
Dag 19: The Blue Mountains
Dag 20: The Blue Mountains - Sydney

Total Ca. 3.134 km.
Dag 1
Dag 1

Sydney - Jervis Bay (198 km)

I kører sydpå ud af Sydney langs kysten, gennem Royal National Park og ud på Grand pacific Drivve, med det ene spektakulære udkikspunkt efter det andet. Fortsæt over den imponerende Sea Cliff Bridge og gennem regnskoven til hyggelige kystbyer og Wollongong. Tag vejen mod Huskisson og Jervis Bay, og gør et stop ved Hyams Beach, kendt for sin fine hvide sandstrand. Dagens mål, Jervis Bay, er kendt for sin bestand af delfiner, og et delfin cruise er næsten et "must".
Dag 2
Dag 2

Jervis Bay - Tilba Tilba (246 km)

Jervis Bay
Det mest af dagen idag vil I have udsigt til nationalparker mod vest og flot kystlinje mod øst. Når I når Batemans Bay skal I kører af hovedvejen og tage via Broulee. Fortsæt mod syd langs kysten gennem Narooma før I ankommer til Tilba Tilba, kendt for lokalt kusthåndværk af høj kvalitet.
Dag 3
Dag 3

Tilba Tilba - Eden (184 km)

Idag følger I Princes Highway gennem en perlerække af landsbyer og smukke skovstrækninger. I krydser grænsen til delstaten Victoria og kommer ud på den flotte Sapphire Coast. Ved byen Merimbula vil I opleve sammensmeltningen af søer, lagune og hav, kun adskilt af hvidt sand og omkranset af bushland, som strækker sig op mod bjergene. Fortsæt turen til Eden, og brug noget tid på udforskning af Ben Boyd National Park samt Eden Whaling Museum.
Dag 4
Dag 4

Eden - Lakes Entrance (257 km)

Fortsæt oplevelserne via Princes Highway. På vej mod Lakes Entrance passerer I Cann River og Orbost som ligger på bredden af Snowy River. Lakes Entrance er et helt unikt område med floder, søer, laguner og strande.
Dag 5
Dag 5

Lakes Entrance - Wilsons Promontory (257 km)

I dag kører I igennem det klasiske og smukke australske bushland. Sydøst for Sale på vej mod Gippsland finder I Holey Plains State Park, men et stort plante og dyreliv. Fortsæt sydpå via Yarram og Foster til dagens mål Wilsons Promontory, et skønt naturområde med mængder af smukke haver, grønne skove, bjerge, levende floder og hyggelige landsbyer,
Dag 6
Dag 6

Wilsons Promontory - Philip Island (116 km)

Dagens kørsel er forholdsvis kort, og der er masser af tid til stop undervejs. Dagens mål er Philip Island, mest kendt for sine små pingviner, som helt sikkert er et besøg værd. Nyd også en tur rundt til den store sælkoloni, og afslut med en smuk solnedgang.
Dag 7
Dag 7

Philip Island - Melbourne (141 km)

Melbourne
Nyd morgenen og formiddagen på Philip Island, før I begiver jer ud på de ca. 2 timers kørsel op til de østlige forstæder og storbyen Melbourne.
Dag 8
Dag 8

Melbourne

Dagen er til udforksning af Melbourne. Man kan bruge dage på denne by, som har et kæmpe udvalg af kulturelle tiltag, shopping, cafeer og restauranter og meget andet. Nyd livet i storbyen, og tag evt. en af sporvognene til nærliggende strandby St. Kilda, med sine fornemme villaer og afslappede strandstemning.
Dag 9
Dag 9

Melbourne - Apollo Bay (187 km)

I forlader storbyen og krydser West Gate Bridge mod Geelong, den største provinsby i Victoria. Fra Geelong kører I videre til Torquay, som er kendt som Australiens surfer centrum og, som starten på den berømte kyststrækning, Great Ocean Road, Fortsæt gennem Anglesea til den lille hyggelige by Lorne. Gør tid til at se det smukke vandfald Erskine Falls, før I tager den sidst kyststrækning, beskrevet som en af de smukkeste i verden, frem til Apollo Bay.
Dag 10
Dag 10

Apollo Bay

Brug dagen på at tage på opdagelse i nærliggende Otway National Park og besøg OCape Otway Lightstation.
Dag 11
Dag 11

