Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Queensland

Læs mere om rejser til Queensland

Rejsetips af samme forfatter

Daydream Island
FDM travel rejsespecialist
Betina Nielsen Telefon: 70 28 13 24

Daydream Island

Vil du vågne til dette syn om morgenen kan jeg anbefale et par nætter på Daydream Island. En koralø i Whitsundays, hvor du kan snorkle direkte fra stranden.
Øen er både til børn og voksne og et rimeligt prisalternativ, hvis man gerne vil tilbringe et par eller 3 næter på en ø i Great Barrier Reef.
På øen er der en lille regnskov, hvor man kan gå tur.
Til børn og barnlige sjæle er der den største og fedeste minigolfbane jeg nogensinde har set.
Der er et levende rev, hvor mange af Great Barrier Reefs fiskearter svømmer rundt.
Der er mulighed for mange slags sportsgrene, både i vand og på land, flere Swimmingpools, butikker og restauranter. Og så er der mulighed for at se film under stjernerne i deres udendørs biograf.
Der er et smukt afsidesliggende kapel på øen, så man har også muligheden for at bliver gift her. Derudover er der en prisvindende spaafdeling med mange behandlingsmuligheder. Det kan varmt anbefales. Jeg fik den bedste massage, jeg nogensinde har fået her.
I lavsæsonen er her ikke mange mennesker og her kan godt virke lidt mennesketomt og derfor ikke åbnet for alle restauranter, så der mangler en ”romantisk voksenrestaurant” om aftenen. Restauranten som hedder Fishbowl virker mere som en restaurant i en forlystelsespark.


Rigt dyreliv

Rigt dyreliv

På øen er der et rigt fugleliv med masser af Kakaduers og farverige papegøjer. Kænguruer løber frit rundt på øen og der er mange af dem. Det vil børnene elske.
Der er en lille bugt ”lovers cove” for voksne, hvor man har mulighed for at tage en madkurv og en flaske vin med ognyde den fantastisk solnedgang. Men lad være med at fodre Kænguruerne, selvom de tigger i stor stil. Vejen ned til bugten er belyst med olielamper og tankerne falder på vejen til ørådet i ” Robinson Expeditionen”.
Cruise Withsundays

Cruise Withsundays

En af dagene kunne gå med et cruise rundt i Whitsundays. En fantastisk oplevelse ombord på en katamaran. Man sejler rundt mellem øerne og kommer også til en af de flotteste strande i verden. ”Whitehaven beach” hvor man gør stop, så man har mulighed for at komme ind på stranden og nyde en times tid, medens den overdådige buffet bliver klargjort. Der er fri bar, så du behøver skam heller ikke tørste.
Man kan også tage på en snorkel/dykkertur ud på revet eller tage en helikoptertur ud over ”hjerterevet”.
Daydream IslandTransport

Transport

For at komme til øen kan man tage færgen fra Airlie beach eller man kan flyve til ”Hamilton Island og derfra tage færgen”.

Kommentarer til rejsetippet om Queensland

kunne godt 1månede dykker tur

25/06 2012 frank jensen
jeg er på vej
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Betina Nielsens profilside

Læs mere om rejser til Queensland

Hoteller i Queensland
Rejser til Queensland
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/skotland/edinburgh/en-overset-perle.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.