Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer:

  • Ophold på valgte hotelkategori
  • 7 dages billeje gruppe C inkl. gps
  • Lokale skatter
  • Rejseguide/kørselsvejledning på engelsk

Ikke inkluderet:

  • Flytransport

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Outback, opaler og vin

Alice Springs - Uluru - Kings Canyon - Coober Pedy - Adelaide

7 dage Alice Springs til Adelaide
Oplev de store højdepunkter i Australiens centrum, Uluru, aboriginernes hellige klippe og smukke Kings Canyon, i kombination med barske opal miner og velplejede vinmarker.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 6.287 kr.

Pr. person i dobbeltværelse i 6 nætter på standard hotel, 7 dages billeje og kørselsvejledning.

Information om Outback, opaler og vin

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Alice Springs - Kings Canyon
Dag 2 : Kings Canyon - Uluru (Ayers Rock)
Dag 3 : Uluru
Dag 4 : Uluru - Marla
Dag 5 : Marla - Coober Pedy
Dag 6 : Coober Pedy - Port Augusta
Dag 7 : Port Augusta - Adelaide

Total ca. 2.425 km
Dag 1
Dag 1

Alice Springs - Kings Canyon (474 km)

Forlad byen Alice af Stuart Highway og kør de ca. 200 km ligeud til Ayers Rock afkørslen. Drej til venstre og fortsæt til I kommer frem til dagens mål, Kings Canyon.
Nyd udsigten over dalen, med godt 300 m til bunden. De høje klipper danner en flot ramme om oasen, Garden of Eden, et smukt og frodigt området i dalens bund, omgivet af brejner og palmer. Den bedste tid til en vandretur i området er tidlig morgen.
Dag 2
Dag 2

Kings Canyon - Uluru (321 km)

Vi anbefaler at I starter dagen tidligt og nyder solopgangen med en tur langs kanten af Kings Canyon. Efter at have nydt morgenen på kanten, fortsætter I nu på Lasseter Highway ind i Yulara regionen. Dagens mål er verdens største monolit, Uluru, som rejser sig som en orange kæmpe i et ellers fladt landskab. I samme område må I heller ikke gå glip af Kata Tjuta (The Olgas), også her taber man pusten over naturens udformning.
På vej til en flot solnedgang over Uluru, bør I stoppe ved Uluru - Kata Tjuta Cultural Centre, hvor I kan lære om hvordan de enestående klippeformationer er blevet til, samt hvordan Aboriginerne har levet i området i tusinder af år.

Dag 3
Dag 3

Uluru

Dagen er til fri afbenyttelse. Tag en vandretur rundt om Uluru og nyd klippen skiftende farver alt efter vejr og vind. Kom også tæt på Kata Tjuta med en vandretur ind i the Valley of the Winds inden endnu en spektakulær solnedgang.
Dag 4
Dag 4

Uluru - Marla (517 km)

Dagen idag er domnineret af ørken. Nyd solopgangen ved Uluru endnu engang før I begynder en lang køretur gennem ørkenen. Tilbage på Stuart Highway kører I mod syd til Kulgera. Fortsæt over grænsen til South Australia til Marla, byen som markerer starten af det berømte, Oodnadatta Track.
Dag 5
Dag 5

Marla - Coober Pedy (234 km)

Fortsæt sydpå gennem den store Cadney Homestead til minebyen Coober Pedy. Navnet Coober Pedy er aboriginsk for "Den hvide mands hul i jorden". Et meget rammende navn for byen, hvor en stor del af befolkningen bor under jorden, som beskyttelse mod de ekstremt varme sommertemperaturer, der ofte når 45 grader.
Brug eftermiddagen på at udforske byen.
Dag 6
Dag 6

Coober Pedy - Port Augusta (540 km)

I dag er turens længste kørestur, så vi anbefaler en tidlig start. Turen fortsætter sydpå mod havet og Australiens sydlige kyster. Dagens mål er Port Augusta i toppen af Spencer Gulfen, en travl og vigtig havneby.
Dag 7
Dag 7

Port Augusta - Adelaide (339 km)

Sidste dag på køreturen er en ca. 4 timers tur til Adelaide. I kan vælge mellem to ruter, den ene tager jer via Princes Highway gennem Port Pirie, men den smukkeste rute går dog gennem Wilmington til Gladstone og Clare. Vi anbefaler et stop ved nogle af vingården i Clare regionen før I ankommer til Adelaide, hvor turen slutter.

Start nu! Det er let at bestille Outback, opaler og vin


Alice Springs - Uluru - Kings Canyon - Coober Pedy - Adelaide
Fra 6.287 kr.

Prisen er Pr. person i dobbeltværelse i 6 nætter på standard hotel, 7 dages billeje og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
1. april 2017 - 31. marts 2018
 

Hotelkategorier:

  • Standard: Moteller og turistklasse hoteller
  • Superior: Turistklasse hoteller

Startdag:
Dagligt

Varighed:
7 dage / 6 nætter

Længde:
ca. 2.425 km       

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.