Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

  • 6 dages billeje Full Size 4WD inkl fri km og GPS.
  • 2 nætter på Phillip Island, 2 bedroom appartment, Ramada Resort eller lignende
  • 2 nætter i Queenscliff, 2 bedroom apartment, BIG4 Beacon Resort eller lignende
  • 2 nætter i Ballarat, 2 bedroom apartment, Comfort Inn & Suites City View eller lignende
  • Lokale skatter
  • Rejseguide/kørselsvejledning på engelsk

Ikke inkluderet

  • Flytransport
  • Udflugter og aktiviteter (tilkøb)

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Opdag Victoria med familie og venner

Melbourne - Phillip Island - Queenscliff - Ballarat

7 dage kør-selv fra Melbourne med masser af oplevelser
Hvad er bedre end at have nogen af dele de spændende ferieoplevelser med? Med fokus på oplevelser for både voksne og børn, samt ikke mindst god plads i både bil og bolig får I her rammen om en dejlig oplevelsesrig ferie i den sydlige stat Victoria.
Fra 571 AUD

pr. person ved 5 personer i værelse med 2 soveværelser/familieværelse på 7 dages kør-selv-rundrejse med 6 nætters ophold samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Information om På opdagelse i Victoria med familie og venner

Bilen
Bilen

Plads til alle

Tourism Australia
Vi har inkluderet en Full Size 5 dørs 4WD bil med GPS, som giver plads til familier eller vennepar. Bilen har plads til op til 5 personer, 2 store kufferter og 2 små kufferter.

Vejledende biltype: Hyundai Santa Fe
Hotellerne
Hotellerne

Med leverum

Vi har fokus på, at I får god plads at nyde hinandens selskab og de mange oplevelsesmuligheder. På hotellerne har vi udvalgt lejligheder eller familierum, som har godt med fællesplads, men stadig også plads til privatliv.

Phillip Island
Ramada Resort Phillip Island *** , eller lignende

Queenscliff
BIG4 Beacon Resort *** , eller lignende

Ballarat
Comfort Inn & Suites *** , eller lignendeDag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Melbourne - Phillip Island
Dag 2 : Phillip Island
Dag 3 : Phillip Island - Queenscliff
Dag 4 : Queenscliff
Dag 5 : Queenscliff - Ballarat
Dag 6 : Ballarat
Dag 7 : Ballarat - Melbourne
Dag 1
Dag 1

Melbourne - Phillip Island

I henter jeres bil i Melbourne og scenen er sat for oplevelser i den sydlige del af delstaten Victoria.

Dagen tur fra Melbourne til Phillip Island tager ca. 2 timer. I kører mod sydøst gennem en blanding bush- og landbrugsland i Dandenong og Gippsland, gør evt. nogle stop og nyd den smukke natur og dyrelivet. Efterhånden som I kommer længere sydpå afløses udsigten af havudsigt og flot kyststrækning før I ankommer til Phillip Island.
Dag 2
Dag 2

Phillip Island

Philip Island er nok allermest kendt for sin bestand af små pingviner, som bl.a, kan ses omkring solnedgang, når de kommer op fra havet til deres hvilesteder og reder på land. Men øen er meget mere end de søde pingviner. Her finder I idylliske strande med surfingmuligheder, sælkolonier og søvning koalaer. Nyd livet på øen med besøg i Chocolate Factory eller nogle af de lokale vinbarer, og tag fx med på
tur -

Penguin Parade, Standard Viewing - Phillip Island Nature Park
Nyd pingvinparaden i Phillip Island Nature Park. Hver aften ved solnedgang kommer pingvinerne op af havet til deres hvilesteder i sandklitterne. I ser pingvinerne fra den omkringliggende platform uden at forstyrre dyrene.
Pris voksen 24 AUD, børn (4-14 år) 12 AUD.

Express EcoBoat - Phillip Island Nature Park

Tag med på en hurtiggående Eco-båd sejlads til en af Australiens største sælkolonier på klipperne ved Summerland halvøen på sydvestkysten af Phillip Island. En ranger fra naturparken følger med og giver en god indsigt i sælernes historie og liv. Undervandskammeraer på båden giver en unikt indblik i sælernes liv under bølgerne. På vejen tilbage kommer i forbi Cat Bay berømt for sine perfekte bølger og heraf kommende Longboardsurfing.
Pris voksen 82 AUD, børne (4-14 år) 63 AUD.
Dag 3
Dag 3

