Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Melbourne

Læs mere om rejser til Melbourne

Rejsetips af samme forfatter

National Sports Museum i Melbourne
Rejsetips indsendt af:
Frederiksværk
5. jan. 2011

National Sports Museum i Melbourne

Der kører en turistsporvogn i ring gennem Melbourne, du kan bare hoppe på og af langs med ruten – den er ganske gratis. Den ville vi prøve, for nu ville vi ud til MCG (Melbourne Cricket Ground) for at se National Sports Museum. Det blev åbnet i 2008.
National Sports Museum i Melbourne

Jeg må sige det er flot sat op. Kjeld var mest interesseret i OL-afdelingen og han blev ikke skuffet. Det er frivillige, som viser rundt, du får, ikke høresæt, men noget som en mobiltelefon. På flere af stederne er sat et nummer og du trykker nummeret og hører så historien. Der var selvfølgelig meget om OL i Melbourne i 1956 og Sydney 2000.
Desuden var der alle sportsgrene i Australien. Vi er jo ikke fan af australsk fodbold (footy), vi blev spurgt hvilket hold vi fulgte – ingen, sagde vi men selvfølgelig kunne vi huske nogle få fra gamle dage f.eks. Ron Barassi og Alex Jesealenko. Så vagten viste os hen til et sted, hvor der var video af Jesealenko (nr.25), som indtil nu har haft det højeste hop (ca. 4 m) Det bliver kaldt The mark of the Century, 1970 VFL Grand final (du kan se det på YouTube). Ja, du griber bolden og du sparker også – ikke som soccer, det bliver vores fodbold kaldt i Australien.

National Sports Museum i Melbourne

Der kom en dame, som fortalte at om få minutter var der ”Møde med en berømt australsk atlet”. Det foregår 2 gange om ugen, fik vi at vide. Personen vi skulle møde kendte vi intet til! Det var den australske brystsvømmer Linley Frame, som vandt guld ved World Ch. i 1991 og deltog ved OL i Barcelona 1992. Der blev vist en video, hvordan hun vandt og da hun modtog medaljen. Vi måtte erkende at vi ikke kendte hende men da der ikke var så mange, fik vi en god snak med hende og hun fortalte hvad hun lavede nu. Vi fik også billeder og autograf. Se, sådan kan der altid ske noget uventet på din vej.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Melbourne

Hoteller i Melbourne
Rejser til Melbourne
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.