Turprogram i kort udgave

 • Dag for dag
 • Dag 1: Melbourne - Apollo Bay (189 km)
 • Dag 2: Apollo Bay - Port Fairy (190 km)
 • Dag 3: Port Fairy - Robe (305/520 km)
 • Dag 4: Robe - Victor Harbour (330 km)
 • Dag 5 : Victor Harbour - Kangaroo Island (62 km)
 • Dag 6: Kangaroo Island
 • Dag 7: Kangaroo Island - Adelaide (110 km)

Rejsen inkluderer

 • Ophold på valgte hotelkategori
 • Lokale skatter
 • Rejseguide på engelsk

Bemærk - Inkluderer ikke

 • Billeje
 • Flytransport

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Great Ocean Road & Kangaroo Island

7 dage fra Melbourne til Adelaide - Victoria og South Australia

7 dage fra Melbourne til Adelaide
Oplev Great Ocean Road - en af verdens smukkeste køreture i kombination med fabelagtige naturoplevelser på Kangaroo Island. Med udgangspunkt i Melbourne tager denne 7 dages rundrejse jer på en køreture langs kysten til Sydhavet mellem Australien og Antarktis. Ruten er berømt for sin smukke udsigt, den varierede natur med bl.a. regnskov og sit mangfoldige dyreliv. Oveni kommer en række spændende kystbyer med masser af historie. Turen slutter fremme i Adelaide.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 4.698 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 6 nætter på standard hotel

Rundrejsen dag for dag

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Melbourne - Apollo Bay
Dag 2 : Apollo Bay - Port Fairy
Dag 3 : Port Fairy - Robe
Dag 4 : Robe - Victor Harbour
Dag 5 : Victor Harbour - Kangaroo Island
Dag 6 : Kangaroo Island
Dag 7 : Kangaroo Island - Adelaide

Totalt ca. 1.400 km
Dag 1
Dag 1

Melbourne - Apollo Bay (189 km)

Melbourne ved solnedgang
I afhenter jeres udlejningsbil i enten Melbourne Airport eller Melbourne City og påbegynder jeres tur mod Apollo Bay. I forlader Melbourne over West Gate Bridge og kører via Princes Highway til Geelong, Victorias største provinsby. Fra Geelong fortsættes mod Torquay, og starten af Great Ocean Road. Torquay er også kendt som Australiens suferby mummer et. Gør et stop ved Bells Beach og nyd også de smukke Erskine Falls. Køreturen fra Lorne og det sidste stykke til Apollo Bay er kendt, som en af de smukkest kyststrækninger i verden.
Dag 2
Dag 2

Apollo Bay - Port Fairy (190 km)

Turen går i dag videre fra Apollo Bay via Port Campbell, Peter-borough og Warrnambool langs Great Ocean Road til Port Fairy. Hvis I undervejs vælger at besøge Otway National Park og Cape Otway, skal I lægge halvanden time til den samlede køretid. Port Fairy er en hyggelig, lille fiskerby og feriested ved mundingen af Moyne River. Byen er samtidig en af de ældste bebyggelser i Victoria og var tilholdssted for sæl- og hvalfangere i starten af det 19. århundrede. 50 af byens bygninger er fredede og bestemt et besøg værd.

Nær Port Campell passerer I De 12 Apostle, der er den største attraktion og det mest fotograferede landskab langs Great Ocean Road. De 12 Apostle var oprindelig tolv kalkstensøjler, der stod tæt ved kysten, men i dag er der på grund af havets voldsomme slid kun otte af dem tilbage, som kan ses.

OBS: I perioden fra slutningen af maj til august kommer der hvert år Southern Right-hvaler fra Antarktis til området Logans Beach Whale Nursery for at føde deres unger. Denne fantastiske begivenhed kan ses fra en udsigtsplatform på klippernes top.
Dag 3
Dag 3

Port Fairy - Robe (305/520 km)

Port Fairy
Fra Port Fairy kan I vælger mellem to ruten af forskellig længde. den korte tur tager jer via Portland og Cape Nelson, langs kysten direkte til Mount Gambier, og herefter via Millicent til Robe. Tager I den længere rute anbefaler vi en tidlig start. Kør via Penhurst til Dunkeldt, og herfra videre af den smukke tur gennem The Grampians Natioan Park til Halls Gap. Højdepunkter på den lange rute er bl.a. McKenzie Falls og Reids Lookout. I the Grampians findes ligeledes en del smukke vandreruter. efter besøg i the Grampians kører I retur til dunkeld og videre til Mount Gambier og Robe.
Dag 4
Dag 4

Robe - Victor Harbour (330 km)

Turen fortsætter langs kysten og Coorong National Park med søerne Lake Albert og Lake Alexandria. Lige før landsbyen Tailem Bend, kan I tage en smuk omvej mod sydøst og rundt på Fleurieu halvøen.
Dagens mål Victor Harbor, er et pragtfuldt feriested ved kysten og den største af de to feriesteder på Horseshoe Bay. Stedet var oprindelig en gammel base for hvalfangerne og meget af dets historie er bevaret på Whalers Haven Colony Museum.
Dag 5
Dag 5

Victor Harbour - Kangaroo Island (62 km)

Fortsæt turen til Cape Jervis og tak bilfærgen til Kangarro Island. Øen er den største på sydkysten og her får I natur og dyreliv i en magisk kombination med smuk natur, som ikke findes mange steder i verden. Øens kystlinje skifter fra dejlige strande ved Emu Bay til barske klipper og bølger mod syd. På vestkysten vil i se nogle af naturens fatastiske luner, ved Admirals Arch og remarkable Rocks.
Dag 6
Dag 6

Kangaroo Island

Kangaroo Island tilbyder en uendelig masse oplevelser, og man kan bruge uger på at gå på opdagelse i naturen.
Dagen er fri til t opleve denne naturperle, med fx Flinders Chase National Park, Kelly Hill Caves og sælerne ved Seal Bay.
Dag 7
Dag 7

Kangaroo Island - Adelaide (110 km)

Sidste dag på turen tager I færge fra Penneshaw tilbage til Cape Jervis. den direkte tur til Adelaide tager ca. 2 timer, så har I lyst er der tid til evt. at udforske småbyer og natur på Fleurieu halvøen, før Ikommer til Adelaide hvor bilen skal afleveres.

Start nu! Det er let at bestille Great Ocean Road & Kangaroo Island


7 dage fra Melbourne til Adelaide - Victoria og South Australia
Fra 4.698 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 6 nætter på standard hotel

Rejseperiode:
1. april 2017 - 31. marts 2018

Hotelkategorier:

 • Standard: Moteller og turistklasse hoteller
 • Superior: Turistklasse hoteller
 • Boutique: Førsteklasse hoteller og mindre steder

Startdag:
Daglig

Varighed:
7 dage / 6 nætter

Turens længde:
ca. 1.400 kmBestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/flyveture.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.