Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser gennnem
Australiens natur

Udflugter til naturområder

Rundrejse med lokal guide til Australiens naturområder

Australien rejsetilbud

Naturområder

Du kan få dig et overblik over Australiens naturområder ved at se vores rejsefilm med dansk tale.
 

No. 1 på hitlisten

Interessante naturområder i Australien
Den australske natur spænder fra knastør outback til fugtige regnskove, fra bjergtagende klippeformationer til dybe dyk på et af de utallige koralrev.

Dyrelivet er et kapitel for sig - kænguruer, vombatter, koalaer og krokodiller gør Australien til noget ganske særligt.

Der er mange grunde til at besøge Australien, men naturen står af gode grunde øverst på hitlisten for de fleste. Få et overblik over naturområderne her på siden eller klik på kortet for at læse om de specifikke områder.
På vej mod Uluru (Ayers Rock)

Uluru (Ayers Rock) - symbolet på The Outback

Uluru (Ayers Rock) og The Olgas (Kata Tjuta) er indbegrebet af den australske ødemark, The Outback. De to klippeformationer er dannet gennem hver sin geologiske proces. The Olgas er konglomeratklipper, dvs. sammenkittede klipper dannet under enormt tryk langt nede i jorden og derefter skudt op. Uluru (Ayers Rock) er en sten, den næststørste i verden, hvor kun cirka en tredjedel af den stikker op ad jorden.
Læs mere om Uluru (Ayers Rock)
I 4WD på Fraiser Island

Fraser Island - verdens største sandø

Lige syd for Great Barrier Reef ligger en perle af en sandø, Fraser Island. Øen, der er verdens største sandø, er tæt bevokset med skov. Inde på øen opsluger store vandreklitter skoven under deres langsomme march, mens de frigiver ny plads til skov bag sig. Fraser Island har også flere ferskvandskilder, der slynger sig gennem skoven, men på grund af sandet hører du ingen rislen fra vandet.
Læs mere om Fraser Island
Great Barrier Reef - ideel til dykkerture

Great Barrier Reef - koralrevet uden sidestykke

Great Barrier Reef, det store koralrev, der strækker sig over 2000 km op langs Queenslands kyst, er en af Australiens største turistattraktioner. Her finder du massevis af smukke koraløer, som du kan udforske og bo på samt en farvestrålende undervandsverden, der er alle dykkeres drøm.
Læs mere om Great Barrier Reef
Great Ocean Road

Great Ocean Road - Australiens smukkeste kyststrækning

Blandt de mange smukke køreture i Australien er Great Ocean Road en af de absolutte topscorere. Ruten på godt 1.000 km er spækket med storslåede kystlandskaber, dramatiske klippeformationer, eukalyptusskove, surf-strande, vindistrikter og regnskov. Great Ocean Road er neden for beskrevet i retning vestpå fra Melbourne til Adelaide.
Læs mere om Great Ocean Road
Aftenstemning i Kakadu National Park

Kakadu National Park

Kakadu National Park er den førende turistattraktion i Northern Territorys Top End. Og du forstår hvorfor, når du studerer de gamle aboriginale hulemalerier, kommer tæt på salt- og ferskvandskrokodiller og beundrer vandfaldene Jim Jim Falls samt nationalparkens mange andre naturattraktioner. Kom her i tørkeperioden fra maj til oktober, hvor varmen er til at deale med.
Læs mere om Kakadu National Park
Kangaroo Island

Kangaroo Island - dyrenes paradis-ø

Da den engelske kortlægger af den australske kystlinje, Matthew Flinders, i begyndelsen af 1800-tallet rettede sin kikkert ind mod Kangaroo Island, så han en ø med et vrimlende liv af kænguruer, sæler og søløver. Og i dag kan du stadig stifte bekendtskab med et fascinerende dyre- og naturliv på Kangaroo Island.
Læs mere om Kangaroo Island
Pacific Highway - på opdagelse langs Stillehavskysten

Pacific Highway - på opdagelse langs Stillehavskysten

En af de mest populære køreruter i det østlige Australien er turen op langs Stillehavet fra Sydney til Brisbane. Oplev naturhavnen Port Stephens, delfiner og hvaler, små hyggelige landsbyer, de lækre strande i Byron Bay og Guldkystens temaparker som Sea World og Dreamworld.
Læs mere om Pacific Highway
The Outback - Australiens ødemark

The Outback - Australiens ødemark

”The Outback” er en generel betegnelse, som australierne bruger for alt det land, der ligger derude, hvor kragerne ikke engang overvejer at flyve hen, som få ved hvor begynder, og endnu færre hvor ender – og som ingen rigtig kan forklare, hvorfor du skal se.
Læs mere om The Outback
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/lazise/camping-piani-di-clodia-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.