Turprogram i kort udgave

 • Dag for dag
 • Dag 1: Brisbane - Noosa (142 km)
 • Dag 2: Noosa - Fraser Island (196 km)
 • Dag 3: Fraser Island
 • Dag 4: Fraser Island - Agnes Waters (252 km)
 • Dag 5: Agnes Waters - Barmoya ( 257 km)
 • Dag 6: Bamoya - Airlie Beach ( 469 km)
 • Dag 7: Airlie Beach (Whitsundays)
 • Dag 8: Airlie Beach - Townsville ( 274 km)
 • Dag 9: Townsville - Mission Beach ( 235 km)
 • Dag 10: Mission Beach
 • Dag 11: Mission Beach - Port Douglas ( 204 km)
 • Dag 12: Port Douglas
 • Dag 13: Port Douglas - Cape Tribulation (86 km)
 • Dag 14: Cape Tribulation - Cairns ( 139 km)

Prisen inkluderer

 • Ophold på valgte hotelkategori
 • Lokale skatter
 • Kørselsvejledning på engelsk

Ikke inkluderet

 • Flytransport
 • Billeje, afhængig af sæson og bilstørrelse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Great Sunshine State

Brisbane - Noosa - Fraser Island - Whitsundays - Townsville - Port Douglas - Cape Trib - Cairns

14 dage fra Brisbane til Cairns - Queensland
Queensland er lig med solskin, vand, varme og alsidige oplevelser. Tag på opdagelse i solskinsstaten og oplev fabelagtigtig natur, smukke strande, unikt dyreliv og ikke mindst den verdenskendte tilbagelænede australske livsstil.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 8.384 kr.

Pr. person i dobbeltværelse i 13 nætter på standard hotel

Information om Great Sunshine State

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Brisbane - Noosa
Dag 2 : Noosa - Fraser Island
Dag 3 : Fraser Island
Dag 4 : Fraser Island - Agnes Waters
Dag 5 : Agnes Waters - Barmoya
Dag 6 : Barmoya - Airlie Beach
Dag 7 : Airlie Beach
Dag 8 : Airlie Beach - Townsville
Dag 9 : Townsville - Mission Beach
Dag 10 : Mission Beach
Dag 11 : Mission Beach - Port Douglas
Dag 12 : Port Douglas
Dag 13 : Port Douglas - Cape Tribulation
Dag 14 : Cape Tribulation - Cairns

Totalt: ca. 2.254 km
Dag 1
Dag 1

Brisbane - Noosa (142 km)

Afgang fra Brisbane med kurs mod Sunshine Coast og Noosa. Dagens kørsel er kort og I kan evt. gøre stop ve Australia Zoo, og hilse på en stor del af det lokale dyreliv i denne flot anlagte zoologiske have. Med ankomst i Noosa, er det tid til at nyde de dejlige strande eller slendre ned af hovedgade med fashionable tøjbutikker og lækre restauranter.
Dag 2
Dag 2

Noosa - Fraser Island (196 km)

I fortsætter nordpå med endnu en forholdsvis kort køretur til Rivers Heads, som danner ramme om færgetrafikken til verdens største sand-ø Fraser Island. Ved ankomst til River Heads finder I en parkeringsplads til bilen, før afgang med Kingfisher Bay katamaranen til Fraser.
Dag 3
Dag 3

Fraser Island

Hele dagen er fi til at udforske denne fascinerende sandø. Fraser Island er et fabelagtigt sted, med sine lange ubrudte hvide strande flankeret af farvede sand klipper, og over 100 ferskvandssøer. Gamle regnskove vokser i sand langs krystalklare vandløb.
I perioden august til marts er det muligt at komme på whale watch sejlads. Gennem hele sæsonen kan I også vælge en guided tur rundt til øens højdepunkter (ikke inkl.)
Dag 4
Dag 4

Fraser Island - Agnes Waters (252 km)

I forlader Fraser Island med katamaranen, og henter bilen fra parkering. Fortsæt turen nordpå as Isis Highway. Vejen fører jer til den historiske by Bundaberg, hjemsted for Bundaberg rom. Vejene er omgivet af sukkerrørmarker. Dagens mål er Agnes Waters en hyggelig lille kystby med skøn strand og hele 267 solskinsdage om året.
Dag 5
Dag 5

Agnes Waters - Barmoya ( 257 km)

Idag forlader I kysten og via Bruce Highway kører I ind i landet gennem landbrugsland og småbyer som fx Boyne Island, gør stop og nyd det lokale liv undervej til dagens mål, Henderson Park Farm, en typisk australsk kvægfarm.
Dag 6
Dag 6

Bamoya - Airlie Beach ( 469 km)

