Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Darwin

Darwin er en moderne by, som ligger højt oppe med en fantastisk udsigt over den store havn. De skyggefulde gader er foret med forretninger med aboriginalkunst og -gallerier, perleforretninger, cafeer og restauranter. Darwins etniske mangfoldighed giver et fantastisk tvist til retter tilberedt af friske lokale råvarer og skaldyr. Darwin er opkaldt efter Charles Darwin, der kom forbi på HMS Beagle i 1839. Den fredelige stemning i byen ligger langt fra cyklonen Tracys hærgen juleaften i 1974 og japanske bombeangreb under 2. Verdenskrig.

Største seværdigheder

Darwins botaniske have

Darwins botaniske have ligger ca. 10 min. gang fra centrum. Haven er smukt anlagt og er fyldt med palmer, orkideer, baobabtræer og mangrover. Haven er åben hver dag, og der er gratis adgang.

Museun & Art Gallery of the Northern Territory

Museun & Art Gallery of the Northern Territory er måske Darwin største seværdighed. Her er aboriginal- og indonesiske kunst og en fantastisk samling af konserverede australske fugle, pattedyr og krybdyr. Se fløjtende edderkopper, kæmpe vandskorpioner, sorthovedet python og havslanger og ikke mindst Sweetheart, en udstoppet saltvandskrokodille på over 5 m.

Her er også en gribende samling af fotos og film, som fortæller historien om cyklonen Tracy i 1974, hvor byen blev blæst sønder og sammen.

Olietunnelerne fra 2. Verdenskrig

På Kitchener Drive tæt ved havnen ligger olietunnellerne, som blev bygget under 2. Verdenskrig for at beskytte brændstofforsyningen mod japanske luftangreb.

Her kan I høre om historien og gå på opdagelse i tunnel nr. 5, som strækker sig flere hundrede meter under byen og er foret med snesevis af fotografier fra verdenskrigen.

Havn

Krydstogterne lægger til midt i Darwins ved området Wharf Precinct. Herfra er der ca. 15 min. gang ind til Darwins centrum.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/rom/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.