Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Perth

 • Fantastiske Vest Australien

  (Bedømt af 3 personer)
  30.11.11: Camilla
  Min tur til Vest Australien startede for lidt over 1 1/2 måned siden i den dejlige by Perth.
  Mange unge tager til Østkysten, da det er her der er fest og farver - hvilket også er en korrekt antagelse.
  Se hele rejsetippet
 • Fantastisk Bed & Breakfast

  (Bedømt af 3 personer)
  18.07.11: Janne Hessellund
  I bydelen Mt. Lawley i Perth ligger Durack House - et fantastisk Bed & Breakfast til rimelige penge. Et virkeligt godt alternativ til et hotelværelse.
  Se hele rejsetippet
 • Perth - har boet der i 10 år:-)

  (Bedømt af 7 personer)
  02.06.08: Annette Elfwing
  Jeg vil starte med at sige, Australien i det hele taget er et vidunderligt land. Jeg og min familie ( Mand og 2 børn) bestilte en jorden rundt rejse.
  Læs hele rejsebeskrivelsen

Læs mere om rejser til Perth

Rejsetips af samme forfatter

 • Opleve Amerikansk Kreativitet!

  (Bedømt af 7 personer)
  14.07.11: Kinne Bassett
  Port Townsend ligger på nordkysten af staten Washington i Nordvest USA. Køreturen starter fra Seattle med færge over Puget Sound til Winslow og tager nok et par timer i alt.
  Se hele rejsetippet
Perth -En isoleret perle med meget at byde på
Rejsetips indsendt af:
Kinne Bassett
Jyllinge
15. feb. 2013

Perth -En isoleret perle med meget at byde på

Det siges at Perth er verdens mest isoleret by, og med rette, men den har alligevel en hel del at byde på. Den lange flytur kan trække tænder, men oplevelserne i den anden ende er besværet værd.
I lufthavnen skal man være påpasselig med ikke at have noget med, som ikke må indføres - det er de meget striks med!

Der ligger en del pæne hoteller på havnefronten, som er Perth's skyline. Nye skyskrabere blander sig med de gamle kolonial bygninger. Der er meget rent og velholdt og alle græs-kanter er som klippet med en neglesaks!

Centrum er ikke større end, at man kan gå til de fleste seværdigheder. Gågaden er levende med folk, caféer, sjove skulpturer og optrædenede, foruden en bred vifte af forretninger. Der er også kæmpe indendørs forretnings centre hvor luften er sval hvis varmen bliver for meget! Vest-Australier er høflige og hjælpsomme og har en humoristisk sans der ligner meget den Danske, så det er nemt at kom i kontakt med side bordet.

The Bell Tower
The Bell Tower

I centrum

Fra gågaden, Hay Street, er der en port der fører til en smal Engelsk-præget arkade der hedder London Court. Perth er meget stolt af dette byggeri der blev åbnet i 1937. Her ligger tourist forretningerne. I den anden ende munder en port ud til Skt. Georges Terrace. Herfra kan man fortsætte til Swan River.

Ved havnefronten på Riverside Drive, står Perth's varetegn, The Bell Tower. Heri finder man historiske klokker, nogle er flere hundrede år gammel. Der kommer klokke-ringere for at øve sig Man, Tirs, Tors, Lør og Søn ml. kl. 12 - 13. Man kan også gå ind i tårnet.

Passerer man forbi Bell Tower, kommer man til en lille færge der sejler til den anden side af floden på 7 minutter. Udsigten fra vandet er betagende!
Overdækket legeplads for at give skygge
Overdækket legeplads for at give skygge

Langs Swan River

På modsat side af floden hedder det South Perth. På molen hvor færgen ligger til, er det hyggelig restaurant Bellhouse, hvor man kan sidde udenfor med frokost eller en kaffe-latte.. På begge sider af molen kan man gå langs floden og nyde vandet, det eksotiske fugleliv og eksklusive boliger. Ta' en picnic kurv med og lad børnene boltre sig på de vide græs arealer og på den overdækket legeplads.

Hvis man fortsætter op af Mends Street, forbi den mondæne Cocos Restaurant, passerer man flere mindre spisesteder, en (tiltrængt!) is kiosk, en lille tank station med marked og kommer til Windsor Hotel på hjørnet. Her sidder man godt med en kølig øl på terassen.

Herfra krydser man Mill Point Road og lidt til venstre skærer man tværs over et grønt område. Der er dyre spor trykket i stiens belægning. Så kommer man til Perth Zoo!Perth Zoo

Perth Zoo

Perth Zoo er en anderledes zoo idet, der er stor fokus på Australiens dyreliv. Vi oplevede en utrolig mangfoldighed på forholdsvis lidt plads, uden at det gik ud over dyrene. Kangurooerne havde frit lejde i hele parken foruden deres afspærret afslapnings område. Der er voliere med tropefugle, stor som små, tropehus med crocodiller, aber og andre smådyr som man selv måtte prøve at finde i det frodige løv. Hele området er tilplantet med tropiske planter der giver meget skygge. Fire timer gik hurtigt. 

Udenfor Perth er der en enestående natur med anderledes dyr- og planteliv, strande, delfinture og nationalparker.

Efter vores 18 dage havde jeg slet ikke fået nok og jeg glæder mig til muligheden for at gense og videreudforske Westen Australia.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Perth

Hoteller i Perth
Rejser til Perth
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/bangkok/dykkercertifikat-paa-koh-tao.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.