Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Pas- og visumregler for Australien

Her finder du de gældende pas- og visumregler for danske statsborgere, der skal rejse til Australien.

Pas- og visumregler

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder Australiens ind- og udrejseregler. Det er landets myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene.
 
  • Visumpligt for danske statsborgere. FDM travel hjælper gerne med udstedelse af visum i forbindelse med køb af rejse.
  • Turistvisum til Australien er som udgangpunkt gyldigt i op til 3 måneders ophold.
  • Passet skal være gyldigt minimum 6 måneder efter endt ophold.
  • I forbindelse med mellemlandinger vil flyselskaber, der flyver til og fra Australien, kræve, at passet er gyldigt i 6 måneder udover opholdets varighed.
  • Hvis du rejser via USA til Australien, skal du huske, at du også skal udfylde en elektronisk ESTA ansøgning for at blive godkendt til indrejse/transit i USA. ESTA forhåndsregistreringen giver dig ingen garanti for indrejsetilladelse i USA, men tjener kun som en tilladelse til at flyve til USA. Det er dit eget ansvar at udfylde din ESTA ansøgning korrekt via nedenstående link senest 72 timer før din afrejse. Ukorrekte oplysninger eller for sen ansøgning kan medføre indrejseforbud i USA.
    ESTA registreringen koster 14 USD. Udfyld din ESTA ansøgning her.

Visumansøgningsformularer for australske turist-, forretnings-, og studenter-visa samt andre typer af midlertidig arbejds- og opholdstilladelse, f.eks. Occupational Trainee Visa bør søges senest 3 uger før rejsens påbegyndelse, f.eks. via Australian Government's Electronic Travel Service på http://www.immi.gov.au/e_visa/evisitor.htm eller ved henvendelse til den australske ambassade i Berlin (se kontaktinformation nedenfor).

Denne side er udskrevet d. 23. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.