Tilbud lige nu

Turprogram i kort udgave

 • Dag for dag
 • Dag 1: Sydney – Hunter Valley (216 km)
 • Dag 2: Hunter Valley – Port Stephens (159 km)
 • Dag 3: Port Stephens - Coffs Harbour (335 km)
 • Dag 4: Coffs Harbour – Byron Bay (251 km)
 • Dag 5: Byron Bay
 • Dag 7: Byron Bay - Brisbane (166/197 km)

Prisen inkluderer

 • Ophold på gode turistklassehoteller
 • Lokale skatter
 • Rejseguide på engelsk

Bemærk - Inkluderer ikke

 • Flytransport
 • Billeje

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Pacific Coast Explorer

6 dage fra Sydney til Brisbane - New South Wales og Queensland

6 dages spændende oplevelser ved Stillehavet i det sydøstlige Australien. Fra Sydneys skønne stemning til grønne vinmarker i Hunter Valley og flotte kyststrækninger til landets østligst punkt, Byron Bay, efterfulgt af strandene ved Gold Coast og ikke mindst storbyen Brisbane.
Fra 541 AUD

pr. person i dobbeltværelse i 6 nætter

Rundrejsen dag for dag

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1 : Sydney – Hunter Valley
Dag 2 : Hunter Valley – Port Stephens
Dag 3 : Port Stephens - Coffs Harbour
Dag 4 : Coffs Harbour – Byron Bay
Dag 5 : Byron Bay
Dag 6 : Byron Bay - Brisbane

Totalt ca. 1.160 km.
Dag 1
Dag 1

Sydney – Hunter Valley (216 km)

Udsigt til Sydney
Afrejse fra Sydney og nordpå over Harbour Bridge og ind på Pacific Highway. Tag ev. Evt. vejen gennem byerne Gosford og Newcastle. Newcastle er Australiens sjette største by - nyd en smuk gåtur langs kysten. Fra Newcastle, kører I via Maitland og ind i Hunter Valley. Med vingårde i overflod, er det oplagt at benytte lejligheden til at smage og købe nogle af Australiens fineste vine. Udforsk vindalen med kunst og gourmet lækkerier.
Dag 2
Dag 2

Hunter Valley – Port Stephens (159 km)

Hunter Valley tidlig morgen
Fortsæt turen fra Hunter Valley og mod nordøst til Port Stephens, kendt som Blue Water Wonderland. Port Stephens er en naturlig bugt næsten omkranset af to gamle vulkanske halvøer. Området byder på hele 26 gyldne strande og er kendt for sine skaldyr, samt ikke mindst en stor bestand af delfiner.

Dag 3
Dag 3

Port Stephens - Coffs Harbour (335 km)

Turen forstsætter fra Port Stephens og I kører nordpå til Bulahdelah , indgangen til Myall Lakes National Park. Kør videre nordpå på Lakes Way, en naturskøn rute gennem regnskoven med spektakulær udsigtspunkter over søer og hav. Fortsæt videre gennem Manning Valley og Taree til Port Macquarie og Coffs Harbour, som er starten på den subtropiske nordlige kyst af New South Wales.


Coffs Harbour er en populær turistdestination hele året. Kombinationen af gyldent sand, høje bjerge, tætte, frodige regnskove og stejle bananplantager gør området ideelt som feriemål. Coffs Promenade er et populært område med mange specialforretninger og restauranter. Desuden er her smukke botaniske haver med mangrove-promenader, kunstgallerier, kunsthåndværk og antikvitetsforretninger.

Blot en times kørsel fra Coffs Harbour ligger Dorrigo National Park med flere gode vandrestier. Dorrigo National Park er en af Australiens mest tilgængelige regnskove med bl.a. Skywalk og Walk With Birds, der er designet til at give parkens besøgende det optimale ud af de smukke udsigtspunkter.
Dag 4
Dag 4

Coffs Harbour – Byron Bay (251 km)

Så skal der surfes
Denne helt nordlige del af New South Wales indeholder nogle af de smukkeste landskaber i Australien. Fra Coffs Harbour , motorvejen følger I kysten til Woolgoolga og derefter vender landet mod Grafton , en yndefuld gammel landsby på bredden af ​​den mægtige Clarence River. Fra Grafton fortsætter I til Woodburn og videre til Ballina, og de sidste 38 kilometer til Byron Bay. Byron Bay og Wategos Beach på Cape Byron tiltrækker surfere fra nær og fjern. Cape Byron er det østligste punkt på den australske kyst.
Dag 5
Dag 5

Byron Bay

Byron Bay
Dagen er til afslapning i Byron Bay. Nyd restauranter og cafeer , tag en surf lektion eller slap af på stranden.
Dag 7
Dag 7

Byron Bay - Brisbane (166/197 km)

Brisbane
For de morgenfriske er det værd at gå en tur på stranden tidlig morgen og nyde solopgangen over Stillehavet. I dag kører I videre nordpå fra Byron til Brunswick Heads. I kan enten fortsætte langs kysten via Pottsville Beach og Kingscliff via Gold Coast til Brisbane, eller tage turen ind i landet til Murwillumbah. Fortsæt på Pacific motorvej for den korte og direkte vej til storbyen, eller måske tage turen via Burleigh Heads og Surfers Paradise. Du kan også opdage Guldkystens Hinterland , med stop i fabelagtige Lamington National Park før ankomst i Brisbane .


6 dage fra Sydney til Brisbane - New South Wales og Queensland
Fra 541 AUD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 6 nætter

Rejseperiode:
1. april 2016 - 31. marts 2017 

Standard hoteller
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 541 AUD
Enkeltværelse. 1.080 AUD
3-pers. værelse. 445 AUD

Superior Hoteller
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 753 AUD
Enkeltværelse. 1.506 AUD
3-pers. værelse. 542 AUD

Boutique Hoteller
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse. 930 AUD
Enkeltværelse. 1.868AUD
3-pers. værelse. 693 AUD

Længde: ca. 1.160 km.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 25. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.