Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Queensland

Læs mere om rejser til Queensland

Myella farmstay
Rejsetips indsendt af:
Marianne Fagerberg
København S
22. april 2009
Vinderrejsetip Juni 2009

Australien-oplevelser i 2 måneder.

Efter 1 måned med ophold i Melbourne, Adelaide, Tasmanien og Brisbane, var det skønt at komme på et farmstay, uden kontakt til mobiltelefonen.
Besøg på Myella farmstay i Queensland

Besøg på Myella farmstay i Queensland

Fdm Travel havde lavet hele vores rejse med 8 flyvninger og 5 hotelophold, og alt fungerede fint. Efter 1 måned i 4 store byer, og en masse oplevelser, havde vi bestilt et ophold i naturparken Carnarvon Gorge. Her boede vi i et stort telt på pæle (af hensyn til slanger og andet kryb). 

Det var en meget smuk oplevelse med en fantastisk uberørt natur.Vi var på en 10 km vandretur gennem skove og over 8 elve. Man var godt træt om aftenen, men fuld af beundring. Det må man bare prøve.

Om aftenen var der udendørskøkken, hvor alle gæster kom med deres mad. Dejlig måde at møde andre folk fra forskellige lande. Efter 4 dage der, var det tid til et besøg på en farm. Vi kørte langt ud i outbacken og fandt til sidst Myella Farmstay. En fragtfuld familie, hvor man blev behandlet som et familiemedlem. 

Om morgenen skulle der varmes kaffevand over bålet,og spejlæg og toast skulle ligeledes laves over bål. Det var en noget uvandt situation,men det lykkedes.

Farmen med de dejlige dyr

Efter morgenmaden skulle kalvene have sutteflaske, æggene skulle hentes i hønsegården, hestene skulle have hø osv. Alt måtte vi være med til.

Så var det tid til at ride, hvis man havde lyst. En halv dag til hest alle de dage man var der. Var man mere til knallertkørsel var det også muligt hver dag med en gruppe.

Hver dag var der masser af kænguroer på besøg omkring farmen, da det var ude i deres rette element. Efter 3 dage,med afslapning udenfor mobilområde, var vi klar til at fortsætte vores ferie,i et højere tempo igen.

En hilsen fra det dejlige Australien.
Marianne Fagerberg.

Overnatninger
Parker, Vinderrejsetip

Kommentarer til rejsetips om Queensland

Nord-Queenslands Perler.

31/08 2009 Niels Chr. Stryhn
De 3 naturperler i Queensl. er Bowen (opt. af film om Austr.) , Cape Tribulation (hvor Gr.Berrier Reef går helt ind til regnskoven) & Cooktown (hvor en a-boriginal kan føre os ind i sine fædres totalt lukkede regnskov og vise særprægede klippemalerier, dyr og planter). - Alle 3 steder går man i sol og let brise langs Stillehavets varme vand. - Kun passes der på stingers(vandmænd) som ikke må berøres. Men bad kun i 1 m vand og nyd det. - Alle 3 steder findes fine camp.pladser (især bynordlige) kun 3oo m fra kysten Hvis der køres i bil, er der velindrettede hytter, - men de sidste 1o gange har vi benyttet os af en camper der har køkken lige bag førersædet og 2 x 2 m seng bagerst. - Råd: Lav en turplan på 3ookm pr. dag og I får en alle tiders tur, hvor I interviewer hinanden om barndom, skolegang, familier, arbejdsdrømme m.m.m. - Endelig placér en kapsel med tape i front- rudens venstre side og "dagligt sige til dig selv", at i denne side, hvor kapslen er, ER DIN PLACERING på vejen. - Kør ud tidlig morgen, hvor dyrene er fremme indtil kl. 8, - og kør aldrig om natten, da de store dyr elsker at opholde sig på en kølig og tør landevej; kun de 53 m. lange lastvognstog (roadtrains) kører bare fremad med 1oo km/t og efterlader mange dyr efter sig. - Her har man så en tidlig morgen kl. 6 chancen for at lade bilen rulle frem mod en dræbt kænguru og med kameraet fremme tage billeder af ørn, dingo og andre spændende dyr, som ikke ses om dagen. Da I er i troperne er det mørkt kl. 19 og lyst igen kl. 5. Et godt bogkøb: "Explore Australia" også gamle udg. kan bruges og kan findes i flere små landsbyer.

Det rigtige Australien

23/04 2009 Jan Larsen
Det rigtige Australien,er "in the outback".Byerne er spændende nok,men undlad ikke at komme ud i det oprindelige land.Det er et must.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Queensland

Hoteller i Queensland
Rejser til Queensland
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ungarn/budapest/sopron-i-ungarn.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.