Phillip Island - Queenscliff

Efter nogle spændende dage på Phillip Island, går turen idag videre til nye oplevelser mod vest til Queenscliff på Bellarine halvøen. I kører tilbage mod nord rundt om Westerm Porrt Bay til Caldermeade. Herfra har I to muligheder, enten tager I turen mod vest ud på Mornington Peninsula, hvorfra I tager færgen fra Sorrento til Queenscliff (ikke inkl.), denne tur er på ca. 162 km. I kan også vælge den lidt længere køretur på ca. 245 km videre nord på omkring Port Phillip Bay, syd om Melbourne og ned til Geelong, før I ankommer til Bellarine halvøen og Queenscliff. Begge ture tager ca. 3 timer alt efter trafiksituationen.
Dag 4
Dag 4

Queenscliff

Queenscliff er en hyggelig, og af lokale velkendt lille by på Bellarine halvøen, omgivet af vand på tre sider. Centrum af byen byder på en række historiske of flotte bygninger.
Området
omkring byen indbyder med lange kyststrækninger med både strande, klipper og historiske moler. Besøg det gamle fyrtårn fra 1862, nyd en tur med veterantog eller oplev et af de bedst bevarede gamle militæranlæg i landet. Udfor halvøen ligger Port Phillip Heads Marine National Park, her er mulighed for bl.a. snorkling og dykning. Er man mere landkrabbe, kan det anbefales at tage på en vintur, med mulighed for smagprøve af lokale vine.
Dag 5
Dag 5

Queenscliff - Ballarat

Idag kører I væk fra kysten og direkte nordpå ind i landet. Dagens mål er Victoria´s største indenlandske by, Ballarat, som efterhånden har skabt sig et ry for både moderne kunst, og fascinerende kolonihistorier. Den direkte vej til Ballarat er på kun ca. 120 km, som kan tilbagelægges på ca. halvanden time, men gør nogle stop undervejs og hyg jer.
Dag 6
Dag 6

Ballarat

Ballarat er en hyggelig by med et meget tydeligt aftryk fra den store guldgravertid. Dette kommer til udtryk i den flottte koloniarkitektur overalt i byen. Byen og områdets mest kendte attraktion er Sovereign Hill, et levende udendørs museum, som giver et fantastisk indblik i netop tiden omkring "The Gold Rush". Besøg også Ballarat Wildlife
Park, som huser en stor del af Australiens enestående dyreliv, eller tag en tur til Kryal Castle, Australiens eneste Middelalder temapark.

Sovereign Hill - heldags adgang inkl guldmuseum
Sovereign Hill udendørs museum genskaber de først 10 år af Ballarats historie, efter der i 1851 blevet fundet guld, og tusinder af internationale eventyrere væltede ind til guldfelterne på jagt efter rigdom. Træd tilbage i tiden og ollev alt fra den travle hovedgade hvor kvinder og mænd viser deres finest tøj frem, til at deltage i guldgravning og vask. Tag en tur med hestevogn eller besøg nogle af de arbejdende værksteder - Et spændende besøg i det 19. århundrede.
Pris voksen 52 AUD, børn (5-15 år) 24 AUD
Dag 7
Dag 7

Ballarat - Melbourne

I kører de sidste km ind til Melbourne, en tur på ca. 120 km. Gør stop undervejs og nyd den sidste dag. Tag evt, en afstikker syd for Melbourne til St. Kilda og nyd de dejlige strande og en god frokost før sidste strækning ind til Melbourne.

Start nu! Det er let at bestille På opdagelse i Victoria med familie og venner


Melbourne - Phillip Island - Queenscliff - Ballarat
Fra 571 AUD

Prisen er pr. person ved 5 personer i værelse med 2 soveværelser/familieværelse på 7 dages kør-selv-rundrejse med 6 nætters ophold samt billeje med GPS og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
1. april 2016 - 31. marts 2017

Pris pr. person ved 4 personer

10. juli - 15. september 2016
Fra 670 AUD pr. person

16. september - 1. oktober 2016
Fra 684 AUD pr. person

2. oktober - 30. november 2016
Fra 670 AUD pr. person

1. december - 22. december 2016
Fra 678 AUD pr. person

1. februar - 31. marts 2017
Fra 687 AUD pr. person

Pris pr. person ved 5 personer

10. juli - 15. september 2016
Fra 571 AUD pr. person

16. september - 1. oktober 2016
Fra 582 AUD pr. person

2. oktober - 30. november 2016
Fra 571 AUD pr. person

1. december - 22. december 2016
Fra 578 AUD pr. person

1. februar - 31. marts 2017
Fra 585 AUD pr. person
 

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 28. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/dansk-vestindien/st-croix/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.