Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Perth

Perth er en af de mest solrige byer i Australien. Her er mere end 3.000 årlige solskinstimer, og Perth kan prale af at have intet mindre end 19 smukke, rene strande. Den tager sig ud som et australsk postkort, som den ligger her ved mundingen af Swan River med Kings Park som baggrund. Parken er en af de største i noget bycentrum i verden og overgår selv Central Park i New York i størrelse.

Største seværdigheder

Fremantle

Metropolen Perth

Perth er en kosmopolitisk og smuk by med masser af barer og restauranter. Byens finansdistrikt, Central Business District (CBD), er et pulserende område. Det er her mange af de lokale arbejder, shopper og spiser ude. CBD er omgivet af Swan River, Kings Park og jernbanen. Her ligger fodgængerzonerne Hay Street og Murray Street, hvor der er rig mulighed for at shoppe.
 

Fremantle Prison

Fremantle Prison tæt ved krydstogthavnen i Fremantle er den eneste bygning i Western Australia, som er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. Fængslet blev bygget af straffefange mellem 1852 og 1859. I dag giver fængslet et fascinerende indblik i Australiens fortid som straffekoloni.

Den farverige historie omfatter hængninger, pisk, dramatiske flugtforsøg og optøjer. Fængslet er blevet bevaret og er nu en af staten Western Australias største turistattraktioner.
 

Klokketårnet Swan Bells

Perths ikon er klokketårnet med Swan Bells, en gave til byen i anledning af Australiens 200-årsjubilæum i 1988. 12 af de 18 klokker kommer fra kirken St. Martin in the Fields på Trafalgar Square i London. Klokkerne er helt tilbage fra det 14. århundrede, og fylder altså i dag luften over Perth med musik fra et af de største musikinstrumenter i verden.

Havn

Krydstogterne lægger til kaj ved havnen i Fremantle, som ligger ca. 20 km fra centrum i Perth.
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-dorada/restauranter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.