Idag går turen igen mod kysten og nordøst via Bruce Highway. Igen bliver I pakket ind i sukkerrørsmarker mens I kører gennem centrum af Mackay landbrugsområde med kurs mod Airlie Beach, som er knudepunktet for adgang til Whitsundays, en verden i hvide sandstrande og klart blåt vand.
Dag 7
Dag 7

Airlie Beach (Whitsundays)

Dagen er på egen hånd, hvor I enten kan udforske Airlie Beach, slappe af eller evt. tage på en heldagstur til Whitsunday Islands med en af de imponerende katamaraner. Øgruppen består af 74 øer og ligger blot 10-50 km fra kysten og langt de fleste er ubeboede og fredede som nationalparker. Daydream Island og Hamilton Island er de største af øerne og har en spændende blanding af seværdigheder og aktiviteter.
Dag 8
Dag 8

Airlie Beach - Townsville ( 274 km)

I dag kører I tilbage mod Proserpine, fortsætter ad Bruce Highway og kører gennem byerne Bowen og Ayr, før I når Townsville, der er den næststørste by i Queensland og det kommercielle centrum i Northern Queensland. I Townsville kan I fx besøge Castle Hill, der ligger ca. 300 m over landskabet og har en fantastisk udsigt over byen. Great Barrier Reef Wonderland er en af de mest populære attraktioner og er bestemt også et besøg værd med den specielle undervandstunnel af glas, hvor man kan gå tørskoet og betragte det imponerende syn af smukke koraller og farverige fisk.
Dag 9
Dag 9

Townsville - Mission Beach ( 235 km)

Fortsæt mod nord og nyd Queenslands smykke kystlinje. Gør stop i nogle af småbyerne langs vejen fx Ingham kendt i området som "Little Italy# grundet den store andel af italienske emigranter. Med ankomst fremme i den lille by Mission Beach vil i se hvor regnskoven møder havet.
Dag 10
Dag 10

Mission Beach

Nyd dagen på den skønne strand med regnskoven som nabo, eller tag på tur ind i landet til vandfald, treetop walks med fantastiske udsigtspunkt i Paronella Park. Besøg den gamle spanske slot fra 1913, nu delvis ruin. Nyd strandlivet med god restauranter og shopping.
Dag 11
Dag 11

Mission Beach - Port Douglas ( 204 km)

I er noget til den nordlige del af Queensland, og dagen turen går videre op langs kysten til byer som Innisfail samt udkanten af Cairns. Mellem Cairns og dagen mål Port Douglas vil I gen stifte bekendskab med sukkerrørsmarker, og små lokale togbaner beregner på sukkerhøsten. Vel fremme i Port Douglas er der dømt afslapning, I en hyggelige ferie- og badeby med fokus på forkælelse og dejlige strande.
Dag 12
Dag 12

Port Douglas

Nyd livet i dette smukke ferieparadis med besøg på Four Mile Beach. Et oplagt valgt vil også være en heldagstur til Great Barrier Reef, med mulighed for snorkling eller dykning ved dette fantastiske naturområde. Der finde bogstavelig talt et hav af forskellige muligheder fra havnen i Port Douglas.

Vil I hellere udforske på landjorden, kan vi anbefale en tur nordpå til Mosman Gorge, hvorfra I bl.a kan komme på korte flodsejladser med mulighed for at se krokodiller.

Dag 13
Dag 13

Port Douglas - Cape Tribulation (86 km)

Dagens køretur er kort, så tag jer god tur. Idag kommer I helt ind i regnskoven, npr I kører mod nord til Cape Tribulation, som praler af noget af verdens ældste regnskov.
Gør et stop ved Mossman Gorge Centre, og hør Aborigernes dreamtime historier på Dreamtime Legend Walk turen, som er inkluderet i dagens oplevelser.
Dag 14
Dag 14

Cape Tribulation - Cairns ( 139 km)

Turens sidste dag er kommet og I kører nu sydpå tilbage mod Cairns. Tag evt. en afstikker op i højdedragene bag byen med stop i nogle af de smukke landsbyer, eller besøg Kuranda med mulighed for at betragte vandfaldene i området. Vel fremme i Cairns kan I nyde havenepromenaden (bedst ved højvande), shoppe i gågaderne eller nyde det kunstige lagune.

Start nu! Det er let at bestille Great Sunshine State


Brisbane - Noosa - Fraser Island - Whitsundays - Townsville - Port Douglas - Cape Trib - Cairns
Fra 8.384 kr.

Prisen er Pr. person i dobbeltværelse i 13 nætter på standard hotel

Rejseperiode:
1. april 2017 - 31. marts 2018

Hotelkategorier:
 • Standard: Moteller og turistklasse hoteller
 • Superior: Turistklasse hoteller
 • Boutique: Førsteklasse hoteller og mindre steder
Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage / 8 nætter

Længde:
ca. 2.254 km  

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.