Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Billeje i Queensland

Derfor skal du bestille billejen i Queensland hos os:

Vi tilbyder dig op til 2 specialpriser på en bilgruppe
  • Bedste dagspris - Variabel pris afhængig af udbud og efterspørgsel. Forsikring med selvrisiko.
  • FDM Plus – Fastpris. Forsikring uden selvrisiko mod biltyveri og skade på bil, ansvarsdækning på 3. part, lufthavnsafgifter, lokale skatter og afgifter. OBS – FDM Plus kan pt. desværre ikke reserveres online – kontakt os på tlf. 70 11 60 11 og lad os hjælpe dig.
Alle priserne inkluderer et antal kilometer – de fleste dog med fri kilometer, forsikring, ansvarsforsikring, lufthavnsafgifter, lokale skatter og afgifter. På den måde kan du vælge den lejebil og forsikring, der passer til dig og dit behov.

Lej en bil i Queensland og se natur i verdensklasse

Queensland folder sig ud over store afstande, så denne delstat opleves bedst med en lejebil. Kør fx hen til den smukke Daintree National Park, et stykke verdensarv der nærmest bobler over af biodiversitet. Udforsk det enorme Great Barrier Reef, som lettest besøges med et stop i Whitsundays. Eller mærk hvordan Sunshine Coast driver af "surfing vibes", mens den ene perfekte surfbølge efter den anden bryder langs vejen. Eventyret starter bag rattet - hvor vil du hen?

Envejsleje giver maksimal fleksibilitet
Det kan i mange tilfælde være en fordel at afhente bilen på én destination og aflevere den på en anden. Det kaldes envejsleje. Du kan fx afhente bilen i Brisbane og aflevere den i en anden by. Envejsleje tilbydes mellem mange destinationer i Australien.

Spar ikke på pladsen 
Skal du vælge en stor eller lille bil? Vælg hellere en lidt for stor bilmodel end for lille. Udlejningsbilen er jeres andet hjem på ferien, og mængden af bagage og fysiske ferieminder vokser som oftest i løbet af turen.

Med eller uden GPS?
Afstandene i Australien er store – ofte rigtig store – og selvom et sted på kortet ser ud til at være lige i nærheden, er det let at blive overrasket over den reelle afstand. Den enkle, lette og sikre løsning er at bestille en bil med GPS gennem os.

5 gode råd om billeje

1. Bestil i god tid 
Prisen varierer ligesom flypriser fra dag til dag. Som regel er lejebilen billigere, jo før du bestiller.

2. Selvrisiko
Selvrisiko betyder at du hæfter for et beløb, hvis uheldet er ude. Hvis du vil undgå at skulle betale for ubehagelige overraskelser, kan du for et lille merbeløb vælge prisen uden selvrisiko.
 
3. Garanti 
Bestiller du fly og billeje samlet, er du sikret med pakkerejseloven.

4. Tænk før du tanker 
”Tænk før du tanker” betyder ganske enkelt, at du lige bør overveje, hvilken type afregning hos AVIS, som passer bedst til dit kørebehov. Der er følgende tre muligheder:
 
  • Fuld til fuld tank. Dette kan være den billigste mulighed. Det betyder, at du betaler for forbrug og selv tanker op inden aflevering.
  • Fuld til tom tank. Her betaler du for en hel tank, når du afhenter bilen, og afleverer bilen utanket.
  • Forbrugsafregning. Dette kan være den dyreste mulighed. Her betaler du ikke for en hel tank, og fylder ikke bilen op, inden du afleverer den. AVIS fylder bilen op og opkræver højere literpris samt et servicegebyr.
5. Find rundt med GPS 
AVIS tilbyder dig at leje en Tom Tom GPS. Alternativt kan du medbringe din egen, eller købe en GPS i FDMs netbutik.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.