Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Melbourne

Vores Australien-specialister giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Melbourne.
Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring 70 11 60 11... eller bestil selv online i søgeboksen.

Om Melbourne Airport

Lufthavnen i Australiens næststørste by er også den næstmest travle lufthavn i Australien, med over 20 millioner passager på årsplan, hvilket bringer den op på størrelse med Københavns Lufthavn. Melbourne Airport har en lang række internationale ruter, og i modsætning til Sydney Airport, så er både udenrigs- og indenrigsterminalen placeret under samme tag, hvilket gør det nemt at skifte fly.

Til og fra Melbourne Airport

Melbourne Airport ligger nord for byen cirka 25 kilometer fra downtown. For at komme ind til centrum, vælger de fleste at springe på Melbournes Skybus, der er en shuttelbus, som kører i pendulfart mellem downtown, de store hoteller i midtbyen og lufthavnen. Det koster cirka 15 A$ for en enkelttur. Vælger du alternativt en taxa, er prisen cirka 80 A$ for en tur fra lufthavnen ind til centrum. Afhenter du en udlejningsbil ved ankomst, ligger biludlejningsfirmaernes kontorer i stueplan ved korttidsparkeringen.
Værd at vide om flybilletter til Melbourne
FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Melbourne i Australien. Foruden flyselskabernes normale priser på flybilletter til Melbourne tilbyder vi også en række specialpriser på flybilletter til Melbourne.

Prisen på en flybillet til Melbourne ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Melbourne i Australien i kombination med fx hotel og billeje.  

Kontakt FDM travel for en flybillet til Melbourne
Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Melbourne, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Australien.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Melbourne, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Australien til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Melbourne med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flybillet til Australien, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Melbourne er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Australien i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Melbourne.

Book din flybillet til Melbourne online
Du kan også vælge at bestille din flybillet til Australien i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Melbourne, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Australien, end den du ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i Australien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.