Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Melbourne

Smart og sofistikeret, rå og kantet. Det er Melbourne. Både det fysiske og kulturelle landskab er formet af en dynamisk befolkning, der har en glubende appetit på at få en bid af den globale kultur. Resultatet er Australiens mest multikulturelle by. Her bor flere mennesker af græsk afstamning end i nogen anden by i verden undtaget Athen. Skarer af kinesiske, italienske, vietnamesiske og libanesiske indvandrere har alle sat deres præg.

Største seværdigheder

Great Ocean Road

Great Ocean Road

Great Ocean Road mod sydvest, langs kysten fra Melbourne, siges at være en af verdens mest naturskønne kystruter. Australien er et stort land, og udflugten af Great Ocean Road er lang, men til gengæld er det det hele værd.

Vejen strækker sig over 243 km, og næsten hele vejen er der en smuk panoramaudsigt mod havet, hvor vejen snor sig langs klinterne ned til strandkanten, på tværs af flodmundinger og gennem frodige regnskove.
 

De 12 Apostle

De 12 Apostle ligger ca. 4 timers billedskøn kørsel fra Melbourne ad Great Ocean Road. De kæmpe store kalksten er opstået gennem 10-20 mio. års påvirkning fra Sydhavets brusende bølger.

Gennem tiden blev den blødere kalksten skyllet bort fra de hårdere stenarter, og der opstod huler i klipperne. Hulerne blev efterhånden til buer i havet, og da de kollapsede, stod de op til 45 meter formationer i havet. I kan selv tælle efter og se, om der er 12.
Forskellighed i Melbourne

Forskellighed i Melbourne

Kvarterer med kant såsom Fitzroy, St. Kilda og Carlton summer af liv, og byen producerer noget af den bedste kunst, musik, mad og mode i verden. Det påvirker indbyggerne, der elsker at shoppe, spise og deltage i myriader af festivaller og arrangementer. De elsker bare deres by.

De kan tilmed finde på at forsvare det til tider temperamentsfulde vejr, og hvis du nogensinde har oplevet Melbourne styrtdykke fra brændende varme til støvregn i løbet af en time, vil du forstå, at det må være den sande definition på ubetinget kærlighed.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til ved molen Station Pier i havnen Port Melbourne. Tidligere blev molen brugt til anløb af oversøiske ruteskibe, men i dag er det kun natbåden til Tasmanien, Spirit of Tasmania, der lægger til ud over krydstogtskibene. Der er ca. 4-5 km ind til byens centrum fra Port Melbourne.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.