Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Great Ocean Road

Læs mere om rejser til Great Ocean Road

Kenneth River, Great Ocean Road
Rejsetips indsendt af:
Anders Midtgaard
Viborg
12. juli 2011

Kenneth River, Great Ocean Road

I forbindelse med artiklen om Great Ocean Road i Motor nr. 4/2011 vil vi hermed videregive et rigtig godt tip til et overnatningssted på denne fantastiske vejstrækning: Campingpladsen ved Kenneth River.
Denne campingplads adskiller sig ikke umiddelbart fra så mange andre campingpladser i Australien - dvs. at den har alle de faciliteter, som man har brug for. Ved nærmere eftersyn er capingpladsen ved Kenneth River dog helt unik. På selv pladsen er der nemlig garanti for at komme helt tæt på flere eksemplarer af det facinerende australske dyreliv i form af søde koalabjørne i træerne på selve campingpladsen samt vilde papegøjer, som man kan håndfodre. Det skal lige siges, at disse dyr ikke sidder i bur men er vilde dyr, som bare har bestemt sig for at bo på campingpladsen. Vi så 5-6 koalaer samt utallige papegøjer - og vi havde desværre kun tid til en overnatning.
Både børn og voksne synes det var en fantastisk oplevelse at spise morgenmad under et træ med en sovende koalabjørn for der efter at gå hen og fodre de farvestrålende papegøjer med havregryn og nødder!

Overnatninger
Camping
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Great Ocean Road

Hoteller i Great Ocean Road
Rejser til Great Ocean Road
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/oberndorf/hotel-kitzbuheler-alpen-oberndorf-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.