Apollo Bay - Port Fairy (188 km)

Port Fairy
Afgangen fra Apollo Bay sker via den berømte strækning, Great Ocean Road. Ny de fascinerende klippeformationer der rejser sig i havet langs kysten frem til Port Cambell. Den mest kendte klipper er London Bridge - the broken arch. Herefter fortsætter I på Schipwreck Coast til Warrnambool og Port Fairy.
Dag 12
Dag 12

Port Fairy - Halls Gap (157 km)

Så går turen væk fra sydkyst og mod nord. Dagens mål er den imponerende Grampians National Park med store skove, vandfald og klippeformationer. Turen går via Penhurst til Dunkeld lige syd for nationalparken. Herfra kommer I ud på en smuk rute gennem parken til Halls Gap. Højdepunkterne er bl.a. McKenzie Falls, Reids Lookout og The Balconies.
Dag 13
Dag 13

Halls Gap

Halls Gap
The Grampians har noget af de bedste bushtrack stier i landet. Brug dagen på at udforske denne unikke nationalpark - husk kameraet.
Dag 14
Dag 14

Halls Gap - Ballarat (146 km)

Lige udenfor Halls Gap finder I Stawell. I området omkring byen ligger en del fantastisk vingårde, som fx Montara Estate samt en del småbyer som Ararat og Beaufort. Dagens mål, Ballarat er kendt for at guldfund og guldvask, og i området ved Sovereign Hill finder I en kopi af en guldvasker by, som den så ud under "the big goldrush".
Dag 15
Dag 15

Ballarat - Echuca (212 km)

Fra Ballarat kører I mod nordøst to byen Echuca, hjemsted for verden største flåde af hjuldampere, i alle former og størelser. Ned eftermiddagen med besøg i byens cafeer og butikker.
Dag 16
Dag 16

Echuca - Albury (244 km)

I dag går turen mod øst forbi Shepparton og Wangaratta til Albury. Albury ligger smukt ved bredden af Australiens største flod, Murray River. Her kan I slappe af og nyde de smukke parker og mange vandrestier i området.
Dag 17
Dag 17

Albury - Canberra (338 km)

Igen idag vil dagen være præget af smukke nationaparker det meste af vejen til landets hovedstad, Canberra, Hovedstaden bliver ofte glemt i det store billede, men byder faktisk på en stor vifte af kulturelle tiltag, mange gallerier og spændende museer.
Dag 18
Dag 18

Canberra - The Blue Mountains (309 km)

I kører nu fra Canberra af hovedvej mod nordøst, drej af ind på Sutton Road og fortsæt på den smukke rute gennem en række småbyer som Gunning, Crookwell og Shooters Hill. I kommer forbi Balckheath on ind i Katoomba, somer hovedbyen i de fascinerende Blue Mountains. Brug lidt tid i Katoomba før I tager ud til en hovedattraktioner i bjergene, Echo point, med en fabelagtig udsigt over Jamison Valley og klippeformationen De tre søstre. Se også de smukke Wentworth Falls og den lille by Leura.
Dag 19
Dag 19

The Blue Mountains

Dagen er til fri udforskning af Blue Mountains. Her er masser af muligheder for udkigspunkter, vandrestier, vandfald samt cafeer, restauranter og butikker. Vi kan også anbefale at I tager køreturen ca 140 km fra Katoomba til de imponerende drypstenshuler, Jenolan Caves.
Dag 20
Dag 20

The Blue Mountains - Sydney (100 km)

Turens sidste dag er forholdvis kort, så der er masser af tid til at kigge mere i Blue Mountains området, før I tager den korte tur gennem landbrugsland og forstæderne Springwood, Blaxland og Glenbrook ind til dejlige Sydney, hvor turen slutter.

Start nu! Det er let at bestille Grand Southern Touring


20 dage fra Sydney til Sydney - New South Wales, Victoria og Australian Capital Territory
Fra 9.263 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 19 nætter på standard hotel

Rejseperiode:
1. april 2017 - 31. marts 2018

Hotelkategorier:
 • Standard: Moteller og turistklasse hoteller
 • Superior: Turistklasse hoteller
 • Boutique: Førsteklasse hoteller og mindre steder
Startdag:
Daglig

Varighed:
20 dage / 19 nætter

Længde:
Ca. 3.134 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/schleswig-holstein/miniferie-ved-ostsee-damp.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.