Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Australien

Læs mere om rejser til Australien

Rejsetips af samme forfatter

3 x 3 måneder i Australien
Rejsetips indsendt af:
Inger Dehn
Kalundborg
2. sept. 2008

3 x 3 måneder i Australien

Tre familier bestående af to par svigerforældre og et par unge med 2 børn har sammen købt et motorhome i Sydney og brugt det i tre måneder hver på vidt forskellige rejser i Australien.

3 x 3 måneder i Australien

Tre familier bestående af to par svigerforældre og et par unge med 2 børn har sammen købt et motorhome i Sydney og brugt det i tre måneder hver på vidt forskellige rejser i Australien. Der har været en uges overlapning mellem hvert skifte, hvor de "ekstra" personer har sovet i telt eller lejet hytter på campingpladserne.

Der gik ca. en uge for den første familie med at købe motor-home i Sydney og lidt længere med at sælge den for den sidste familie efter ni måneder. Ved salget fik vi god hjælp af en lokal "motorhome-finder" som meget effektivt fik formidlet salg til en anden langtids ferierende familie.

Udgifterne til køb og salg blev delt ligeligt i forhold til tidsforbrug. Ligeledes deltes udgifter til at bo på hotel, medens køb og slag stod på, ligeligt mellem de tre parter.
Den samlede udgift til køb, salg, hotel, reparationer, forsikringer m.m. i 9 måneder svarede ca. til hvad det ville havde kostet at leje et motorhome i 3 måneder.

Det er helt nødvendigt at udvise fuld tillid til køber og sælgers dispositioner, da det er dem, der står i situationen. Belønninger er, foruden den økonomiske gevinst og alle oplevelserne i det flotte land, en stor tilfredsstillelse ved at have gennemført et storslået projekt sammen.

Transport
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Australien

Hoteller i Kør selv tips
Kør selv tips
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.