Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Perth

Vores Australien-specialister giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Perth.
Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring 70 11 60 11... eller bestil selv online i søgeboksen.

Om Perth Airport

Perth er med sine 1,4 millioner indbyggere den eneste storby i det vestlige Australien, og den eneste by i området med en international lufthavn. Flyver du f.eks. til Perth via Sydney, så er flyvetiden cirka fem timer. Så det kan godt betale sig at vælge et direkte fly til Perth, hvis du vælger at starte din rejse i det vestlige Australien. Perth Airport har cirka syv millioner rejsende om året, hvoraf hovedparten dog er indenrigspassagerer.

Til og fra Perth Airport

Perth Airport ligger cirka 15 kilometer fra downtown Perth. Perth Airport City Shuttel kører frem og tilbage mellem lufthavnen og en række hoteller i downtown i dagtimerne. Prisen er cirka 15 A$ for en enkelttur. En taxa til Perth downtown koster cirka 33 A$. Vælger du at afhente din udlejningsbil ved ankomst, ligger udlejningsselskabernes kontorer i stueplan i både Terminal 1 (international) og i Terminal 2/3 (indenrigs). Bemærk i øvrigt, at der er ret langt mellem udenrigs- og indenrigsterminalerne, og at det koster cirka 7 A$ at tage transitbussen. Flyver du med Qantas, er transitturen gratis.
Værd at vide om flybilletter til Perth
FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Perth i Australien. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Perth tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Perth.

Prisen på en flybillet til Perth ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Perth i Australien i kombination med fx hotel og billeje.  

Kontakt FDM travel for en flybillet til Perth
Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Perth, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Australien.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Perth, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Australien til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Perth med hotel og/eller billeje
Når du køber en flybillet til Australien, kan det ofte betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Perth er kombineret med fx hotel eller billeje. FDM travel har gode specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på flybilletter til Australien i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Perth.

Book din flybillet til Perth online
Du kan også vælge at bestille din flybillet til Australien i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Perth, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Australien, end den du ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i Australien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/cypern/nicosia/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.