Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Australien

 • Surfing på Bondi Beach

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  Kan du surfe? Jeg kan ikke... ikke rigtigt i hver fald.

  Kunne du tænke dig at prøve? Det gør ikke noget det er din første gang.
  Se hele rejsetippet
 • Sydney på to hjul

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  Jeg synes den bedste måde at opleve de fleste storbyer på er på cykel - og Sydney er ingen undtagelse.

  Vi havde valgt en guidet tur hos Bonza Bike Tours.
  Se hele rejsetippet
 • Et fugle perspektiv....

  (Bedømt af 9 personer)
  15.11.13: Hanne Primdahl
  Sydney er en kæmpe by, men mange muligheder og ikke mindst nogle "must-see" så som Opera huset, Sydney Harbour Bridge, Botanisk have og mange flere, men et sted som jeg elsker og som mange af Aussie venner ikke kender er O'bar som er en bar der ligger i CBD og let af overse hvis man ikke kender stedet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Australien

Rejsetips af samme forfatter

 • Alice Springs

  (Bedømt af 4 personer)
  19.05.11: Pia Wind
  Australien er et fantastik rejseland. Vi rejste rundt fra Darwin i nord til Alice Springs i midten (Ayers Rock/Uluru) til Cains nordpå og sydpå til Sydney - med Greyhound bus.
  Se hele rejsetippet
Magnetic Island - og alt det andet i Australien
Rejsetips indsendt af:
Pia Wind
Hellerup
22. feb. 2012

Magnetic Island - og alt det andet i Australien

Australien er et fantastisk rejseland. Vi rejste rundt der i 5 uger. Bl.a. kørte vi med Greyhound-busser fra Cains til Sydney, og det fortryder vi ikke.
De kørte fuldstændigt til tiden, der var pauser, film, mad og faste bookede pladser om bord og venlige chauffører - og en hel masse Australier ombord man kunne tale med. På den lange strækning stod vi så af og boede forskellige steder langs kysten (The Great Barrier Reef). Havet er så smukt. Ved Whitsunday Islands så vi Pukkelhvaler, på Magnetic Island var der havskildpadder, vilde kængooroer, vilde wallabies - og sjove pungdyr. Længere syd på på Tangalooma hilste vi på vilde delfiner, der hver aften kommer ind for at blive fodret - helt frivilligt, og i Coffs Harbour var vi på et lille akvarium - hvor vi var os 3 og 2 delfiner i et kæmpe bassin. I Australien har de kun delfiner i fangenskab, der selv er født i fangenskab eller reddet af fiskere fra net. Australierne har et meget bredt og godt dyresyn. Sydney er også skøn. Gå ind i den botaniske have lige ved Operaen og se de kæmpe vilde hunde (store flagermus), der hænger fra alle træer. The Top End er nok det mest fantastiske vi så - med de store nationalparker med fugle og krokodiller. Uluru (Ayers Rock), er også meget fantastisk. Vi gik de næsten 10 km rundt om den. Gør det. Vi sov også 3 nætter på jorden ved Uluru i frostvejr - den himmel man ser over sig er så flot. Jeg kunne blive ved - det er et helt fantastisk land. Men Magnetic Island var nok det skønneste sted. Man sejler derover med lokale færger, og de har også god bustrafik på øen. Vi boede på et lille vandrerhjem. Australiens vilde fugle gjorde et stort indtryk. Ørne, Kookaboora (nationalfugl), Rainbow lorikeeter i alle farver, Kakaduer. Alle vegne fugle.

Transport
Busrejser / busture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Australien

Udflugter i Australien
Rejser til Australien
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/beijing-paa-egen-haand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.