Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Melbourne

Læs mere om rejser til Melbourne

Rejsetips af samme forfatter

Echuca nord for Melbourne
Rejsetips indsendt af:
Frederiksværk
2. jan. 2011

Echuca nord for Melbourne

Så er vi nået til Echuca. Vi bruger det samme motel, som vi brugte i julen 2005. Da vi trådte ind ad døren, genkendte ejeren os! Det er fantastisk, han har haft flere danskere boende.
Vi fik ”a good deal”, så her bliver vi 3 nætter.

Vi har bestemt os til at tage en tur ned til Port of Echuca, som er et museumsområde. Her kan du tage en tur med en af de gamle hjuldampere, som er restaureret. Det blev med PS Alexander Arbuthnot. Det tager 1 time, derefter er der en rundtur på området. Det blev en dejlig tur ned af Murray River. Vi fik besøgt Star Hotel, som har en kælder, der var brugt som illegal bar i 1897 med en flugttunnel fra politiet. Vi fik også set båden, som blev brugt i serien ”All the Rivers Run”.
Echuca nord for Melbourne

Selvfølgelig skulle vi besøge smeden! Da vi trådte ind, genkendte han Kjeld. Da vi var her i 2005, besøgte vi også smeden og Kjeld blev da inviteret til at komme og lave hans hestesko. De havde en god dag. Nu fik de en god snak og jeg tror smeden var glad for besøget.
Der findes mange ting at se og opleve i Echuca. Der er bl.a et museum for den australske bil, Holden, et ølmuseum og en travbane.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Melbourne

Hoteller i Melbourne
Rejser til Melbourne
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.