Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Airlie Beach

Airlie Beach er porten til øhavet Whitsunday. De 74 øer i Whitsunday har uberørte rev, fredelige laguner og fantastiske strande. Øgruppen er en af Australiens førende legepladser, hvis I har hang til vandaktiviteter og naturoplevelser.

Største seværdigheder

Hisl på krokodiller i floden Proserpine River

Great Barrier Reef – det ydre rev

Great Barrier Reef er et vidunder i sig selv. Revet er på størrelse med Tysklans og kan ses fra det ydre rum. Her er 2.900 forskellige rev, 600 egentlige øer og 300 koraløer.
 

Whitsunday

Øgruppen Whitsunday er hjemsted for en masse hyggelige og smukke øer. Tag på en sejltur forbi afsondrede strande og bugter, og tag på opdagelse efter storslået marineliv og koraller.
 

Proserpine River og krokodiller

Floden Proserpine River er hjemsted for et unikt økosystem, som kan prale af vådområder og mangrover. Her bor et utal af arter af pattedyr og fugle og ikke mindst ca. 150 og over 150 delta- eller saltvandskrokodiller.

Havn

Airlie Beach er en lille by. Der er heller ikke noget kajanlæg, som er stort nok til at krydstogterne kan lægge til. Derfor kaster skibene anker og gæsterne sejles ind til land i de mindre tenderbåde. Gæsterne sættes af kun få minutters gang fra centrum.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/overnatninger/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.