Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Queensland

Læs mere om rejser til Queensland

Rejsetips af samme forfatter

Oplev det ægte Australien
FDM travel rejsespecialist
Tina Kærgaard Telefon: 70 28 13 39

Oplev det ægte Australien

Storbyer og strande finder man i alle lande, men outbacken finder man kun ét sted og det er i Australien – og den skal opleves!

Hvis I er på kør-selv ferie i Australien må I endelig ikke snyde jer selv for et ophold på en farm i outbacken – et såkaldt farmstay.
Jeg kan anbefale et sted hvor jeg selv har arbejdet i 9 måneder – Kroombit Park – www.kroombit.com.au. Farmen ligger ca. to timers kørsel inde i landet fra Gladstone på den australske østkyst, som I sig selv er et yndet turistmål, så stedet kan nemt passes ind som et naturligt stop på ruten. Her er alt holdt i meget rustik stil, og man bor i træhytter med fælles bad og toilet. Der findes også enkelte hytter med eget bad og toilet, hvis man hellere vil det. På farmen bor tre generationer af familien, som alle arbejder med turisterne, og samtidig holder styr på ca. 1000 stk. kvæg, 100 heste og ca. 600 geder.
Oplev det ægte Australien

Der er et hav af aktiviteter man kan deltage i, som f.eks. ATV kørsel rundt på farmen, lerdueskydning, rappelling og ikke mindst ture på hesteryg, hvor man driver kvæg eller geder sammen. Man behøver ikke at have prøvet nogle af tingene før – man får grundige instruktioner inden man bliver kastet ud i noget. Derudover kan man blive undervist i at kaste med lasso og få en pisk til at smælde i bedste westernstil. Udover disse ting får man som gæst også lov til at deltage i de daglige arbejdsopgaver, og man føler sig derfor hurtigt velkommen.
Oplev det ægte Australien

Alle tre daglige måltider bliver tilberedt på bål i store gryder, hvorefter man stiller sig i kø og får maden serveret. Man skal altså ikke selv hverken lave maden eller vaske op. Alle spiser sammen ved lange træborde, og ofte er der turister fra hele verden, så man får virkelig mødt mange forskellige mennesker. Om aftenen er baren åben og alle samles om bålet, hvor værten fortæller om farmens historie og andre historier om området.
Oplev det ægte Australien

Et ophold her giver en god mulighed for at opleve noget anderledes end hvad man ellers oplever når man kører fra Sydney til Cairns eller omvendt. Ude på kysten er der selvfølgelig også skønt med badebyer og storbyer, men her oplever man efter min mening det ægte Australien.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Tina Kærgaards profilside

Læs mere om rejser til Queensland

Hoteller i Queensland
Rejser til Queensland
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.